Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Razmišljao sam, ima tu dosta stvari. Nema publike. Petkom utakmice. Oko mene ima pitara koji mi rijetko ili nikako ne spominju ligu u posljednje vrijeme (iz nekog razloga hehe) pa i sam zaboravim. Nisam naviko da me ne sekira Željo, pa me crnjak ne tjera da vazdan mislim o klubu. Igramo s Mladosti pa sam opušten, a glava u Haifi već, može bit da je i to. Plus na to dodam obaveze i onda skontam da me treba fakat banovat trajno. Moram samo skontat oproštajni post.
Neces ti nidjebraco je napisao/la: ↑21 avg 2020, 12:49Razmišljao sam, ima tu dosta stvari. Nema publike. Petkom utakmice. Oko mene ima pitara koji mi rijetko ili nikako ne spominju ligu u posljednje vrijeme (iz nekog razloga hehe) pa i sam zaboravim. Nisam naviko da me ne sekira Željo, pa me crnjak ne tjera da vazdan mislim o klubu. Igramo s Mladosti pa sam opušten, a glava u Haifi već, može bit da je i to. Plus na to dodam obaveze i onda skontam da me treba fakat banovat trajno. Moram samo skontat oproštajni post.
A ja sam morao da odem, fijaker me je cekaoLjoZee je napisao/la: ↑21 avg 2020, 12:50Neces ti nidjebraco je napisao/la: ↑21 avg 2020, 12:49Razmišljao sam, ima tu dosta stvari. Nema publike. Petkom utakmice. Oko mene ima pitara koji mi rijetko ili nikako ne spominju ligu u posljednje vrijeme (iz nekog razloga hehe) pa i sam zaboravim. Nisam naviko da me ne sekira Željo, pa me crnjak ne tjera da vazdan mislim o klubu. Igramo s Mladosti pa sam opušten, a glava u Haifi već, može bit da je i to. Plus na to dodam obaveze i onda skontam da me treba fakat banovat trajno. Moram samo skontat oproštajni post.
Pokušavam zamisliti. Ne znam tačno kako bi izgledale diskusije između mene i vas ostalih forumaša u takvoj situaciji.
Najgora kletva “Da Bog da ti Braco opozicija bio”
Tanko ti je ovo, moras uletit s necim tipa: Ne mozemo skupit pare da odemo u Izrael
Opasni smo mi krajisnici, ali vidi sta nam zene rade. Tako i meni moja popuje kako sam se vratio u Sarajevo, jedva udjem na forum
Do 20. minuta 2:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.