FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nas problem sto svi sve znaju a niko pojma nema.Evo 3 put pitam isto niko nema odgovora.Zasto zato sto koji znaju sute a ovi drugi ko ja sute jer neznaju ko ni ja.Dakle Stilic neigra kako zna znaci nece zasto neznamo.Lendric je namjerno fulio sanse zasto neznamo ali vidimo.Sehicu bjezi lopta Jurcic uzasan Subasicu bjezi lopta Jamak nije za turnira Kosoric uzasan.Kako to sve veceras bas da se desi.Hajmo razlog.Nije ni Osim ni Mladost nesto smrdi i to dobro.
delinjo brate ko ovdje brani igrace i Amara ?bruka i sramota ali ovo sto pojedinci pisu

znao sam da dusmani samo cekaju na prvi poraz ali dosta me je i drugih ljudi ovdje razocaralo

dobra opomena i da se ovo vise nikad ne ponovi ali mi moramo dalje pa tek je pocelo
Ovo je sramota epskih razmjera. Jedino što mi pada na pamet da je u rangu s ovom katastrofom je ona 3 gola u 5 minuta u Mostaru. Al tada se barem radilo o Zrinjskom. Nema opravdanja za ovo. Za ovakve stvari se u firmama dobijaju otkazi. Fuj, smrdile su mi izjave one prije utakmice ko biva mi s njima teško itd. Kao da su pripremali teren za ovo sranje koje su nam priredili. Da Bog da im na nos izašlo sve, bilo da su prodali ili da su samo neznalice i #lakoćemo.
Samo Željo!
- Mahalac1987
- Kontakt:
Nemaju usadjeno to nesto u srcu. Fali nam motivator, jer je ova Mladost ekipa koja je zasluzila makar tricu u mrezi, pa makar i sa ovom vecerasnjom postavkom, koja je, slozit cu se, bila ocajna. I da, itekako nedostaju Dado i Hajdar...
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Objektivno Jamak i Bekrić su rekreativci. Ali oni su najmanje krivi za ovu izvedbu večeras. Štilić večeras nije bio ništa bolji od njih. I svi ostali su bili užasni. Ne znam da sam gledao skromiju ekipu od Mladosti. Na stranu poraz, ali i naredni protivnici će te gledati sa manje respekta.
Ide sezona za sezonom, godine zivota svima nama, Amaru, igracima, navijacima a titula nema, hocemo stadion, hocemo iskorak u europi ...

Mjau !
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Teske rijeci ovdjee, razumijem ove momke,vruca glava. Voli se Zeljo. Puno ljudi se bas napelo da kupi kartu ili dvije.Vratiti im ovako na terenu je sramno. Nema niko pravo ovdje pametovati ili drzati lekcije kada se ovo kaze. Amar je danas grdno pogrjesio sa postavom na pocetku i izmjenama tokom utakmice. Necu srati ovdje jer nam je do sada ovaj covjek donio puno radosti.Moje skromno misljenje da Veseli , Subasic , Jamak nepotrebno opterecuju budjet kluba.Nemamo para , nemamo iz administrativnih razloga mogucnost registrovati stranca.Bez obzira moras dobitti danas.Jbg .I ovo je Zeljo.Idemo dalje.
dva dana si pisao za koronu i kad su te svi napali ja sam te branio jer sam mislio da nisi to namjerno uradioZeljovac95 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:26Lendric bi zabio da je smio,ono u drugom poluvrmenu sutira u golmanovu stranu a kontra strana skroz prazna.Amae citavu utakmicu MRTAV HLADAN.Prodato,nadam se samo da su velike pare.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:19Kupovali smo karte iz ljubavi prema klubu, a ne pojedinih igrača žohara kao Kosorić, Veselinović.
Ne može Alispahić sam sredinu čuvati, ima lik 33. godine. Da su igrali Dado i Hajdar s njim bilo bi glat 7-1.
Ovo neka je i Osimu škola da ne možeš ni protiv juniora igrati sa jednim veznjakom.
Lendriću halal promašaji, jedini je i nešto pokušavao. Ubacivanje Jamaka i Bekrića je van svake pameti, ljudi su prestali sa ozbiljnim fudbalom 2013. godine.

