FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Razmišljao sam, ima tu dosta stvari. Nema publike. Petkom utakmice. Oko mene ima pitara koji mi rijetko ili nikako ne spominju ligu u posljednje vrijeme (iz nekog razloga hehe) pa i sam zaboravim. Nisam naviko da me ne sekira Željo, pa me crnjak ne tjera da vazdan mislim o klubu. Igramo s Mladosti pa sam opušten, a glava u Haifi već, može bit da je i to. Plus na to dodam obaveze i onda skontam da me treba fakat banovat trajno. Moram samo skontat oproštajni post.
Neces ti nidjebraco je napisao/la: ↑21 avg 2020, 12:49Razmišljao sam, ima tu dosta stvari. Nema publike. Petkom utakmice. Oko mene ima pitara koji mi rijetko ili nikako ne spominju ligu u posljednje vrijeme (iz nekog razloga hehe) pa i sam zaboravim. Nisam naviko da me ne sekira Željo, pa me crnjak ne tjera da vazdan mislim o klubu. Igramo s Mladosti pa sam opušten, a glava u Haifi već, može bit da je i to. Plus na to dodam obaveze i onda skontam da me treba fakat banovat trajno. Moram samo skontat oproštajni post.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A ja sam morao da odem, fijaker me je cekaoLjoZee je napisao/la: ↑21 avg 2020, 12:50Neces ti nidjebraco je napisao/la: ↑21 avg 2020, 12:49Razmišljao sam, ima tu dosta stvari. Nema publike. Petkom utakmice. Oko mene ima pitara koji mi rijetko ili nikako ne spominju ligu u posljednje vrijeme (iz nekog razloga hehe) pa i sam zaboravim. Nisam naviko da me ne sekira Željo, pa me crnjak ne tjera da vazdan mislim o klubu. Igramo s Mladosti pa sam opušten, a glava u Haifi već, može bit da je i to. Plus na to dodam obaveze i onda skontam da me treba fakat banovat trajno. Moram samo skontat oproštajni post.
forume zbogom mnoge ti stvari nisam rekao
Pokušavam zamisliti. Ne znam tačno kako bi izgledale diskusije između mene i vas ostalih forumaša u takvoj situaciji.
Ne bi mi mogli s tobom razglabati kad bi poceo vaditi neke tekstove, brojeve... sam bi ostao na forumu 
Najgora kletva “Da Bog da ti Braco opozicija bio”
- mamonelafo
- Kontakt:
Danas jednostavno moramo dobiti ekipu iz Doboja kod Kaknja kod Zenice. Neka nam je sretno, ko god da zaigra bitno je da ostavi srce na terenu kao i do sada, i naravno, da zabijemo koji gol više. Haajdeee Željoooo! 
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Jos manje od 6 sati do tekme, a nikakvog padobranca danas da uleti s nekim crnjakom 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
SudoHusika
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bod ko kuća 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
SudoHusika
- Kontakt:
Tanko ti je ovo, moras uletit s necim tipa: Ne mozemo skupit pare da odemo u Izrael
Opasni smo mi krajisnici, ali vidi sta nam zene rade. Tako i meni moja popuje kako sam se vratio u Sarajevo, jedva udjem na forum
Valjalo bi pobjediti danas i taman nabiti i konkurentima pritisak pobjede. Mene iskreno strah da su mozda igraci poceli misliti o Makabiju i da, ne daj boze, dovedemo sebe u situaciju da veceras kiksamo.
Do 20. minuta 2:0