FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 20 avg 2020, 15:58

Normalno da nece prihvatit odgadjanje. Sta ukoliko prodjemo u grupne faze uvijek cemo odgadjati ili, ne razumijem!?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 avg 2020, 16:00

zlo87 je napisao/la:
20 avg 2020, 15:58
Normalno da nece prihvatit odgadjanje. Sta ukoliko prodjemo u grupne faze uvijek cemo odgadjati ili, ne razumijem!?
To je nesto drugo ovako igras odlucujucu jednu tekmu al nije ni bitno.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 avg 2020, 16:02

ajdohordas je napisao/la:
20 avg 2020, 15:57
midzuka je napisao/la:
20 avg 2020, 15:42
20 avg 2020, 15:39
Pratim komentare po društvenim mrežama i ne mogu da vjerujem koliko nas ljudi bez razloga mrzi i pljuje pa čak i oni neutralni ljudi.
Pa čemu to ?
Jedini smo klub na stabilnim temeljima i jedini klub koji je na kakvom takvom putu da se plasira u grupe,da osvjetla obraz države i bh. nogometa.
Stvarno ne razumijem čemu ovakvi komentari, puni pesimizma, pljuvanja, zavidnosti, negativnosti i nepovjerenja. Bože sačuvaj.
To me ovih dan bas bas onako pogadja čitajući sve to.
Sve će ti komšija Bošnjo oprostiti sem uspjeha.
A usput tome doprinose medijski natpisi da mi imamo vlasnika milijardera pa narod konta to odmah znaci dolazak Messija na Koševo, sve manje od tog odmah kreće ismijavanje i mržnja.
A imaš opet one koji iz straha čekaju i najmanje nešto da ismijavaju i mrze.
Toliko komentara poniženja i ciničnosti o jednom klubu koji predstavlja državu našu... Stičem utisak da se ponekada komentari odnose na OFK Beograd a ne na najuspješniji klub u državi Fk Sarajevo.
Gdje citas te komentare?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 avg 2020, 16:04

Kaunas je napisao/la:
20 avg 2020, 15:56
MortemHz je napisao/la:
20 avg 2020, 15:43
midzuka je napisao/la:
20 avg 2020, 15:35

Ali da odgode uz poruku "zdravlje naših šampiona koji brane čast naše države u Evropi na najvišem nivou je od najbitnijeg značaja. Mi kao savez ćemo uciniti sve sto je u nasoj moci da im put u Evropi produžimo što više, tako da utakmica planirana za nedjelju se odlaže za x.y. datum"
:mrgreen:
Popucali bi ovi preko Miljacke ko kokice. :rol:
Ono Vico to procita :D

Nema potrebe se okretat protiv Veleza, hoce da igraju jer osjecaju da im je to najbolja sansa da nam uzmu poen(e)

Ko i Amaw lani na derbiju kad je sve radio da ne dobijemo dan odmora....vide svoju sansu i guraju da to izmajmunisu....to je potez slabijih i dolazi iz straha...to je uredu...imamo 3 tekme sa svima taman zijanili nije problem, izvesti ove sto nisu igrali i to je to...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 avg 2020, 16:05

Naravno da Velezu ne odgovara pauza od 15 dana naustrb kasnije nekad 3 utakmice u 7 dana. Razumljivo.
Naravno da zele iskoristiti umor Sarajeva jer se eto i oni bore za vrh ove sezone. Tako bar kazu.
...
Licno bih volio da se starta s drugom postavom...ima tu materijala itekako...uz par prvotimaca.
Kovacevic, Velkoski, Fanimo, Handzic, Pidro, Dupovac, Mustedanagic, TSS ako se oporavio i dr.
U slučaju negativnog rezultata malo uvesti i zagrijati ove prvotimce zadnjih 20-ak minuta na umorne velezovce i to je to.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 20 avg 2020, 16:06

Pantelija je napisao/la:
Mi ao kazemo da se igra igrat ce se. Ako kazemo da nece, nece. Sta kome nije jasno?
Joj imal ko jači na forumu oca mi, objasni im panto neke stvari. :nedam:
12. igrač kluba iz Titove 38b

