Ermedin Demirović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Tristan10
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la Tristan10 » 22 avg 2020, 12:02

JavierBosnia je napisao/la:
22 avg 2020, 11:43
Tristan10 je napisao/la:
22 avg 2020, 11:19
To ti je ono kad neko sa foruma nema nikakve argumente, objektivno ne razmislja, ali je tu da upise neki komentar cisto da se broji da je tu. Sve mu vec jednom objasnjeno da nema logike iz vise razloga da je Demirovic u u21 ali dzaba, nadje se neki balavac da upise komentar. On i lista 45 igraca, drzi se jarane prosjecnog grafizkog dizajna jer ti je to domet.
Vidi vidi malca poceo qurcic da mu se dize pa on nasao da serucka. Dobar si druze, vidim znas i o meni pofino, lijepo.
Za razliku od tebe, ti meni u zivotu ne znacis nista, ne znam ni ko si, slinjo neki moze biti :rol:
Tesko ces ti ikad fudbal da razumijes, a tek sta drugo i vise od te sportske igre. Domet ti je forum i isfucane fraze koje vuces iz svoje seljacke mahale.

Kada se naucis voditi konstruktivnu raspravu javi se djecace, do tada prati tog Zelju jer je to nivo tvog poznavanja fudbala, a i od sinosnjeg poraza vidim tesko se smirujes. Apaurin nije los izbor za tebe.

Do tad ako mislis da jedan klinjo moze biti u pravu u odnosu na 50 god starijeg covjeka i da ima pravo inatit se i postavljati uvjete, pa varas se. Mozda su ti roditelji gresku napravili pa te nekulturnog stvorili da njima tako glumis mudonju, al bgm to ti slabo gdje prolazi.

Ps. Mogu u PSu dosta dobro ispraviti neke crte lica, ako ti treba slika za instagrama posalji sredit cemo nesto, bit ce malo teze kod tebe, al potrudit cemo se, nisi ti meni svako :D
Kakve veze Zeljo ima sa mojim komentarom koji se odnosi na Demirovica i u21 reprezentacije. A ti slobodno prosiri i spisak na 150 igraca pa uvrsti i kuntu i pantu, zato i jesmo gdje jesmo, upravo sto su nam kunto i panto i bili ko dio nekog spiska.i Igrac koji je napravio transfer u respektabilan klub, vec dokazao sve kroz omladinske selekcije nema vise sta da trazi u u21, koja je dobila novog trenera koji treba da profilira neke nove igrace. Sto bi to Demirovic igrao za mladu reprezentaciju kad je bolji od bilo kojeg napadaca osim Dzeke sa spiska? Sto je Kasper Dolberg odigrao samo 1 utakmicu za Dansku u21, a vec 17 za A repezentaciju, iako je duze mogao da igra za u21? Zato sto je top kvalitet i potencijal za Dansku A reprezentaciju. Isti bi slucaj trebao i da bude sa Demirovicem. Nego mi imamo te staromodne navike i procedure bivseg sistema, samo radi toga. Isti slucaj sa Hasicem, ako bude igrao za Besiktas, treba mu dati priliku da okusi A reprezentaciju, a njega nema ni na spisku u21.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 22 avg 2020, 12:07

ovaj odgovor bajevica na pitanje o demirovicu nista bolji i smisleniji od onog cvikinog:-)

greska, sigurno...sad su i oni svjesni toga poslije ovih svih upita o demiru...
on treba iskulirati, doci sad za u21, odraditi i oktobar je njegov u a repki 100%.
medjutim, ukoliko u dogovoru sa selektorima procijene da je bolje da ostane u frajburgu, gdje je novi kolac i kasni na pripreme, mozda bi najbolje bilo da ostane u klubu i odmah za izbori za prvih 11.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 22 avg 2020, 12:09

Bajevic je smijesan lik, totalno izgubljen i otprilike takvi i rezultati ce biti pod njim.

Demirovic nije tu zbog guranja nekolicine propaliteta i losijih igraca od Demira tu sva prica i palamuđenje prestaje, pa bi i Bajevicu dobro bilo da se poklopi i ne ukopava jos vise.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 22 avg 2020, 12:10

Nema sad zezancije, ovo je sad ozbiljan fudbal. Svaku šansu mora iskoristiti.

