FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Malo da se podsjetimo, kada smo pobjedili treceplasiranu grcku ekipu koja te sezone nije imala poraza kuci a primila samo sest golova, a mi im zabili tri.
I onda neki drugi kazu da su oni najveci klub, a u Europi 18 godina nista ucinili nisu.
Sta je rec pa se ovo svi"otpisani i odbjegli" vratise,samo jos Škoro ispostovao rijec. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ma Bogami ne znam cemu kukanje. Treba nam utakmica, odigrali svega 4 u zadnjih 5-6 mjeseci. Rahmanovica,Tatara ,Ahmetovica na klupu, ako zatreba zadnjih 20-tak min. nek se razgibaju. Zinedin,Fanimo,Velkoski/Handzic ih mogu zamjeniti. Pidri svakako treba utakmica, ako je Salcin zdrav za Bjeloruse. Ne bi valjao poraz, ali da se nadoknaditi, ali ako ne mozemo komsije dobiti 2 + 1 remi i nismo za Titule.
Raduje trka i htijenje iz Welsa. Od 7.3.2020 odigrali 4 utakmice, mislim da i igracima treba utakmica. Nije uposte tragedija ni izgubiti, a imamo kvalitet da dobijemo sa igracima koji manje igraju, oni bi trebali imati motiv da se dokazu.
Mozda ima i akademaca da pokriju pozicije RB i CB(Besic). Ja da se pitam igrali bi, otkazivati u nedogled nije pametno.
Nama je jos min. 2 tekme u Evropi , ako Bog da i vise . Da li treba sve odlagati ?

PS. Da li je Pejovic dobio papire ?
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 21 avg 2020, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Tebi smjesno to sto se stekaju pare za stadion?JavierBosnia je napisao/la: ↑21 avg 2020, 17:07JVVVST je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:56ja ne mogu da vjerujem da mi jos napadaca nismo doveli. Sve kontam, haj dok bude zrijeb, pa nas potrefi dobar, pa haj ako prodjemo ove levate, pa prodjosmo ih, otvorila nam se prilika kakve nismo imali od Cluja, i oni opet ocekuju da Ahmet sa svojih 36 sve iznese na ledjima???
Jel moguce da ne mogu nikoga iskopati??
Cuvaju pare da uloze 20 miliona u Kosevo![]()
-
- Kontakt:
michplatini je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:12Zato što na forumu svako može da gleda na svoj način i na to ima pravo.
Ti lagano pričekaj 1-2 godine i samo se nasmiješ kad vidiš gdje će mali igrati sa 20-21a ovi što su bolji od njega sa 30+ te lige samo na tv gledali.
Kratko i jasno objasnjeno

Neka vas aBd da pobjedimo sve do kraja da nema razloga da opet luftate sa casova dok se ocjene ne poprave.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Malo se "profesor" popravio nakon ovog "upozorenja", sta je konto, rePa u svoj paĐe, nema toga pasa moj...miky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2020, 17:44Neka vas aBd da pobjedimo sve do kraja da nema razloga da opet luftate sa casova dok se ocjene ne poprave.![]()
-
- Kontakt:
Zrinjskom one tri uzastopne titule, donijele ovaj koeficijent 6,250 i najbolje su plasirani tim iz BiH na novoj Uefa rang listi.Titula nam je pod imperativom u ovoj sezoni, tada bi pored drastičnog povećanja koeficijenta, napravili džinovski korak ka dominaciji i odljepljivanju od ovdašnje buranije.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 21 avg 2020, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Treba Djenu vratit da igramo totalni fudbal

Znaci polu-lijevo al kvalitetno

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sad cu uskoro preuzeti vlast, pa ce se vratiti i Skoro..
Nece Mortem da mu isplati 150 maraka, ali nema veze, kad ja dodjem na vlast cu mu isplatiti sve i zadnju marku
Nece Mortem da mu isplati 150 maraka, ali nema veze, kad ja dodjem na vlast cu mu isplatiti sve i zadnju marku

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- hordasDoboj
- Kontakt:
Titula nam je pod must i zbog toga sto pocinje ovo 3-razredno takmicenje. U slucaju prolaska 1. pretkola LP imali bi 3 prilike za grupeHistoricar je napisao/la: ↑21 avg 2020, 17:47Zrinjskom one tri uzastopne titule, donijele ovaj koeficijent 6,250 i najbolje su plasirani tim iz BiH na novoj Uefa rang listi.Titula nam je pod imperativom u ovoj sezoni, tada bi pored drastičnog povećanja koeficijenta, napravili džinovski korak ka dominaciji i odljepljivanju od ovdašnje buranije.