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 avg 2020, 16:07

zlo87 je napisao/la:
20 avg 2020, 15:58
Trebamo kao jedini izgledni da prodjemo i napravimo nesto u Ligi Sampiona, bit malo pripazeni od saveza, inace ce se klinac desiti taj iskorak koji je bitan i za savez i za ligu i drzavu, jedna smo od svega nekoliko zemalja koja jos nije imala predstavnika u grupama LS...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 20 avg 2020, 16:07

Ako cemo realno, protiv Olimpika smo trebali odigrati a onda traziti odgadjanje za Velez al et. A da ima negativnih komentara ima, ali moja predpostavka je da su to vecinom maksumi, neizivljena djeca koja misle da su sila iza tastature a cije razmisljanje je ravno debilnom zaostalom moronu !
U novi boj ...

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 20 avg 2020, 16:08

Kako bi nam samo legla pobjeda protiv veleza...
NEMA NAZAD

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 avg 2020, 16:08

zagor1987 je napisao/la:
20 avg 2020, 16:02
20 avg 2020, 15:57
midzuka je napisao/la:
20 avg 2020, 15:42

Sve će ti komšija Bošnjo oprostiti sem uspjeha.
A usput tome doprinose medijski natpisi da mi imamo vlasnika milijardera pa narod konta to odmah znaci dolazak Messija na Koševo, sve manje od tog odmah kreće ismijavanje i mržnja.
A imaš opet one koji iz straha čekaju i najmanje nešto da ismijavaju i mrze.
Toliko komentara poniženja i ciničnosti o jednom klubu koji predstavlja državu našu... Stičem utisak da se ponekada komentari odnose na OFK Beograd a ne na najuspješniji klub u državi Fk Sarajevo.
Gdje citas te komentare?
Na svakoj mogućoj objavi o našem klubu na svim portalima, Klix, Avaz, Sportsport, PL BiH itd itd.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 avg 2020, 16:10

Hztesanj je napisao/la:
20 avg 2020, 16:06
Pantelija je napisao/la:
Mi ao kazemo da se igra igrat ce se. Ako kazemo da nece, nece. Sta kome nije jasno?
Joj imal ko jači na forumu oca mi, objasni im panto neke stvari. :nedam:
Zna se ko je glavi u ligi. Ne kontam ovo slaze se velez ili ne slaze, mislim, ko vas pita? 😎
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 20 avg 2020, 16:11

Ne znam sta nije jasno sa tim da svi cekaju da nas neko izbaci iz Europe, takav smo narod. Nadji te se u njihovom polozaju, godinama gledaju Sarajvo, kao jedinog predstavnika, kao jedini BiH klub koji se bori za grupe i igra PlayOff. Dok ovi ostali vecinom ispadaju u prvom kolu, neki uplatnice falsfikuju, zale se CASu, dadnu velike pare da ih ovi odbiju hladno.
Sarajvo jedino pravi pomak u Europi, Zrinjski jednom u historiji izbacio ozbiljana klub i to Utrecht, do tad nisu nikad izbacili iole ozbiljan klub, Zeljo zadnji put igro utakmicu za grupnu fazu, mnogima sa juga se na babine tad dolazilo, 18 godina eee. Borac, Siroki, smjesno spominjat.
Ako iko moze do grupne faze, to moze Sarajvo, vide to i oni, zato nas mrze tolko i mole se svim Bogovima da ispadnemo protiv Bresta, al i da ispadnemo valja nas opet gledat u Europa Ligi, dok ce oni svi tada biti izbaceni iz takmicenja.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 avg 2020, 16:12

Puno mi dusmana imamo, kad ovo napisem ne mislim na Velež...
To su oni unutrasnji dusmani koji pokusavaju preko interneta da unesu nervozu i nemir u nas klub...
Izmisljaju se razne teorije zavjere, laže se o klubu, stvara se netrpeljivost...
Pa evo i ovdje, odjednom se nakotise nickovi koji nikada nisu ni pisali na nasoj temi, a povukose se momci koji to nisu mogli citati...
Pokusava se nanijeti zlo klubu i koristi se svaka pogreska kako bi se stvorila doza nerada, talova, nezdrave atmosfere...

