Slazem se za polusezonske,nadam se da ce ih i red dragonsi uzeti koliko je ko u mogucnosti,i nadam se da ce se vratiti da prate svoju Zvijezdu,ocekujem ih vec u subotu iza ograde
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Samo da znate da su se ispalili odozdol a niste svjesni sta su nam ljudi radili godinama... joj kakve smo ovce al samo polako!
Svjesni smo mi bar ja da su nas yebali da valja.
Ali isto tako sam svjestan da ni jedan normalan klub ne moze egzistirat na bazi sergije ili skupljanja 50-100 KM. Moze pokusati ali ce ubrzo ispasti par rangova nize ili kljuc u bravu.
Tako da se mora imati redovan izvor prihoda.
U svakom slucaju vam zelim srecu mada mislim da od te price nema nista.
Nacelnik vam je obecao reprogram samo da vas malo skine sa grbace. A brzo ce te vidjet da od toga nema nista jer postoji pravna prepreka.
Ali isto tako sam svjestan da ni jedan normalan klub ne moze egzistirat na bazi sergije ili skupljanja 50-100 KM. Moze pokusati ali ce ubrzo ispasti par rangova nize ili kljuc u bravu.
Nacelnik vam je obecao reprogram samo da vas malo skine sa grbace. A brzo ce te vidjet da od toga nema nista jer postoji pravna prepreka.
Nebi polemisao s tobom jer fakat nisi upućen i vjeruj da ljudi i dalje rade razne smicalice, kako bi nas sabotirali zvali banju da otkazu hranu, pa to je jadno a dole o internim stvarima da ne govorim...
Sve javno,sutra presica,obezbijedite makar live prenos ili snimite cijelu presicu pa objavite neka vide svi,sada ako se ne stane tome u kraj,nece nikada
**** Combe,hoces ikada imati sta pozitivno da napises,eto ti sve znas,ko i za ovo....nece nista biti od ovoga,de ba usuti malo,popusti I ukljuci se u ovocombe je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:00Svjesni smo mi bar ja da su nas yebali da valja.

-
- Kontakt:
Pisko moze li sutra prenos utakmice na youtube.znam da si to jednom radio...nesto poput jedinstva da se plati stream...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Jučer je, naime, nekadašnji reprezentativac BiH predstavljen kao novi trener gradačačke Zvijezde. Bivšem igraču brojnih klubova, između ostalog Kaiserslauterna i Hajduka, u ruke je gurnut vruć krompir. Ipak, 39-godišnji i novopeočeni trener odlučan je da pokuša Zvijezdi vratiti stari sjaj. Klub iz Garadačca je odavno u teškoj situaciji, no smjena uprave, znatno promijenjen igrački kadar i stručni štab odišu optimizmom i vjeruju u bolje sutra.
"Koliko čovjek može da bude spreman u ovoj situaciji? Pa ni onim trenerima sa daleko većim iskustvom od mene ne bi bilo svejedno. Možda sam pomiješao ljubav i profesiju, pa sam se prihvatio toga, ali eneralno, u razgovoru s ljudima iz Zvijezde, dao sam do znanja da sam spreman prihvatiti tu odgovornost i ne vidim razlog zašto ne bih vjerovao u sebe", kazao je Damjanović u razgovoru za SportSport.ba, pa je nastavio:
"Ne znam kakve su ambicije bile prije početka sezone, ali znam da je bilo raznih problema u klubu i to već dugo traje. Niko nije iznenađen svim tim dešavanjima. Znam da su ti problemi odavno tu. Budimo realni, vjerovatno me niko ne bi ni zvao da je dobra situacija. S gledanja mog aspekta, sasvim normalna stvar i ja sam spreman za ovaj izazov. Ne bih da budem egoista i pesimista, gledaću na jedan pozitivan način. Neću da budem jedan od onih koji će da digne ruke, a nije ni pokušao. Svaki pojedinac i svaki komšija treba da radi, svi moramo biti tu da pomognemo klubu i vratimo ga gdje pripada".
A Damjanović zna da je Zvijezda veliki klub s bogatom tradicijom i ima posebnu ljubav prema Gradačcu i ovom timu, iako dolazi iz Modriče.
"Prije nego sam otišao iz Zvijezde kao igrač, spomenuo sam jedan događaj u jednom intervjuu za radio stanicu u Gradačcu. Prijeratni moj pokojni otac je govorio ako igraš za Zvijezdu, onda si dobar igrač. Možda je to neka želja i bila da dođem u Zvijezdu".