Nešto me ne interesuje hoće li se odazvati, bitno je da u Freiburgu uspješno starta.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 22 avg 2020, 12:10

Ma džabe se raspravljaš sa likom, il' je plaćen od struktura koje donose onako kriminalne odluke pa ovdje brani i opravdava iste, il' je jednostavno obdaren manjkom pameti pa stvarno ovako razmišlja. Mada, kad razmislim, napisa da je upravu jer je stariji, vjerovatnija mi je ova druga opcija.

Najžalosnije je što se ovakvi nešto pitaju, oličenja uhljeba koji sjede ili se kreću u krugu bitnih pozicija, nebitno da li je to sport ili neka druga stvar.

I da, Demirović nakon Džeke ubjedljivo najkvalitetniji napadač kojeg imamo.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 22 avg 2020, 12:12

Wandelanoite je napisao/la:
22 avg 2020, 12:09
Bajevic je smijesan lik, totalno izgubljen i otprilike takvi i rezultati ce biti pod njim.

Demirovic nije tu zbog guranja nekolicine propaliteta i losijih igraca od Demira tu sva prica i palamuđenje prestaje, pa bi i Bajevicu dobro bilo da se poklopi i ne ukopava jos vise.
Ara Hodžić?

Ja ne znam zašto ovom pokušaju od fudbalera dajemo reprezentativne nastupe?

Ja sam znao šta će se desiti, odigrao par utakmica za repku i opet klupiran u drugoj ekipi Mađarske.

Poređenja radi, Eldar Čivić je Marcelo u Ferencvarosu koji dominira ligom.

Momak nije mogao u pišljivu Tursku ligu transfer napraviti. A ovdje ga se pravdalo kako će napraviti transfer, neće ni jedan napadač u OTP Bank ligi napraviti značajan transfer.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 avg 2020, 12:15

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
22 avg 2020, 12:12
Wandelanoite je napisao/la:
22 avg 2020, 12:09

Ara Hodžić?

Ja ne znam zašto ovom pokušaju od fudbalera dajemo reprezentativne nastupe?

Ja sam znao šta će se desiti, odigrao par utakmica za repku i opet klupiran u drugoj ekipi Mađarske.

Poređenja radi, Eldar Čivić je Marcelo u Ferencvarosu koji dominira ligom.

Momak nije mogao u pišljivu Tursku ligu transfer napraviti. A ovdje ga se pravdalo kako će napraviti transfer, neće ni jedan napadač u OTP Bank ligi napraviti značajan transfer.
Sumnjam u to.
Gledao sam Ferencvaros protiv Djurgardena, baš se vidi razlika u kvaliteti. Hodžić nije igrao, ali ova dvojica (Kovačević i Ćivić) su bili baš dominantni

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 12:20

@Tesnjak1991

Kad nemas sta drugo, pa kazes yebo majku mora da ga neko placa :rol: da je bogdom tako druze moj

Nego vi citate samo sto vam odgovara. Ja kazem 5 puta, Demirovic je TREBAO, moglo bi se reci i MORAO biti pozvan u A repku jer je idealno vrijeme. Ali ako covjek koji je zaduzen i placen za to kaze drugacije, zasto ne postovati?

Zar smo toliki seljaci da svakog pljujemo i kritikujemo?
Zasto smo yebeno mi najpametniji?
Ja to ne volim, postujem nekoga ko je citav zivot u sportu, uz repku i sl.

Mozemo svi mi imati misljenje jel trebao biti Djuric, jel trebao Hajrovic, Memisevic, Vrancic, Demirovic il neko lijevi, ali pokazujete momci da ste **** od ljudi cim pocnete prosipati pamet i yebavat majke ljudima a bez utakmice su jos.

De neka, ponasate se kao da imate 8 razreda osnovne
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 22 avg 2020, 12:26

22 avg 2020, 12:20
@Tesnjak1991

Kad nemas sta drugo, pa kazes yebo majku mora da ga neko placa :rol: da je bogdom tako druze moj

Nego vi citate samo sto vam odgovara. Ja kazem 5 puta, Demirovic je TREBAO, moglo bi se reci i MORAO biti pozvan u A repku jer je idealno vrijeme. Ali ako covjek koji je zaduzen i placen za to kaze drugacije, zasto ne postovati?

Zar smo toliki seljaci da svakog pljujemo i kritikujemo?
Zasto smo yebeno mi najpametniji?
Ja to ne volim, postujem nekoga ko je citav zivot u sportu, uz repku i sl.

