FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Rahma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahma » 20 avg 2020, 11:10

slika

Strasan li je igrac, a tek se zagrijava.
Amer Dupovac!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 20 avg 2020, 11:20

Kockoglavi je napisao/la:
20 avg 2020, 10:58
Hajdeee je napisao/la:
20 avg 2020, 10:54
Mustembasic i Pejovic ne mogu igrati protiv Dinama, jer imaju suspenzije u Evropi iz prijasnjih klubova.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
:clap:
- FKS -

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 avg 2020, 11:23

Jedina mrlja sinoc jesu glupi zuti kartoni Rahmanovica i Tatara a koji se protiv onakvog protivnika i pri vodstvu nisu smjeli desiti...ali eto, nije da smo iznenađeni.
Ako se ne odgodi protiv Veleza nadam se da ce izvesti komplet drugu postavu, taman izgubili.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 avg 2020, 11:24

Ja nebih odgadjao Veleza,najvise iz razloga sto cemo sebi kasnije otezat,prvo sto cemo kad svi budu imali po 7 dana pauze mi ganjati srijeda-subota a pri tome cemo biti pod pritiskom jel cemo bodovno kasniti.Evo nakon ovog kola mozda vec -8 sto samo po sebi pravi veliki pritisak a znamo kako je to kod nas mi pravimo problem kad igramo zadnji u kolu i zatvaramo isto a ne ovoliku bodovnu razliku da ganjas.Drugo sto ce se tad igrati i kup dakle jos dodatnih utakmica,i trece zbog samih terena koji ce kako vrijeme bude odmicalo biti sve losiji.A i generalno sam misljenja da ovoj ekipi ne fali odmora nego im bas naprotiv fali utakmica u nogama da se sto prije na terenu stanje popravi i da se bolje uhodaju.Po mom puno vise losih stvari odgoda nosi nego li to da igramo,a pri tome ti nista nije garant da ces proci u srijedu.Igro ne igro za vikend ,90 minuta u srijedu tu sve pada u vodu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 avg 2020, 11:29

Pa ako vec imas historijsku sansu, treba iskoristiti svaku priliku.
Ako ce nam biti vece sanse za prolazak ta odgoda, ja ssm za.
Nije lako u 7 dana putovsti prvo za Wels pa onda za Bjelorusiju.
Da smo domacini, sigurno nebi trazili odgode.

Nismo premijer liga Engleske, pa da igraci imaju snage jos posliie 5 mjeseci pauze...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 avg 2020, 11:30

Ove odgode su samo jos jedan dokaz kakav amaterizam vlada u nasoj ligi. Gdje ovo jos ima?
Jedini posao im je da treniraju i opet ne mogu odigrati dvije utakmice u u 7 dana.
Zamisli da se svugdje u Europi ovako odgadja, kad se igra Euro tekma?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 avg 2020, 11:30

Kaunas je napisao/la:
20 avg 2020, 10:27

Minut sutnje :rol:
:rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 avg 2020, 11:34

Lakse je igrati ritam srijeda-subota tamo u oktobru, nego sada.
Tada cemo biti u treningu vec par mjeseci, igraci ce sa formom naleci... I druga ce prica biti...

Da je glupo, jeste... Al opet kazem, nismo mi Engleska niti imamo tako kvalitetne igrace da bi mogli iznijeti ovaj ritam.
Bolje odgoditi nego zbog umora ispusiti bodove, jer nam se desavalo ranijih sezona.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 avg 2020, 11:38

Zundo je napisao/la:
20 avg 2020, 10:34
Sušić ili Pejović ako budu igrali protiv Bresta bit ćemo još bolji, i naravno Šerbečić umjesto Dupovca
Nisu stigli papiri za Pejovic, ako zaigra do sestog kola PL bit ce super.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 avg 2020, 11:41

Hajdeee je napisao/la:
20 avg 2020, 10:05
Ove Nomade bi dobilo pola nase lige.
Pobjeda jeste bitna. Najbitnija. Ali igra je kriminalna bukvalno.
Nijedna ekipa lige ih ne bi dobila, Zrinjski ih ne bi dobio 7 dana da igraju neprekidno

Disciplina koju smo imali u igri i u glavama da ne nasjedamo na udaranje i provokacije ne postoji u nasoj ligi, na puno manje gluposti padaju prosjecni premijerligasi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 20 avg 2020, 11:42

Zip je napisao/la:
20 avg 2020, 11:29
Pa ako vec imas historijsku sansu, treba iskoristiti svaku priliku.
Ako ce nam biti vece sanse za prolazak ta odgoda, ja ssm za.
Nije lako u 7 dana putovsti prvo za Wels pa onda za Bjelorusiju.
Da smo domacini, sigurno nebi trazili odgode.

Nismo premijer liga Engleske, pa da igraci imaju snage jos posliie 5 mjeseci pauze...