Zanimljivo da će trenerski debi Damjanović imati protiv prijatelja i bivšeg saigrača iz reprezentacije Vuleta Trivunovića, koji s GOŠK-om u subotu dolazi u Gradačac.
"Bilo ko da je došao za trenera, mora da shvati situaciju u kakvoj se Zvijezda sada nalazi i da bude svjestan da ga čeka ta utakmica s GOŠK-om odmah na startu. Po meni, moramo da se nosimo s pritiskom. I ja, igrači, svi u klubu... Nakon dva poraza nije lako, ali ranjen čovjek zna da bude najopasniji".
Kakvu viziju kao trener ima Damjanović?
"Trener je dobar onoliko koliko igrači pruže na terenu, to sam iz iskustva naučio. Oni su broj jedan i oni moraju da trenera dignu. Ja imam viziju koju sam pokrenuo u Odžaku, tu sam skupljao malo iskustva. Trenutno imam jedan dan da nešto napravim. Trebaju da budu tri boda, a sada na koji način, ne bih o tome. Kroz neko vrijeme pretpostavljam da ćemo imati daleko bolji prikaz svega i da ćemo biti kompaktniji kao tim".
Stvarno je bilo malo vremena, nepuna dva dana, od imenovanja za trenera, do utakmice koja mnogo znači Zvijezdi.
"Realno je malo vremena, ali razmislio sam o ekipi, vidio sam vizuelno ekipu i mislim da se može ostati u ligi.Vjerujem da ima tu dovoljno kvaliteta".
Koliko će igračima značiti to što za trenera imaju mladog i perspektivnog trenera koji je igrao za reprezentaciju, Bundesligu, izgradio veliki imidž...
"Meni je značilo kada je došao Boris Živković. On je meni dosta značio u karijeri. Zatim Zoran Vulić i dosta sam učio od tih ljudi. Moja igra je bila vrlo specifična, igrao sam destruktivca, ali generalno imam drugi apsket gledanja na fudbal", zaključio je
"Koliko čovjek može da bude spreman u ovoj situaciji? Pa ni onim trenerima sa daleko većim iskustvom od mene ne bi bilo svejedno. Možda sam pomiješao ljubav i profesiju, pa sam se prihvatio toga, ali eneralno, u razgovoru s ljudima iz Zvijezde, dao sam do znanja da sam spreman prihvatiti tu odgovornost i ne vidim razlog zašto ne bih vjerovao u sebe", kazao je Damjanović u razgovoru za SportSport.ba, pa je nastavio:
"Ne znam kakve su ambicije bile prije početka sezone, ali znam da je bilo raznih problema u klubu i to već dugo traje. Niko nije iznenađen svim tim dešavanjima. Znam da su ti problemi odavno tu. Budimo realni, vjerovatno me niko ne bi ni zvao da je dobra situacija. S gledanja mog aspekta, sasvim normalna stvar i ja sam spreman za ovaj izazov. Ne bih da budem egoista i pesimista, gledaću na jedan pozitivan način. Neću da budem jedan od onih koji će da digne ruke, a nije ni pokušao. Svaki pojedinac i svaki komšija treba da radi, svi moramo biti tu da pomognemo klubu i vratimo ga gdje pripada".
A Damjanović zna da je Zvijezda veliki klub s bogatom tradicijom i ima posebnu ljubav prema Gradačcu i ovom timu, iako dolazi iz Modriče.
"Prije nego sam otišao iz Zvijezde kao igrač, spomenuo sam jedan događaj u jednom intervjuu za radio stanicu u Gradačcu. Prijeratni moj pokojni otac je govorio ako igraš za Zvijezdu, onda si dobar igrač. Možda je to neka želja i bila da dođem u Zvijezdu".
Zanimljivo da će trenerski debi Damjanović imati protiv prijatelja i bivšeg saigrača iz reprezentacije Vuleta Trivunovića, koji s GOŠK-om u subotu dolazi u Gradačac.
"Bilo ko da je došao za trenera, mora da shvati situaciju u kakvoj se Zvijezda sada nalazi i da bude svjestan da ga čeka ta utakmica s GOŠK-om odmah na startu. Po meni, moramo da se nosimo s pritiskom. I ja, igrači, svi u klubu... Nakon dva poraza nije lako, ali ranjen čovjek zna da bude najopasniji".
Kakvu viziju kao trener ima Damjanović?
"Trener je dobar onoliko koliko igrači pruže na terenu, to sam iz iskustva naučio. Oni su broj jedan i oni moraju da trenera dignu. Ja imam viziju koju sam pokrenuo u Odžaku, tu sam skupljao malo iskustva. Trenutno imam jedan dan da nešto napravim. Trebaju da budu tri boda, a sada na koji način, ne bih o tome. Kroz neko vrijeme pretpostavljam da ćemo imati daleko bolji prikaz svega i da ćemo biti kompaktniji kao tim".