To je poenta !!Zaxon je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:25Ovo je sramota epskih razmjera. Jedino što mi pada na pamet da je u rangu s ovom katastrofom je ona 3 gola u 5 minuta u Mostaru. Al tada se barem radilo o Zrinjskom. Nema opravdanja za ovo. Za ovakve stvari se u firmama dobijaju otkazi. Fuj, smrdile su mi izjave one prije utakmice ko biva mi s njima teško itd. Kao da su pripremali teren za ovo sranje koje su nam priredili. Da Bog da im na nos izašlo sve, bilo da su prodali ili da su samo neznalice i #lakoćemo.
-
- Kontakt:
Brate kunem ti se majkom, da je igrao Hajdar, Gasal, Mujic, Durakovic itd... ja prvi rijec nebi rekao. Ali ne mogu da se pomirim cinjenicom da nakon 4/4, i nakon ovolikog odziva navijaca, 7 dana pred euro tekme, oni ovo urade, ali ne jedan igrac, nego cijela ekipa na celu sa Amarom.MrkiMedo je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:23**** sam ja rahiticarima citavu utakmicu, al Zeljo i ljubav prema Zelji nemaju nikakve veze s tim. Isti mi je k dal igrao Messi ili Zaim. To sto ti i svi ostali koji razmisljaju tako ko ti ne razumiju je druga stvar.Grbavica786 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:18Jok eto nisam uplatio njima, pa gdje pare idu? Tebi? Meni? Idu za plate ovim rahiticarima. Pa ti nemoj nikada nista ruzno reci, to je taj luzerski mentalitet, suti i trpi. Necu da sutim. Necu da trpim kad izvedes ekipu koja zaradjuje 10x vise nego cijela Mladost DK i nisu sposobni zabiti barem 1 gol.MrkiMedo je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:11
Samo uslikaj, postavi i ne brini se.
Pare niste uplacivali Ericu, Fejzicu, Mufticu, Kosoricu, Mileticu, Ikicu, Blazevicu, Sinisi, Milicevicu, Bekricu, Jamaku, Dadi, Hajdaru, Mesi, Muletu, Veselom, Zecu, Subasicu, Stilicu, Gasalu, Juricicu, Hajricu, Lendricu i nikom iz strucnog staba. Karte ste kupili, navodno, iz ljubavi prema Zelji, a ne da ih slikate i kurcite se po instagramu. Ja sam karte kupio jer osjecam pripadnost, jer volim i jer mi je stalo. Mogu igraci jos hiljadu puta ovako izgubiti i kiksati, ali ja nikad Zelji ruzne rijeci necu reci. Papci to ne razumiju i nikad nece.
Ti onda nemoj ici na utakmice jer od toga nemas nikakve koristi, nemoj se uclanjivati, kupovati godisnju, trositi pare u fan shopu i ostalo. ****, kiksali smo, treba im **** mater zbog nezalaganja i to je to.
Ne pamtim zadnji put kad me je poraz ovoliko zabolio, jer se vidjelo da ne igraju, ne zele, kurcobolja, neznanje itd itd.
Zasto smo doveli metvog Jamaka i Bekrica a Durakovica forsiramo da igra u juniorima? I onda kada odbije ugovor, ode negdje i krene da hara, plakat cemo k’o sa Gojakom. Zasto forsiramo mrtvog
Veselinovica koji je garantujem ti 5x skuplji od Gasala, a jel’
5x bolji? Ne! Mozes li uzeti bilo kakve pare za Veselog? Ne!
5 utakmica ,4 pobjede i jedan poraz
odlican pocetak prvenstva

odlican pocetak prvenstva

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
To oko karti je seljakluk i ne bih kkomentarisao ...KANA je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:25delinjo brate ko ovdje brani igrace i Amara ?bruka i sramota ali ovo sto pojedinci pisu![]()
znao sam da dusmani samo cekaju na prvi poraz ali dosta me je i drugih ljudi ovdje razocaralo![]()
dobra opomena i da se ovo vise nikad ne ponovi ali mi moramo dalje pa tek je pocelo
Mi imamo 10 igraca koji su samo bezveze u rosteru a nikakva korist od njih.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kupovali smo karte jer volimo klub, želimo mu pomoci, a ne zbog igraca i rezultata.
Nevjerovatno da se to uopšte pominje
Nevjerovatno da se to uopšte pominje

