Opet dva finca medju prvih 6, a druga dvojica nisu ni usli medju 30. Kakva amplituda

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ja taman krenuo da gledam na Eurosportu skokove kad ono, imam šta i viditi...Admir_Sa je napisao/la:U Harachovu vrijeme nije dozvolilo ni da se jedna jedina serija odrziOvo vec postaje tradicionalno da se Harahov otkaze
![]()
Next stop Engelberg
ma oni ce samo novogodisnju turneju. Barem su tako do sadsenad_flamin je napisao/la:zna li ko kad pocinju prenosi na BHT-u!
skace i ovu sezonu, al bolje da ne skacevolimliverpool je napisao/la:Moj miljenik uvijek je bio Ahonen,on se oprostio,pa vratio zbog olimpijskih igara,može li mi neko reći je li se definitivno oprostio?
Pa u prvoj voznji je Malysz imao dosta bolje ocjene nego Morgenstern. 4x 19.0 i jednom 18.5, dok je Morgenstern dobio 4x 18.5 i jednom 19.0. U drugoj voznji Malysz 2x 19.0 i 3x 18.5, a Morgenstern 3x 19.0 i 2x 18.5. Kad sve sracunamo, Malysz je znaci ukupno dobio 1,0 bod(ova) vise nego Morgenstern. Ako zelis provjeriti, ubaci na youtube engelberg 18 12 2010.Admir_Sa je napisao/la:Danas Morgenstern poguran dobro do sudija![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.