Koliko god pokusavali, mora vam biti jasno da od toga nema nista i da vam ni jedna internet revolucije nece uspijeti...
Momci igraju i klub ide naprijed, yebe se i Namu i svima kojim je stalo do kluba da li se Vinko smije ili ne smije, yebe nam se da li se vama svidja ili ne svidja kako igra Dupovac sa Oremusom ili sa Djokanovicem...

Podržimo klub od dusmana koji su presli u svoju poslijednju ofanzivno sa izvjesnim krajem u kojem ce polomiti zube...

Ne treba klubu vasa "sekiracija", jer Nam ce mijenjati kad on ne bude zadovoljan, a ne da bi ugadjao dusmanima i znajte da su vrata Fk Sarajevo za vas odavno vec zakljucana...

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 20 avg 2020, 16:13

extazy je napisao/la:
20 avg 2020, 16:11
Ne znam sta nije jasno sa tim da svi cekaju da nas neko izbaci iz Europe, takav smo narod. Nadji te se u njihovom polozaju, godinama gledaju Sarajvo, kao jedinog predstavnika, kao jedini BiH klub koji se bori za grupe i igra PlayOff. Dok ovi ostali vecinom ispadaju u prvom kolu, neki uplatnice falsfikuju, zale se CASu, dadnu velike pare da ih ovi odbiju hladno.
Sarajvo jedino pravi pomak u Europi, Zrinjski jednom u historiji izbacio ozbiljana klub i to Utrecht, do tad nisu nikad izbacili iole ozbiljan klub, Zeljo zadnji put igro utakmicu za grupnu fazu, mnogima sa juga se na babine tad dolazilo, 18 godina eee. Borac, Siroki, smjesno spominjat.
Ako iko moze do grupne faze, to moze Sarajvo, vide to i oni, zato nas mrze tolko i mole se svim Bogovima da ispadnemo protiv Bresta, al i da ispadnemo valja nas opet gledat u Europa Ligi, dok ce oni svi tada biti izbaceni iz takmicenja.
+1 :clap:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 20 avg 2020, 16:14

Mozemo s njima i sa drugim timom,besic dupovac pidro oremus,a pejovic protiv dinama,onda hodzic mladji i susic, gore zidan fanimo velkoski handzic dosta bar za 1:0

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 20 avg 2020, 16:16

20 avg 2020, 15:39
Pratim komentare po društvenim mrežama i ne mogu da vjerujem koliko nas ljudi bez razloga mrzi i pljuje pa čak i oni neutralni ljudi.
Pa čemu to ?
Jedini smo klub na stabilnim temeljima i jedini klub koji je na kakvom takvom putu da se plasira u grupe,da osvjetla obraz države i bh. nogometa.
Stvarno ne razumijem čemu ovakvi komentari, puni pesimizma, pljuvanja, zavidnosti, negativnosti i nepovjerenja. Bože sačuvaj.
To me ovih dan bas bas onako pogadja čitajući sve to.

Balija moze sve podnijeti
Ali nikad da si uspjesan, pa cak i oni koji se kao nazivaju
Navijacima Bordo Kluba, naces takvih nazalost!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 20 avg 2020, 16:18

Na transfermarketu nema F Hodzica u timu?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 avg 2020, 16:19

Sanchez1987 je napisao/la:
20 avg 2020, 16:18
Fikreta? :rol:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 avg 2020, 16:22

20 avg 2020, 16:14
Mozemo s njima i sa drugim timom,besic dupovac pidro oremus,a pejovic protiv dinama,onda hodzic mladji i susic, gore zidan fanimo velkoski handzic dosta bar za 1:0
100% i zato mi je krivo sto smo uopste slali upite bilo kakve ali hajde.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 20 avg 2020, 16:23

20 avg 2020, 16:18
Yebase ga respiratori za zivota
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bordobijeli, Proximic, skoJaa, Venom i 62 gosta.