FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bilo bi odlično, kad bi Sušić i Hebibović dobili kakvu - takvu minutažu protiv Veleža, da osjete teren poslije dugo vremena.
-
- Kontakt:
OK, hocu da kazem da je Celje prošlo bolje od Dinama, nista im koeficijent nije donio.Red1946 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:41Molde koef 15 nosilac...Cluj koef 12.5 nije nosilac... Dinamo33.5 nosiocbordobijeli je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:36Gledam zrijeb ima bas cudni parova Celje nije nosioc prvu igralo kuci i sad opet kuci s molde a Dimao Z ima strasan koeficijent i gostuje cluju u Rumuniji
Ima brutalnih parova u ovom drugom pretkolu i ja sad gledam... kako smo dobro prošli pa ovo nisu istine.
Dinamo koji je među najkvalitetnijim ekipama u kompletnim kvalifikacijama Cluju u goste, a mi s jedva 4.750 na devetu ekipu u Bjelorusiji
Celtic Fenercvaros, Ludogorets Midtyjlland, Qarabag Sheriff, Paok Bešiktaš
Dinamo koji je među najkvalitetnijim ekipama u kompletnim kvalifikacijama Cluju u goste, a mi s jedva 4.750 na devetu ekipu u Bjelorusiji

Celtic Fenercvaros, Ludogorets Midtyjlland, Qarabag Sheriff, Paok Bešiktaš

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nije valjda da nećemo moći gledati u nedjelju ?
-
- Kontakt:
Za nadolazeće utakmice ima sasvim dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu odgovorit zadatku.
Fanimo, Hodžić mali, Zinedin, Dupovac, Hebibović, Sušić, Pejović na kraju krajeva i Cruz što da ne...
Fanimo, Hodžić mali, Zinedin, Dupovac, Hebibović, Sušić, Pejović na kraju krajeva i Cruz što da ne...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dynamo Brest ima 2 utakmice manje od ostalih. Sa tih 6 bodova, oni dolaze na 4 mjesto
Tako da nije to nista lose koliko se ovdje predstavlja
Morat cemo se potuci sa njima dobro
Tako da nije to nista lose koliko se ovdje predstavlja
Morat cemo se potuci sa njima dobro
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Kako bi bilo odvratno, da igramo sa Astanom.Morali bi ici u Aziju da igramo, 5000 kilometara udaljenost + umjetna podloga

-
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:59Sad mi je jasno zasto smo navijali za Ararat , Tiranu , Celje ....![]()
![]()
Samo Ararat ispao

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sto zavaravas sebe? 9 ekipu
9.al sa dvije tekme manje, tu sa 6b
Oni dolaze na 4.mjesto sto nimalo nije lose
Nije ni blizu onog od prosle god, ali nije lose kako se predstavlja
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Odlicno odigrana utakmica, pametno od pocetka do kraja bez previse forsiranja, imam utisak kao da su sa pola snage ovo dobili. Ja ne razumijem zbog cega pesimizm vlada oko utakmice sa Brestom, pa nisu Real Madrid da se treba bojati ekipe koja je 8.u svojoj ligi, jedino sta je njihova prednost u odnosu na nas je ta sto su odigrali vise utakmica i kolko tolko su u formi dok se mi i dalje trazimo i podizemo formu lagano.
Sto se tice pomjeranja utakmica, treba odgodit i ovu tekmu protiv veleza jer vaznije su nam u ovom trenutku ove evropske utakmice i na njih se treba fokusirati maksimalno. Ja vjerum da mi mozemo proci i ove bjeloruse, pa da se tamo u trecem pretkolu mozemo pobit sa malo vecim ekipama uz to da prije svega napadaca nekog dovedemo za ove pare koje ce nam leci prolaskom prvog i drugog pretkola.
Samo jako!!
Sto se tice pomjeranja utakmica, treba odgodit i ovu tekmu protiv veleza jer vaznije su nam u ovom trenutku ove evropske utakmice i na njih se treba fokusirati maksimalno. Ja vjerum da mi mozemo proci i ove bjeloruse, pa da se tamo u trecem pretkolu mozemo pobit sa malo vecim ekipama uz to da prije svega napadaca nekog dovedemo za ove pare koje ce nam leci prolaskom prvog i drugog pretkola.
Samo jako!!
pa jos uvijek mi mozemo igrati protiv njih, tako da ne prizivaj ihHistoricar je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:48Kako bi bilo odvratno, da igramo sa Astanom.Morali bi ici u Aziju da igramo, 5000 kilometara udaljenost + umjetna podloga![]()
![]()