Mozemo svi mi imati misljenje jel trebao biti Djuric, jel trebao Hajrovic, Memisevic, Vrancic, Demirovic il neko lijevi, ali pokazujete momci da ste **** od ljudi cim pocnete prosipati pamet i yebavat majke ljudima a bez utakmice su jos.

De neka, ponasate se kao da imate 8 razreda osnovne
Zato sto se samo u BiH spusti ramenima na ociglednim greskama. Vidio bi kad bi Löew ili Dalic izostavili nekog velikog talenta koliko bi bilo diskusije i trazenje odgovora. To sto je neko placen za nesto, nije validan argument da se samo tako prihvati.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 12:34

Jedan gore mene pljuje kad usporedjujem sa mentalitetom Svaba, a ovaj sad nas direktno poredi.

Njemacka ima toliko talenata da na svakom spisku na desetine njih budu izostavljeni. Zamisli da svi placu ko mi

Kritikovati treba, tu nema sumnje, podrzavam i ja to. I ja sam za to da novinari imaju vise muda da potaknu neke price. Kritikovati treba i kad ide dobro, da ide jos bolje.
Ali mislim da nema potrebe sada toliko pljuvati
Miske dovodi igrace, velike talente, ogroman plus
Dusko i saradnici ozbiljno rade, analiziraju, sigurno da imaju sve u planu kao i sto kazu, imamo 40ak igraca na koje racunamo, treba im vremena, pa cemo suditi nekad u oktobru ksd se pobijemo sa ircima

Do tad, uzivajte momci, bez srkleta, bit ce to dobro! :bih:

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 22 avg 2020, 12:41

22 avg 2020, 12:34
Jedan gore mene pljuje kad usporedjujem sa mentalitetom Svaba, a ovaj sad nas direktno poredi.

Njemacka ima toliko talenata da na svakom spisku na desetine njih budu izostavljeni. Zamisli da svi placu ko mi

Kritikovati treba, tu nema sumnje, podrzavam i ja to. I ja sam za to da novinari imaju vise muda da potaknu neke price. Kritikovati treba i kad ide dobro, da ide jos bolje.
Ali mislim da nema potrebe sada toliko pljuvati
Miske dovodi igrace, velike talente, ogroman plus
Dusko i saradnici ozbiljno rade, analiziraju, sigurno da imaju sve u planu kao i sto kazu, imamo 40ak igraca na koje racunamo, treba im vremena, pa cemo suditi nekad u oktobru ksd se pobijemo sa ircima

Do tad, uzivajte momci, bez srkleta, bit ce to dobro! :bih:
Ovako si isto pisao za Prosineckog, bas isto. Veliki Prosinecki, zna on, zato je i placen, trenirao ovog i onog. A Mamic nam ga posteno prepustio i suknuo, ko da legenda Hrvatskog fudbala ne bi trenirala Dinamo ili Hrvatsku reprezentaciju da je kvalitet. I tad se on branio i opravdali igraci kao sto su Saric, bas nam je kunto i panto igrao.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 22 avg 2020, 12:58

Njemačka sebi može dopustit propuštanje talenata koliko žele, jer im je baza igrača u svakom trenutku ogromna. Nama kad neki vrhunski talent izleti nabijamo se nogom od sreće, i onda naiđu Bajević i slični uhljebi i urade ovakve stvari. Da mi imamo ligu kao švabe ne bi propuštanje jednog Demirovića bio problem, međutim nemamo. Po svemu prikazanom je Demirović kvalitetniji od sve i jednog pozvanog napadača izuzev Džeke, a nije našao mjesto na spisku. I ti dođeš ovdje pričati kako ima vremena, il' šta već ne..

Treba ga odmah gurati u prvi tim, nije to mala stvar za ikojeg igrača kada zaigra za A selekciju svoje države se znak da je to zaslužio, i nagrada za trud. Al' jok, našim uhljebima je bitno strpati pinku u džep, kao bonus za ionako očiti nerad.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 13:00

Pisao sam kad je dosao tek. Jer zasto ne bih podrzavao novog selektora? Kada je krenulo nizbrdo, prvi sam bio za ostavku.

