FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne mogu da vjerujem sta se pise na forumu
hajde ovi dusmani ali toliko me je veceras forumasa razocaralo
mislio sam da zivite Zeljeznicar 
Zaim je izmislio fudbal za Veselog i Subasica.
Nisam upratio zasto Sadikovic i Hajdarevic nisu igrali?
Nisam upratio zasto Sadikovic i Hajdarevic nisu igrali?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vruća glava. Ako pitari remiziraju protiv Veleža 100% smo prvi i nakon pauze i sve se vraca u normalu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- mamonelafo
- Kontakt:
Lobotomija je proradila, vidi se. Samo jako momci, bit će bolje. VOLIM TE ŽELJO!!! Idemo ostalo jako! I pozdravljam lobotomiju, goru od svih pitića. 
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Sjedim i gledam u jednu tacku i nevjerujem da nas je selo dobilo 
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Kud ćeš bolju motivaciju za protivnika od one parole uz teren. Ne znam ko piše one stvari. Neka ovo bude jedini kiks, pravi kiks ove sezone.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- kontrasviju
- Kontakt:
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Ovo se zove prinudna naplata, obzirom da je sud presporo rješavao slučaj, od sad ce ponovo pobjeđivati.
Zadnja izmjena: Manijakdolopate, dana/u 21 avg 2020, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kakav jedini kiks,znas nas mentalitet slijedi raspad sistema.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
Grbavica786
- Kontakt:
Ma pusti papka. Glumi nekog baju. Nemoj da bi ko slucajno napisao nesto protiv Amara ili igraca . Sampioni svijeta, hu haaa. Mladost imala gol raziluku -12 do danas, dodje na Grbavicu sa djecurlijom i podere ti guzove. Pojedini igraci ne mogu da disu nakon 15 min, pojedini ne mogu odigrati pas na 5m. Lendric maši 3 100% sanse ali nemoj slucajno da pises sta negativnocaki1921 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:04Šta i ti hoces jel?
Realnost je, netko je odvojio od usta, od svog djeteta, žene i slicno da bi donirao, kupio, i ti danas protiv djece od 17, 18 godina i protiv nekog sela ne možeš zapucat kako treba?
Šta tu glumiš više nekog učitelja, svečenika, popa ili koga već?
Normalno, ovako se ne bori za dres svetinje !!!!
Pa volimo Želju, podržavamo, ništa se ne mijenja. Imamo pravo kritikovati i biti ljuti. Jebote stavi nas u poziciju Lendrića u 90 minuti zabiti će nas 80% gol...
e jadu jadniManijakdolopate je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:08Ovo se zove prinudna naplata, obzirom da je sud presporo rješavao slučaj, od sad ce ponovo pobjeđivati.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Cuva ih za Maccabi. Hin i onogalet3 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:05Mnogo znace ta dvojica. Sadiković pogotovu.samoposmatram je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:04
Opomena sta nam znaci dvojac Sadikovic, Hajdarevic.
Jos jednom pitam.Postavite novinari pitanje zasto Stilic nece da igra kako zna i zasto Lendric nece da da go.Pitajte.
Ubili su sve dobro iz prve cetiri utakmice i pos.rali se u prelijepu pricu s pocetka sezone.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Hoće li me neko ubijediti da Subašić ne zna primiti loptu? Da je Šeha zaboravio igrati poslije 4 kola bez greške? Da se Štila onako šetka, pokušava probaciti kroz noge u 88.minuti kod rezultata 0:1? Da Lendrić promaši 3 zicera?
Ma nema te pićke koja će me u ovo ubijediti. Ali pićke nema na planeti.
Kakva crna lobotomija, živimo Željezničar i te gluposti? Je li to obašnjenje?
6:0 Borac.
3:0 Sloboda
2:5 TC
Željezničar za život cijeli!
Samo uslikaj, postavi i ne brini se.Grbavica786 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:00Sine, nemaš ti te pare![]()
Pare niste uplacivali Ericu, Fejzicu, Mufticu, Kosoricu, Mileticu, Ikicu, Blazevicu, Sinisi, Milicevicu, Bekricu, Jamaku, Dadi, Hajdaru, Mesi, Muletu, Veselom, Zecu, Subasicu, Stilicu, Gasalu, Juricicu, Hajricu, Lendricu i nikom iz strucnog staba. Karte ste kupili, navodno, iz ljubavi prema Zelji, a ne da ih slikate i kurcite se po instagramu. Ja sam karte kupio jer osjecam pripadnost, jer volim i jer mi je stalo. Mogu igraci jos hiljadu puta ovako izgubiti i kiksati, ali ja nikad Zelji ruzne rijeci necu reci. Papci to ne razumiju i nikad nece.
-
Transfer1312
- Kontakt:
Uplatio sam 5 komada , a sljedeci put cu 10 u inat dusmanima koji ocigledno navijaju za zelju samo kad pobjedjuje. Ja volim klub i kad gubi a ne ovi instant navijaci... Nije to ljubav , i ja sam ljut ali cudi me u sta su se pojedini navijaci pretvaraju...
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ljudinoooooooooo!MrkiMedo je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:11Samo uslikaj, postavi i ne brini se.
Pare niste uplacivali Ericu, Fejzicu, Mufticu, Kosoricu, Mileticu, Ikicu, Blazevicu, Sinisi, Milicevicu, Bekricu, Jamaku, Dadi, Hajdaru, Mesi, Muletu, Veselom, Zecu, Subasicu, Stilicu, Gasalu, Juricicu, Hajricu, Lendricu i nikom iz strucnog staba. Karte ste kupili, navodno, iz ljubavi prema Zelji, a ne da ih slikate i kurcite se po instagramu. Ja sam karte kupio jer osjecam pripadnost, jer volim i jer mi je stalo. Mogu igraci jos hiljadu puta ovako izgubiti i kiksati, ali ja nikad Zelji ruzne rijeci necu reci. Papci to ne razumiju i nikad nece.
Bravo, sve si objasnio, ali bukvalno sve !!!SudoHusika je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:11Hoće li me neko ubijediti da Subašić ne zna primiti loptu? Da je Šeha zaboravio igrati poslije 4 kola bez greške? Da se Štila onako šetka, pokušava probaciti kroz noge u 88.minuti kod rezultata 0:1? Da Lendrić promaši 3 zicera?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.