FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
treba nam koji albanac vala da valja zeleno i da ima pekaru , srba imamo, crnce necemo da nam se veseli nadje uvrijedjen kako neki crnac ima vecu trecu nogu od njega samog hahahahahhaah et 

Ma oni se ni protiv Reala ne useruSudoHusika je napisao/la: ↑21 avg 2020, 11:00100%.
Životom garantujem da se Sijamija i Ikić neće ukakiti u izraelu. I da će se šibati beskompromisno.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Isti etnička grupa, slična genetska struktura. Ako izuzmemo novac i ulaganje, taj njihov mentalitet "pobucat' ćemo levate" je ono što ih ih gura naprijed i ono zbog čega su za 2 klase iznad nas.delinjo je napisao/la: ↑21 avg 2020, 11:05Ma oni se ni protiv Reala ne useruSudoHusika je napisao/la: ↑21 avg 2020, 11:00100%.
Životom garantujem da se Sijamija i Ikić neće ukakiti u izraelu. I da će se šibati beskompromisno.![]()
Željezničar za život cijeli!
Bio na pozajmici u Dinamu 2, nije mogo dogurat do prvog tima, igro drugu HNL-u

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Lille tražio 5 miliona eura za njega, Dinamo ga nije htio kupiti i ostatak pozajmice odradio u drugoj ekipi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sutra plava svlačionica u 19:21. Gost Ivan Lendrić.
#nećestati
#1921tv
#nećestati
#1921tv
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Posvadjaj se brate ponovo,nadji neku sitnicu. I onda gledas Zelju i jos joj nabijas na nos da bi sve za nju uradio ali ona to ne zna da cijeni. Eto ti si htio ali ona mora da usere.irfo je napisao/la: ↑21 avg 2020, 10:39manijakKladusa je napisao/la: ↑21 avg 2020, 10:37hebo sve ne mogu vjerovati, prvo bit ce prenos, ja se zenom pocorvaam, da bi gledao. Onda kazu nece biti prenos, ja joj kupim cvijce, ljubavi ti si meni sve, hebo utakmicu, idem mi veceras onako kako si ti zamisila, Sad udjem na forum ima prenos, o zivote pokvareni dzojstiku. Sad cu vraga gledati.Trebao sam sutati. Ovako cu gledati malo u putu preko moba. Al bitna je pobjeda i 5/5 bit ce snimak na youtube.I da se nadovezem i moj smo ocekivanja prekucali po pitanju ovi ulaznica, Kapa do poda ljudi.![]()
![]()
![]()
![]()
Je li to imas iskustva sa ovakvim situacijama?BarbareZeljin je napisao/la: ↑21 avg 2020, 11:28Posvadjaj se brate ponovo,nadji neku sitnicu. I onda gledas Zelju i jos joj nabijas na nos da bi sve za nju uradio ali ona to ne zna da cijeni. Eto ti si htio ali ona mora da usere.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakav nam je zdravstveni bilten?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Faraone fulio si temu,ovdje samo ako imas problema sa zenom.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne budi ljubomoran sto ljudi imaju zene
I bas sam na to ljubomoran,vidis da ne smiju pisnuti

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
za tebe ljoze oni insajderi kad se tek prijave kazu taj i taj dolazi i ima korone jos dodaju da ljoze je u haremu zena

Danas krenuti žestoko od prvog minuta, Amar će izvesti najjaču ekipu, pa ako sve bude po planu odmoriti Štilu i još neke igrače kasnije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Moras svaku situaciju okrenut u svoju korist ili si ga popusio brate. Sve iz svog iskustva.LjoZee je napisao/la: ↑21 avg 2020, 11:30Je li to imas iskustva sa ovakvim situacijama?BarbareZeljin je napisao/la: ↑21 avg 2020, 11:28Posvadjaj se brate ponovo,nadji neku sitnicu. I onda gledas Zelju i jos joj nabijas na nos da bi sve za nju uradio ali ona to ne zna da cijeni. Eto ti si htio ali ona mora da usere.![]()
![]()
Napad je vazda najbolja odbrana. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Eric - Sinisa, Miletic, Kosoric, Sehic, -Alispahic, Veselinovic, Mujezinovic, Stilic - Lendric, Juricic.
Startnih 11, idemo plaviiiiii !!!
Startnih 11, idemo plaviiiiii !!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, amypitar i 60 gostiju.