Opet dva finca medju prvih 6, a druga dvojica nisu ni usli medju 30. Kakva amplituda

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Ovo vec postaje tradicionalno da se Harahov otkaze
  Ovo vec postaje tradicionalno da se Harahov otkaze  
 Ja taman krenuo da gledam na Eurosportu skokove kad ono, imam šta i viditi...Admir_Sa je napisao/la:U Harachovu vrijeme nije dozvolilo ni da se jedna jedina serija odrziOvo vec postaje tradicionalno da se Harahov otkaze

Next stop Engelberg
 . Austrijance mrzim, drag mi je Amman i finci redom svi
. Austrijance mrzim, drag mi je Amman i finci redom svi  manje-vise
 manje-vise 
   , a rekord drzi Nikenen sa 46 ja mislim, al je Nikenen trajao haman 8-9 godina. Znaci da je ovaj nastavio priblizno u tom stilu stigao bi ga vec ove sezone, a to je u ski skokovima pravo pravo tesko.
 , a rekord drzi Nikenen sa 46 ja mislim, al je Nikenen trajao haman 8-9 godina. Znaci da je ovaj nastavio priblizno u tom stilu stigao bi ga vec ove sezone, a to je u ski skokovima pravo pravo tesko.
ma oni ce samo novogodisnju turneju. Barem su tako do sadsenad_flamin je napisao/la:zna li ko kad pocinju prenosi na BHT-u!
skace i ovu sezonu, al bolje da ne skacevolimliverpool je napisao/la:Moj miljenik uvijek je bio Ahonen,on se oprostio,pa vratio zbog olimpijskih igara,može li mi neko reći je li se definitivno oprostio?
 danas nije ni ushao medju 30
  danas nije ni ushao medju 30  

Pa u prvoj voznji je Malysz imao dosta bolje ocjene nego Morgenstern. 4x 19.0 i jednom 18.5, dok je Morgenstern dobio 4x 18.5 i jednom 19.0. U drugoj voznji Malysz 2x 19.0 i 3x 18.5, a Morgenstern 3x 19.0 i 2x 18.5. Kad sve sracunamo, Malysz je znaci ukupno dobio 1,0 bod(ova) vise nego Morgenstern. Ako zelis provjeriti, ubaci na youtube engelberg 18 12 2010.Admir_Sa je napisao/la:Danas Morgenstern poguran dobro do sudija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.