Zasto si se Ljozetizirao ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nemanja Anđušić slobodan igrač. Meni se uvijek sviđao kao igrač. Pravo dobar dribler, a još bitnije po nas zna dati go. Ovo je statistika njegove posljednje 2 sezone u našoj ligi:

Sinana je objavio neće biti u 19:00h al će biti u 17:00 bolje i to nego da ne bude nikako zato sam im i pisao zašto u 17:00h kad nema ni LP ni EL a ne može sada u 17:00 kad ima
mosa lošmi stićko tit-ula!
Arena Channels Group d.o.o.
Bulevar Milutina Milankovića 9A
11070 Novi Beograd
Telefon: 011/35 35 600
e-mail: [email protected]
www.tvarenasport.com
www.tvarenasport.hr
-
- Kontakt:
Samo jedna opaska, da se još jednom nayebem majki za danas i neću više.
Mi sada ovdje ne bi razbijali svoje glave samo da imamo yebeno udruženje premierligaša. To udruženje bi diktiralo izbor sponzora lige, medijskog sponzora, termine utakmica, diskutovalo o pomjeranjima istih. Ali ne. To najviše opstruiraju one mađarske kurvetine i fasisti iz Mostara, sada i bojac i ostali sateliti koji se slomiše lizajući guzice savezu zarad pomjeranja rokova za reflektore i terene. Tj oni koji ne žele da se zamjeraju savezu jer su im nekada u prošlosti valjali ili tek treba da valjaju.
Mi sada ovdje ne bi razbijali svoje glave samo da imamo yebeno udruženje premierligaša. To udruženje bi diktiralo izbor sponzora lige, medijskog sponzora, termine utakmica, diskutovalo o pomjeranjima istih. Ali ne. To najviše opstruiraju one mađarske kurvetine i fasisti iz Mostara, sada i bojac i ostali sateliti koji se slomiše lizajući guzice savezu zarad pomjeranja rokova za reflektore i terene. Tj oni koji ne žele da se zamjeraju savezu jer su im nekada u prošlosti valjali ili tek treba da valjaju.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 20 avg 2020, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Menadzer mu onaj Kemov pa ti skontaj

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bas tako, ne poslujemo sa Bilalagicem
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Poslovat cemo.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evo ** Pise da ce biti prenosi protiv Mladosti od 17H
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Malo

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma to je srpska televizija, a ne regionalna. Neki dan se nisu uključili prvih nekoliko minuta utakmice Barca - Bayern. zbog usranog meča Zvezda-Subotica za kojeg skoro čitav region boli qrac. Hej yebena Zvezda i Subotica. Ali tako je kako je, tamo bi im Delije redakciju u zrak digli da ne prenose Zvezdu.tatastrumf je napisao/la: ↑20 avg 2020, 12:59Da je zvezda ili partizan (namjerno pisem ove fasisticke klubove) prenosili bi ih i da je u istom terminu finale LP ili ne znam koji k.urac jer se oni MORAJU prenosit
U svakom slučaju ne bih imao ništa protiv da kod nas završi.
Dobar igrač jeste ali vidjet ćemo
Dobro se sjećam kad lobova Vecu kad smo 2:2 igrali kad je naš Pirlo promiješao 3ojicu i dodao mu
Dobro se sjećam kad lobova Vecu kad smo 2:2 igrali kad je naš Pirlo promiješao 3ojicu i dodao mu
mosa lošmi stićko tit-ula!
Necete nista vidjeti jer nece ni doci 
Dela hoce samo da se igra insajdera.

Dela hoce samo da se igra insajdera.
Pa ljudi, mi treniramo, tj periodizaciju treninga radimo za 19 h( ko je u sport zna) a oni je "metnu" u 17.. Apsolutno ne profesionalno, i moramo SVI pisati mailove Areni kao @1921boy tražiti da se zna 7 dana ranije i termin i TV stanica i sve. Amaterizam pod pokroviteljstvom saveza
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 20 avg 2020, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Odličan igrač koji je dosta obećavao...ali igrao u tada jako loše vođenom Sarajevu, sa standardno mnogo pritiska. U Mladosti bio odličan, poslije transfera u Trabzon se izgubio. I dalje poprilično mlad i vjerujem da bi uz naš stručni štab mogao postati jedan od boljih krila lige. Ovo samo govorim kroz njegove igračke kvalitete, o tome ko mu je menadžer, koliko bi tražio platu, da li mi to imamo, pojma nemam.
Još može oba krila pokriti.Dejan1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 13:17Odličan igrač koji je dosta obećavao...ali igrao u tada jako loše vođenom Sarajevu, sa standardno mnogo pritiska. U Mladosti bio odličan, poslije transfera u Trabzon se izgubio. I dalje poprilično mlad i vjerujem da bi uz naš stručni štab mogao postati jedan od boljih krila lige. Ovo samo govorim kroz njegove igračke kvalitete, o tome ko mu je menadžer, koliko bi tražio platu, da li mi to imamo, pojma nemam.
Ovdje je naše povaljo ko čunjeve