Moj pantelija danas pišeš završeno je savez će odgodit tekmu sa velezom imaš info kad ništa od toga, kako sad za irfana da ti vjerujemo, haj jednom fulis al brate više puta si fulio
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Adukor u sredi ne bi donio nikakvu novu dimenziju, kao ni Stanojević, to su avion igrači za nas realno al i oni imaju problem sa kreacijom. Jednog od njih upariti sa Crepuljom ili sa zdravim i u formi Sušićem je za nas predobro.
Volio bi kad bi Adukor došao, dobili bi defanzivnog veznog i stopera. Treba imati na umu da nas vjerovatno na zimu napušta Šerbečić a do tada bi Adukor imao vremena da se ponovo uklopi i vrati u formu i zauzme posle Besima njegovo mjesto.
Opet nešto ne vjerujem da će iko više doć, nadam se da me osjećaj vara. Svaki dobar igrač je dobrodošao, bez obzira na poziciju.
Volio bi kad bi Adukor došao, dobili bi defanzivnog veznog i stopera. Treba imati na umu da nas vjerovatno na zimu napušta Šerbečić a do tada bi Adukor imao vremena da se ponovo uklopi i vrati u formu i zauzme posle Besima njegovo mjesto.
Opet nešto ne vjerujem da će iko više doć, nadam se da me osjećaj vara. Svaki dobar igrač je dobrodošao, bez obzira na poziciju.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kad vec citas info procitaj zasnji post na toj temi

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
.
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 20 avg 2020, 23:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Stvar je sto to nije tacno. Momak je pitar. To broj jedan.
Broj dva ima ugovor u turskoj.
Broj tei menadzer mu je bilalagic il kako vec.
Nema potrebe da se pise nesto sto nije. Ima na temi ovdje momaka koji ga znaju
Haj da vidimo, sta je....
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Joj nemoj mi tih povratnika propalih u ligu. Daleko im kuća bila i Hadžiću i Adukoru. Mrš!
Nemam ja nikakvih info
not insajder any more
Ovo za oba hadzica znam preko njih a ne kluba

Ovo za oba hadzica znam preko njih a ne kluba
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:47Joj nemoj mi tih povratnika propalih u ligu. Daleko im kuća bila i Hadžiću i Adukoru. Mrš!

FKS
Sutra Aukor potpisuje, neka ga, valjat ce na zadnjem veznom, a i stoper po potrebi. Sageo se malo i pokajo. Jel mu halalimo 

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja mu halalim, ali znam ko ce biti u manjini i nece

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Platili smo 100k Fanima i nama Handžić ulazi da fula zicer a Fanimo sjedi na klupi.
Adukor nam nikako ne treba pored Pejovica, Oremusa i Andreja.
Adukor nam nikako ne treba pored Pejovica, Oremusa i Andreja.
Meni Oremus nista nije pokazao i bolji mi je Adukor sa Andrejem u kombinaciji. Pogotovo on i TSS. Jest pojeo ****, ali je dobar.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Hajd sto on fula zicer, vec sto je sebičan i imao je Krleta samog u sredini... Svakako Handzo i Fanimo nisu ista pozicija, Vinko najbolje zna što ga nije uveo. Sad imamo Fanima spremnog za 90min protiv Veleza.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Sa Adukorom cemo blindirati tu poziciju zadnjeg veznog, a svakako je odlična stvar što može pokriti i mjesto stopera. Također, Oremuš komotno može po potrebi na desnog beka, a da ne brinemo ko ce igrati umjesto njega u sredini.Ova širina i to što neke igrace mozemo koristiti na više pozicija je fantastična stvar.
-
- Kontakt:
Zdrava konkurencija ne može ništa loše donijeti
Ja bi iskreno dao grupnu fazu Europa lige za još jednu titulu ili duplu krunu pogotovo sto je onim anamo rodjendan kluba i sto je poginut da je uzmu ove godine
12. igrač kluba iz Titove 38b
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sa dovodjenjem Adukora se slazem ako ce Oremus prec na beka, a Aduka i Andrej da se mijenjaju na dmf.
Dobar igrač, sigurno ne za velike pare i nije ispao pakšu nego je ispao naivan radi menadžera.
Dobar igrač, sigurno ne za velike pare i nije ispao pakšu nego je ispao naivan radi menadžera.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ko vam je bolji, Oremuš ili Gavrić ?
Trenutno korisnika/ca: broj6, Burberry46, Cwirek, Hajdeee, SineTalexy, skoJaa, Vanja8 i 99 gostiju.