Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vruća glava. Ako pitari remiziraju protiv Veleža 100% smo prvi i nakon pauze i sve se vraca u normalu
Ma pusti papka. Glumi nekog baju. Nemoj da bi ko slucajno napisao nesto protiv Amara ili igraca . Sampioni svijeta, hu haaa. Mladost imala gol raziluku -12 do danas, dodje na Grbavicu sa djecurlijom i podere ti guzove. Pojedini igraci ne mogu da disu nakon 15 min, pojedini ne mogu odigrati pas na 5m. Lendric maši 3 100% sanse ali nemoj slucajno da pises sta negativnocaki1921 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:04Šta i ti hoces jel?
Realnost je, netko je odvojio od usta, od svog djeteta, žene i slicno da bi donirao, kupio, i ti danas protiv djece od 17, 18 godina i protiv nekog sela ne možeš zapucat kako treba?
Šta tu glumiš više nekog učitelja, svečenika, popa ili koga već?
Normalno, ovako se ne bori za dres svetinje !!!!
e jadu jadniManijakdolopate je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:08Ovo se zove prinudna naplata, obzirom da je sud presporo rješavao slučaj, od sad ce ponovo pobjeđivati.
Cuva ih za Maccabi. Hin i onogalet3 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:05Mnogo znace ta dvojica. Sadiković pogotovu.samoposmatram je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:04
Opomena sta nam znaci dvojac Sadikovic, Hajdarevic.
Samo uslikaj, postavi i ne brini se.Grbavica786 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:00Sine, nemaš ti te pare![]()
Ljudinoooooooooo!MrkiMedo je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:11Samo uslikaj, postavi i ne brini se.
Pare niste uplacivali Ericu, Fejzicu, Mufticu, Kosoricu, Mileticu, Ikicu, Blazevicu, Sinisi, Milicevicu, Bekricu, Jamaku, Dadi, Hajdaru, Mesi, Muletu, Veselom, Zecu, Subasicu, Stilicu, Gasalu, Juricicu, Hajricu, Lendricu i nikom iz strucnog staba. Karte ste kupili, navodno, iz ljubavi prema Zelji, a ne da ih slikate i kurcite se po instagramu. Ja sam karte kupio jer osjecam pripadnost, jer volim i jer mi je stalo. Mogu igraci jos hiljadu puta ovako izgubiti i kiksati, ali ja nikad Zelji ruzne rijeci necu reci. Papci to ne razumiju i nikad nece.
Bravo, sve si objasnio, ali bukvalno sve !!!SudoHusika je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:11Hoće li me neko ubijediti da Subašić ne zna primiti loptu? Da je Šeha zaboravio igrati poslije 4 kola bez greške? Da se Štila onako šetka, pokušava probaciti kroz noge u 88.minuti kod rezultata 0:1? Da Lendrić promaši 3 zicera?
Ma nema te pićke koja će me u ovo ubijediti. Ali pićke nema na planeti.
Kakva crna lobotomija, živimo Željezničar i te gluposti? Je li to obašnjenje?
6:0 Borac.
3:0 Sloboda
2:5 TC
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv i 29 gostiju.