Nemoj misliti da kod svakog selektora neces imati nekog cudnog prvotimca. Svi u nekome vide nesto sto mi ne, sad mozemo i ti i ja nagadjati jesul to pare il kvalitet, al uvijek ce se naci neki anonimus

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 22 avg 2020, 13:01

babino je napisao/la:
22 avg 2020, 12:07
Iznenadjujes me svojim upustanjima u raspravu s ovim balavcem. :mrgreen:

Znas i sam da djeca od 15-16 godina misle da su pokupila svo znanje svijeta.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 13:03

Tesnjak1991 je napisao/la:
22 avg 2020, 12:58
Njemačka sebi može dopustit propuštanje talenata koliko žele, jer im je baza igrača u svakom trenutku ogromna. Nama kad neki vrhunski talent izleti nabijamo se nogom od sreće, i onda naiđu Bajević i slični uhljebi i urade ovakve stvari. Da mi imamo ligu kao švabe ne bi propuštanje jednog Demirovića bio problem, međutim nemamo. Po svemu prikazanom je Demirović kvalitetniji od sve i jednog pozvanog napadača izuzev Džeke, a nije našao mjesto na spisku. I ti dođeš ovdje pričati kako ima vremena, il' šta već ne..

Treba ga odmah gurati u prvi tim, nije to mala stvar za ikojeg igrača kada zaigra za A selekciju svoje države se znak da je to zaslužio, i nagrada za trud. Al' jok, našim uhljebima je bitno strpati pinku u džep, kao bonus za ionako očiti nerad.
Covjek je rekao, sada mu nisam mogao dati priliku da dobije ono sto zeli i zasluzuje, pola sata, sat nebitno. Umjesto da mu sad sjedi na klupi nek igra za mladu bar, a sam je rekao da vjeruje da ce vec za mjesec na narednom okupljanju biti tu.

Ja tu ne vidim nikakav problem. Ima plan ne za naredne dvije nego za najmanje narednih 5utakmica. To je za mene odlicno, prednost

Zato je i skontao da u oktobru ima 3 utakmice u 7 dana i da ce mu tu moci dat priliku, sad nema prostora ako ga vec moze mlada iskoristit

Fkt ne vidim problem u tome

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 22 avg 2020, 13:06

Ghuraba je napisao/la:
22 avg 2020, 13:01
babino je napisao/la:

ma ne raspravljam..samo ga upitao gdje mu je jaran i gdje ima taj intervju, kojeg sam ofulao:-)
a poslije sam se ibretio odgovoru kao i ti haha

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 13:06

Ghuraba je napisao/la:

16 godina samo skole imam koliko mnogi i ovdje godina, nemoj da se puno pametan pravis :facepalm:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 13:08

babino je napisao/la:
22 avg 2020, 13:06
Ghuraba je napisao/la:
babino je napisao/la:

ma ne raspravljam..samo ga upitao gdje mu je jaran i gdje ima taj intervju, kojeg sam ofulao:-)
a poslije sam se ibretio odgovoru kao i ti haha
Pa bas sam te pripazio sta se zalis koji qurac :D
Rekao ti samo da si neupucen sto je cinjenica sta cu ti ja, ovo ostalo su epiteti sve :rol:

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 22 avg 2020, 13:11

Nek se Džeko ozlijedi (ne daj Bože)… Armin Hodžić će da bude prevaga u napadu? Jel' to djeluje kao ideja nekoga ko zna šta radi, nekoga ko ima plan?
Pozvat će ga jer ga razapinju, a MORAO ga je pozvati i sad. Hej, čuj ti to, ne može mu pružit ono što on zaslužuje pa ga neće ni pozvati. On zaslužuje poziv, šansu za upoznavanje i sklapanje veza sa članovima tima, i trening sa A selekcijom je bolji i bitniji od utakmice da U21 timom za koji uskoro svakako nema pravo nastupa. I tu opet dolazimo do nelogičnosti uhljeba na klupama reprezentacija, zoveš napadača za nebitne utakmice U21, uskoro nema pravo ni nastupa za istu, umjesto da gledaš u budućnost i planiraš neku okosnicu tima za narednu godinu, dvije.

Al' hajde, imaju oni plan, samo što ga mi "obični" ljudi ne razumijemo, pa se nađu stručnjaci kao ti da nam to pojednostave. Kako da ne.. :urnebes:

Mes Que Un Club!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 13:16

Bit ce tu za mjesec pa ces moci drkati svoj kurcic na njega ne brini :plac: bas si zaslinio za njega, jesi se mami zalio sto ga nije zvao?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Brazzzoo123 i 19 gostiju.