Potpisujem
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 avg 2020, 11:46

robertkosar je napisao/la:
20 avg 2020, 11:02
Bravo momci utakmica skolski odigrana na prolaz bez srkleta hladne glave od noge do noge. Trener miran i hladan ko spricer nema vike nema kosijasenja sa klupe. Pojedine nazovi forumase treba nabit na racku samo donijeli nervozu na forumu medju prave navijace. Placenici i pacenici crknite, mi smo u drugom kolu lige shapiona a bit cemo i u trecem ako bog da. Pozzzdrav za prave ljude na forumu :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
vinko hladan ko gemištec :-)
uvijek sam mislio da je špricer neki alat za postavljanje fasade i sinoc kad je marijan navalio nabrajati ko je sve hladan ko špricer proguglam kad ono gemišt u pitanju :-)
edit: steta sto nema revanša da ovog Izu i ekipu ugostimo i malo isprebijamo kulturno uz jos 3 gola u mrezi al hajd mozda bude prilike nekad...
You are someone else I am still right here

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 avg 2020, 11:52

Ja bi volio da igramo sa Veležom ali ako će pomoći timu da odgodimo onda neka bude tako. Imamo samo par utakmica u Europi svake godine, posebno sad jer nema revanša..

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 avg 2020, 11:54

Sabinho je napisao/la:
20 avg 2020, 11:38
Zundo je napisao/la:
20 avg 2020, 10:34
Sušić ili Pejović ako budu igrali protiv Bresta bit ćemo još bolji, i naravno Šerbečić umjesto Dupovca
Nisu stigli papiri za Pejovic, ako zaigra do sestog kola PL bit ce super.
Ekstra,sreca pa nam ne trebaju pojacanja. Lagano emire ima do februara vremena.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 20 avg 2020, 11:54

Ovaj trener Connaha se skroz pogubio
Čuj mi simulirali cijeli meč
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 avg 2020, 11:55

Denchi je napisao/la:
20 avg 2020, 11:41
Hajdeee je napisao/la:
20 avg 2020, 10:05
Ove Nomade bi dobilo pola nase lige.
Pobjeda jeste bitna. Najbitnija. Ali igra je kriminalna bukvalno.
Nijedna ekipa lige ih ne bi dobila, Zrinjski ih ne bi dobio 7 dana da igraju neprekidno

Disciplina koju smo imali u igri i u glavama da ne nasjedamo na udaranje i provokacije ne postoji u nasoj ligi, na puno manje gluposti padaju prosjecni premijerligasi...
Gdje ćeš dalje kada je Partizan "pao" na tome. Mi smo svi držali hladnu glavu osim Rahmanovića i to se ispostavilo odličnim.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 avg 2020, 11:57

Hajdeee je napisao/la:
20 avg 2020, 10:54
Mustedanagic i Pejovic ne mogu igrati protiv Dinama, jer imaju suspenzije u Evropi iz prijasnjih klubova.
Pejović jesto dobio crveni karton (dva žuta kartona) u dresu Mladosti iz Lučana protiv Inter Bakua u ljeto 2017, u prvom pretkolu EL, ali jel neko zna koliko utakmica kazne je dobio.Znam da se više od jedne utakmice kazne dobije, kada igrač zaradi direktan crveni karton.On je također bio član Dinama iz Minska, kada su prošlo ljeto igrali protiv Liepaje iz Latvije, u pretkolu EL, ali nije bio u protokolu u tim utakmicama.Nema razloga da Pejović ne bude registrovan za utakmicu u Brestu.Ali ovo je debeli minus za klub, žalosno je da mi ove informacije saznajemo po forumima, zar nisu mogli na zvaničnim stranicama lijepo napisati,zašto Pejović ne putuje u Kardif, kad mu ističe suspenzija i kada bi ga mogli očekivati u sastavu.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 avg 2020, 11:58

Da vas podsjetim da je Partizan 0-1 odigrao tamo...

Znaci duplo smo jaci od tih bindi malih nafuranih...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 20 avg 2020, 11:58

Jel moguce traziti da se igra negdje drugo kod onih samo sto rat nije izbio,bolje i neutralan teren nego na njihovom

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 avg 2020, 11:58

Zundo je napisao/la:
20 avg 2020, 11:54
Ovaj trener Connaha se skroz pogubio
Čuj mi simulirali cijeli meč
Covjek u jednu ruku je u pravu , ne mislim samo na ovaj mec , opcenito kod nas kad bude faul cujes neke urlike a za 30 sekunde ustaje , Rahman protiv TZ je 6 puta imao urlike i toliko valjanje ... Protiv ovih to ne prolazi vidio si da nisu ni jednom loptu izbacili a nasi kad su skontali da od urlika nema nista onda ustaju normalno, jako mi to smeta kod nasih klubova gdje blazi kontakt bude i nastaje haos , pogotovo to rade ekipe koje vode u tom trenutku ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], bvsic, Evander, Google Adsense [Bot], johntravolta123, MaroonBjelave, mire971, Sanchez87hz, Serha i 70 gostiju.