Pyro is not a crime !
Ako iole postoji način da se ekipa stavi u karanten ovih dana dok smo u kvalifikacijama. Previše toga je u igri da bi koronom žrtvovali prije svega kolektivni cilj napredovanja u kvalifikacikama, a onda i njijovo zdravlje radi par kafa i večera po Sarajevu.
JURIŠ
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sanse protiv Bresta su 50-50. Ko bude imao svoj dan ide dalje.
Utakmicu protiv Veleza možemo odigrati sa rezervama, plus 4 iz prvih 11 koje će na poluvremenu zamijeniti druga 4 prvotimca. Mada bi bilo najbolje da nam daju odgodu. Ne samo nama nego i svima ostalim koji igraju Europu. Jer više para se zaradi u tom jednom prolasku nego u cijeloj godini lige. Tako da treba pogurati. To što dusmani pjene, apsolutno me boli qrac.
Utakmicu protiv Veleza možemo odigrati sa rezervama, plus 4 iz prvih 11 koje će na poluvremenu zamijeniti druga 4 prvotimca. Mada bi bilo najbolje da nam daju odgodu. Ne samo nama nego i svima ostalim koji igraju Europu. Jer više para se zaradi u tom jednom prolasku nego u cijeloj godini lige. Tako da treba pogurati. To što dusmani pjene, apsolutno me boli qrac.
Otkud ti znaš da bi pobjedili te zaostale? Dje to piše pa da im računamo 6 bodova?JavierBosnia je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:49Sto zavaravas sebe? 9 ekipu
9.al sa dvije tekme manje, tu sa 6b
Oni dolaze na 4.mjesto sto nimalo nije lose
Nije ni blizu onog od prosle god, ali nije lose kako se predstavlja
U 19 kola imaju 8 poraza, to nije ekipa za Top 4. Gubili su od raznoraznih levata, BATE ih je otresao, lider Soligorsk dobio u prošlom kolu... i očigledno su daleko od najbolje ekipe Bjelorusije u ovom trenutku.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Gledao video sa golovima i šansama. Dinamo ima nekih crnaca brzih, valja nam ono pozatvarati.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bas nesto citam i cudim se...
Do danes pojedinci pisali po 20 postova dnevno, "konstruktivno kritikujuci", veceras poslije pobjede, ja jednu ili ni jednu od onakvih "dusebriznika" kluba...
Sta je ba, dje zapelo...
Do danes pojedinci pisali po 20 postova dnevno, "konstruktivno kritikujuci", veceras poslije pobjede, ja jednu ili ni jednu od onakvih "dusebriznika" kluba...
Sta je ba, dje zapelo...
-
- Kontakt:
Sigurne dojave,idemo daljeZimzelen1946 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 12:33Raja sta vam je ba,koji pesimizam na temi ko da se gasimo, a ne da veceras igramo LP.
Idemo ovo veceras uzet,veceras ce momci da grizu teren,nije isto kad igras protiv Mladosti ne podcjenjijuci nikoga i u LP,ovdje im jedinstvena prilika da se pokazu,a samim tim i prodaju.
Lagana pobjeda 0-2![]()
Melji Rajvosa![]()
![]()

-
- Kontakt:
Pa ako cemo biti nositelji u trecem pretkolu EL, valjda bi i Astana tada trebala biti nositelj, imaju milion puta bolji koeficijent od nas. Ili je ovo toliko zamršeno u ovim kvalifikacijama, pa sam se pogubioTHEC je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:49pa jos uvijek mi mozemo igrati protiv njih, tako da ne prizivaj ihHistoricar je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:48Kako bi bilo odvratno, da igramo sa Astanom.Morali bi ici u Aziju da igramo, 5000 kilometara udaljenost + umjetna podloga![]()
![]()
![]()
Evo nema odgode protiv Veleza izgleda.