I naravno da se poseremo nekom na godisnjicu

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Djokanovic ima veliki potencijal, po meni nedefinisan igrac, osim sto puno trci i bori se, od njega nista specijalno za vidjet nazad a pogotovo naprijed. Mlad je naucit ce. Skolovan igrac, al ima jos puno na tehnici da radi. Da su bili pametni i njega poslali negdje na posudbu u PL klub ili u Srbiju kao Kurdica i Resica.michplatini je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:12Zato što na forumu svako može da gleda na svoj način i na to ima pravo.
Ti lagano pričekaj 1-2 godine i samo se nasmiješ kad vidiš gdje će mali igrati sa 20-21a ovi što su bolji od njega sa 30+ te lige samo na tv gledali.
-
- Kontakt:
Perspektivniji od Cimirota , a i talenat i "obrazovanje- Akademija" su na strani Andreja. Dokle ce dobaciti ? Uz dobro zdravlje - daleko aBd.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:19Đokanović idealan kao defanzivni vezni, generalno kad ga vidim imam osjećaj da je školovan igrač... Pravo se vidi razlika između igrača koji su produkt Akademije u odnosu na neke starije kolege na terenu.
Općenito, ako uzmemo titulu i ove sezone mi ćemo i po pitanju koeficijenta dosta napredovati, vjerujem da ćemo imati još veću podršku gazde + lakše je dovesti dobrog igrača kad si tri godine zaredom prvak.

- ElCartel11
- Kontakt:
Kako otisao Kurdic tako i @skore nestade sa foruma.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Izuzetno je rijetko vidjeti mladog veznog igrača da igra na ozbiljnom nivou.
Igrati veznog je jedna od težih pozicija u fudbalu, zato i jest nedefinisan, ali to će vremenom doći. Još jednu sezonu da igra i mogli bi ga vi fino prodati.
Igrati veznog je jedna od težih pozicija u fudbalu, zato i jest nedefinisan, ali to će vremenom doći. Još jednu sezonu da igra i mogli bi ga vi fino prodati.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Maksimalno korektno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne znam, ali znam da nikoga nismo doveli, a najvaznija utakmica u zadnjih 10 godina je za 5 dana.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 avg 2020, 17:06A ti znas da nikog ne ganjamo?JVVVST je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:56ja ne mogu da vjerujem da mi jos napadaca nismo doveli. Sve kontam, haj dok bude zrijeb, pa nas potrefi dobar, pa haj ako prodjemo ove levate, pa prodjosmo ih, otvorila nam se prilika kakve nismo imali od Cluja, i oni opet ocekuju da Ahmet sa svojih 36 sve iznese na ledjima???
Jel moguce da ne mogu nikoga iskopati??
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Da se doveo extra napadac i desni bek,ja bih rekao da idemo ka tom putu,toj dominaciji,ovako bgm samo borba da budes malo bolji od te buranije i nista vise.Historicar je napisao/la: ↑21 avg 2020, 17:47Zrinjskom one tri uzastopne titule, donijele ovaj koeficijent 6,250 i najbolje su plasirani tim iz BiH na novoj Uefa rang listi.Titula nam je pod imperativom u ovoj sezoni, tada bi pored drastičnog povećanja koeficijenta, napravili džinovski korak ka dominaciji i odljepljivanju od ovdašnje buranije.
Gledam sastav Bresta za ovu ligasku utakmicu,i koliko vidim samo 4 igraca pocinju kao protiv Astane .Dakle cuvaju se bas za srijedu bez obzira sto imaju zaostatak u ligi.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Anpa, bavaracmujo, Bejker, Beli98, boki86, bordospartanac, feniksptica, gh0stHZ, Maroon1946, MaroonBjelave, Posejdon, Proximic, r3m1, riki46, ronaldo99, strahmeipomisliti, USB i 176 gostiju.