-
- Kontakt:
Precka stativa i dvije sanse pored gola Lendrica za cetri gola, ali nekad nema srece. Druga stvar je, sto zbog manjka sredine, Mladosti bilo lako doci do sanse jedan na jedan sa nasim stoperima.
Zna Amar sta radi. Sezona je duga.
Zna Amar sta radi. Sezona je duga.
4.kolo, znaci jos 29 utakmica. Ko je ikad bez ijednog poraza protiv malo slabije ekipe osvojio ligu?
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Sudo.. sve si u pravu. ali brate nije pićke.. neko brate p i č k e.. sa Č.. jel ti to njoj tepaš...SudoHusika je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:11Hoće li me neko ubijediti da Subašić ne zna primiti loptu? Da je Šeha zaboravio igrati poslije 4 kola bez greške? Da se Štila onako šetka, pokušava probaciti kroz noge u 88.minuti kod rezultata 0:1? Da Lendrić promaši 3 zicera?
Ma nema te pićke koja će me u ovo ubijediti. Ali pićke nema na planeti.
Kakva crna lobotomija, živimo Željezničar i te gluposti? Je li to obašnjenje?
6:0 Borac.
3:0 Sloboda
2:5 TC
-
- Kontakt:
Nije ovo toliko bezazleno, a vi kako hoćete, ovim pada ugled kluba, sa ovim stavom ćemo narednih 10 godina moliti Boga da Sarajevo izgubi što većim rezultatom u Europi i tražiti njihov stream.
Uredu, citirajte me, prozivajte, nazovite kako hoćete ali odgovorite na ova pitanja.
Ko je i zašto sakrio Franeta Ikića, odmornog, nije igrao prošlo kolo zbog kartona, pušta tandem koji nije nikad igrao zajedno, što se i vidjelo kod gola kako su postupili, da Nedim nije dao, dao bi Koske sam sebi?
Nakon duge pauze i ne treniranja Erić ulazi u sastav i prati svu igru ovako kako prati, pas pred kraj kad je Hiroš zakasnio najbolje oslikava situaciju, gol ispraća pogledom.
Zašto potpuno zdrav Haris Hajdarević nije bio u današnjim kombinacijama?
Zašto u jurenju rezultata izlazi špic a ulazi defanzivni vezni koji nije imao takmičarsku utakmicu od kad je dizel bio 2.30?
Zašto izlazi Siniša koji je bio jedan od najofanzivnijih igrača u prvom poluvremenu, koji nije pustio nikoga?
Odgovorite logički na ova pitanja, razapnite me, prijavljujte, radite šta hoćete, vama ako je ovo čist poraz, bolje nismo ni zaslužili.
Neko je ovo morao narediti, nagovoriti a igrači su osobe zadužene za ostvarenje ciljeva kluba, uradili su što im se reklo i to je to.
Ja ih ne krivim sekunde, sve ovo ima svoju pozadinu a oni su samo tu bili pijuni.
Uredu, citirajte me, prozivajte, nazovite kako hoćete ali odgovorite na ova pitanja.
Ko je i zašto sakrio Franeta Ikića, odmornog, nije igrao prošlo kolo zbog kartona, pušta tandem koji nije nikad igrao zajedno, što se i vidjelo kod gola kako su postupili, da Nedim nije dao, dao bi Koske sam sebi?
Nakon duge pauze i ne treniranja Erić ulazi u sastav i prati svu igru ovako kako prati, pas pred kraj kad je Hiroš zakasnio najbolje oslikava situaciju, gol ispraća pogledom.
Zašto potpuno zdrav Haris Hajdarević nije bio u današnjim kombinacijama?
Zašto u jurenju rezultata izlazi špic a ulazi defanzivni vezni koji nije imao takmičarsku utakmicu od kad je dizel bio 2.30?
Zašto izlazi Siniša koji je bio jedan od najofanzivnijih igrača u prvom poluvremenu, koji nije pustio nikoga?
Odgovorite logički na ova pitanja, razapnite me, prijavljujte, radite šta hoćete, vama ako je ovo čist poraz, bolje nismo ni zaslužili.
Neko je ovo morao narediti, nagovoriti a igrači su osobe zadužene za ostvarenje ciljeva kluba, uradili su što im se reklo i to je to.
Ja ih ne krivim sekunde, sve ovo ima svoju pozadinu a oni su samo tu bili pijuni.
-
- Kontakt:
Veceras se jasno vidjelo da mi imamo prosjecnu premijerligasku ekipu. Ne mogu se titule uzimati sa polovnjacima.
-
- Kontakt:
Uzeo si 4 respektabilna tima, i to ih razvalio. Taktički, trkački i u svakom ostalom smislu. I da te uzme jedna Mladost, koja je primila 6 od Borca (mi ih razvalili, centra nisu prešli), 5 od Tuzle (koju smo rastavili na generalci) i 3 od Slobode (koju smo uzeli sa 40-50% snage).
Lendrić baci 2 igrqča na glavu, i šuta u bliži ugao gdje jw golman i jedan igrač. Znaci Lendrić, koji ima 60 golova u premier ligi u 2 i po sezone.
Nemoguće. Znači, N E M O G U Ć E.
Lendrić baci 2 igrqča na glavu, i šuta u bliži ugao gdje jw golman i jedan igrač. Znaci Lendrić, koji ima 60 golova u premier ligi u 2 i po sezone.
Nemoguće. Znači, N E M O G U Ć E.
Željezničar za život cijeli!