Stvarno je bilo malo vremena, nepuna dva dana, od imenovanja za trenera, do utakmice koja mnogo znači Zvijezdi.
"Realno je malo vremena, ali razmislio sam o ekipi, vidio sam vizuelno ekipu i mislim da se može ostati u ligi.Vjerujem da ima tu dovoljno kvaliteta".
Koliko će igračima značiti to što za trenera imaju mladog i perspektivnog trenera koji je igrao za reprezentaciju, Bundesligu, izgradio veliki imidž...
"Meni je značilo kada je došao Boris Živković. On je meni dosta značio u karijeri. Zatim Zoran Vulić i dosta sam učio od tih ljudi. Moja igra je bila vrlo specifična, igrao sam destruktivca, ali generalno imam drugi apsket gledanja na fudbal", zaključio je
mosa lošmi stićko tit-ula!
Zanimljiva prica sa Damjanovicem, podrska iz Tuzle.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Srce puno kada vidis da se osnovne stvari rade na stadionu,da se trude ljudi,ciste i tako to,samo naprijed
-
- Kontakt:
Neda kocijas pare za plate, hoce da podigne i da se vrate pozajmice sto je dzej i co. Radila...
- ASD
- Kontakt:
Da li je ovo prvi tim Zvijezde?
Golmani: Marković, Aljkanović
Stoperi: Terzić, Petrović, Mazić, Nezić
desni bekovi: Antić, Mehić, Turbić
lijevi bek: Đekić
veznjaci: Ćulum, Jolović, Božić, Adem Muratović
krila: Samardžić, Pljevljak, Bijelić
napad: Bajić, Behram
Koju poziciju igra mali Kadić?
Ukupno 20 igrača?
Šta je sa malim golmanom Muješićem, jel ono ostao?
Ukupno 20 igrača?
Šalda velicanstveni nas i dalje kara. Yebo majku dal taj covjek ima i malo obraza i stida.
-
- Kontakt:
posle skupstine, smjenjeni sekretar prije primopredaje dao ispisnicu krtiju Adema da odvede u omladinac najvjerovatnije dobio pare za takav sramotan cinASD je napisao/la: ↑21 avg 2020, 13:21Da li je ovo prvi tim Zvijezde?
Ukupno 20 igrača?
-
- Kontakt:
Sad treba gluha sa reaguje koju vaspitnu da mu da...dosta vise bilo tih starih jarceva..stadion blista svaka cast...pa nek bude i gore nego sad bar ce bit sve transparetno i prikazano.skolovana djeca su to.
Jel to onaj Gluha sto je u TZ dosta, otkud on u klubu?crvenobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:14Sad treba gluha sa reaguje koju vaspitnu da mu da...dosta vise bilo tih starih jarceva..stadion blista svaka cast...pa nek bude i gore nego sad bar ce bit sve transparetno i prikazano.skolovana djeca su to.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Mirza gluhic!!.vjerovatno mislis na adnana gluhicaSkojevska je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:42Jel to onaj Gluha sto je u TZ dosta, otkud on u klubu?crvenobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:14Sad treba gluha sa reaguje koju vaspitnu da mu da...dosta vise bilo tih starih jarceva..stadion blista svaka cast...pa nek bude i gore nego sad bar ce bit sve transparetno i prikazano.skolovana djeca su to.
Ne ne upravo na Mirzu.crvenobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:57Mirza gluhic!!.vjerovatno mislis na adnana gluhicaSkojevska je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:42Jel to onaj Gluha sto je u TZ dosta, otkud on u klubu?crvenobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:14
Sad treba gluha sa reaguje koju vaspitnu da mu da...dosta vise bilo tih starih jarceva..stadion blista svaka cast...pa nek bude i gore nego sad bar ce bit sve transparetno i prikazano.skolovana djeca su to.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
I ja sam cuo da je A. Muratovic u Omladincu, a da je prije kapiten od juniora T Muratovic presao u Bosnu Mionici navodno Mile ga otjerodesetkamarakane je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:13posle skupstine, smjenjeni sekretar prije primopredaje dao ispisnicu krtiju Adema da odvede u omladinac najvjerovatnije dobio pare za takav sramotan cinASD je napisao/la: ↑21 avg 2020, 13:21Da li je ovo prvi tim Zvijezde?
Ukupno 20 igrača?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.