Strasan li je igrac, a tek se zagrijava.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nisu stigli papiri za Pejovic, ako zaigra do sestog kola PL bit ce super.
Nijedna ekipa lige ih ne bi dobila, Zrinjski ih ne bi dobio 7 dana da igraju neprekidno
Zip je napisao/la: ↑20 avg 2020, 11:29Pa ako vec imas historijsku sansu, treba iskoristiti svaku priliku.
Ako ce nam biti vece sanse za prolazak ta odgoda, ja ssm za.
Nije lako u 7 dana putovsti prvo za Wels pa onda za Bjelorusiju.
Da smo domacini, sigurno nebi trazili odgode.
Nismo premijer liga Engleske, pa da igraci imaju snage jos posliie 5 mjeseci pauze...
vinko hladan ko gemištecrobertkosar je napisao/la: ↑20 avg 2020, 11:02Bravo momci utakmica skolski odigrana na prolaz bez srkleta hladne glave od noge do noge. Trener miran i hladan ko spricer nema vike nema kosijasenja sa klupe. Pojedine nazovi forumase treba nabit na racku samo donijeli nervozu na forumu medju prave navijace. Placenici i pacenici crknite, mi smo u drugom kolu lige shapiona a bit cemo i u trecem ako bog da. Pozzzdrav za prave ljude na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
Ekstra,sreca pa nam ne trebaju pojacanja. Lagano emire ima do februara vremena.
Gdje ćeš dalje kada je Partizan "pao" na tome. Mi smo svi držali hladnu glavu osim Rahmanovića i to se ispostavilo odličnim.
Pejović jesto dobio crveni karton (dva žuta kartona) u dresu Mladosti iz Lučana protiv Inter Bakua u ljeto 2017, u prvom pretkolu EL, ali jel neko zna koliko utakmica kazne je dobio.Znam da se više od jedne utakmice kazne dobije, kada igrač zaradi direktan crveni karton.On je također bio član Dinama iz Minska, kada su prošlo ljeto igrali protiv Liepaje iz Latvije, u pretkolu EL, ali nije bio u protokolu u tim utakmicama.Nema razloga da Pejović ne bude registrovan za utakmicu u Brestu.Ali ovo je debeli minus za klub, žalosno je da mi ove informacije saznajemo po forumima, zar nisu mogli na zvaničnim stranicama lijepo napisati,zašto Pejović ne putuje u Kardif, kad mu ističe suspenzija i kada bi ga mogli očekivati u sastavu.
Covjek u jednu ruku je u pravu , ne mislim samo na ovaj mec , opcenito kod nas kad bude faul cujes neke urlike a za 30 sekunde ustaje , Rahman protiv TZ je 6 puta imao urlike i toliko valjanje ... Protiv ovih to ne prolazi vidio si da nisu ni jednom loptu izbacili a nasi kad su skontali da od urlika nema nista onda ustaju normalno, jako mi to smeta kod nasih klubova gdje blazi kontakt bude i nastaje haos , pogotovo to rade ekipe koje vode u tom trenutku ...
Trenutno korisnika/ca: boki86, Grk1234, Kyle88, nedimmmm1337 i 63 gosta.