FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Omark je napisao/la: ↑22 avg 2020, 17:05Znaš i sam da od tog nema ništa.
Pa evo, kad smo mogli drvlje i kamenje i po jednim i po drugim, što to ne bi bio prvi korak? Al' ne da ga zove ova šlagirana uprava, već možda Babuka ili navijači? Jer oni (ova uprava) ne mogu, bar po meni, osim Jasmina i jos 3 njih, u istu rečenicu sa čovjekom koji je sam stvorio imperiju? Znači nije sisao državne jasle već nešto "sam" stvorio.
Zar to nije sada rješenje? Babuka šta zine da ovaj obezbijedi. Je li to fer i pošteno prema onom Ziji sa Malte sto je od paštete i 3 kifle odvojio da kupi jednu ulaznicu neki dan? I onom dječaku sa zvanične sto ne smije kupiti kartu od roditelja pa mu je kupi neki naš navijač u njegovo ime? Je li to pošteno prema armiji navijača koja je dala sve što je mogla dati za ovih 100 godina?
Evo, neka me i popljuju i banuju i sve, je li ovo racionalno razmišljanje jednog iskrenog navijača kluba?
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 22 avg 2020, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Vala se i pretjeruje, ko da smo ispali iz lige, svakako ostajemo prvi poslije ovog kola
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zaboli me djon ko cita. Nije niko lud da ne vidi razliku u igracima u prva 4. kola i jucer. Znaci dzaba se nervirati oko formacije, je li trebao zadnji vezni ili nije kad problem je negdje drugo. Problem postoji i on se mora rjesiti jer dalje ne mozemo. Jbt zivot, opet kazem 8 komada dali tri dana prije sinoc ne mozemo nijedan pa nije niko lud da ne vidi razliku u ponasanju igraca pa i tokom priprema i sinoc.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tačno da čovjek ne povjeruje šta se dešava. Ja bih sad od muke sebe vrelim željezom probo.Bbake je napisao/la: ↑22 avg 2020, 16:56
Ništa. Sa izuzetkom Badžaka i ljudi koji su malo digli marketing, jedno veliko ništa!
Džubur je lezi hljebu da te jedem, nikakve koristi, samo cirkusi. Yebo te hljeb, nakon Tuzle umjesto da isplatiš premije igračima, imaš pare, ti se izvlačiš na put za Izrael. Kreten!
Imal obraza Dzubur da se nakon onog sinoc sam povuce? Je li, Dzubure, imas li? Znamo da citate sve forume.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 22 avg 2020, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Nastrojeni
- Kontakt:
Ja konto na ** forumu...
Gospodo iz upravnog odbora, naravno izuzev gospodina Badjaka, ako niste u stanju obezbjediti novac za dovodjenje JEDNOG solidnog igraca pa bio to golman ili krilo nebitno, onda bi bilo dobro da napustite klub. Direktore kluba vi takodje,izadjite sa podatkom o sponzorskim i marketinskim ugovorima koje ste obezbijedili i koji su to iznosi.Pouzadli ste se se u Dzeku i u novac od uefeNapravili ste nas frontalnim kokuzom.Nije vase da pricate je li penal ili ruka bila nekad.Pamet u glavu.
Koji direktor? 
Mi trenutno nemamo direktora Kluba.

Mi trenutno nemamo direktora Kluba.
Ma i skupština kluba je većinom ono, ja član skupštine bitan faktor, čast izuzetcima. Da pojedine naopako istreseš nemaju milju maraka. Sve stoji, Željovci ali ja sam pa se ne trpam a uz klub sam 25 godina. Kad je davati lobotomcima informacije da nas gaze, neki od njih trče, a kada je kupiti gold za zapad, muk i tišina.
Sve Željo na riječima.
Tek se sada vidi tjeranje Selimovića koji je imao pare. Tu su lobotomci odigrali na Željinu štetu koliko su teški, pišam im se usta paradna svima koliko ih ima! Znali su dobro šta rade i namjerno su to uradili. Sada klub umjesto dva moćna ima jednog, Badžaka. Plus otjerao si mogućeg trećeg, četvrtog. Ono, nikom te ne damo iz Austrije, Tuzle i kazandžiluka. Cjepači članskih. Čak je i razlaz sa Šiljkom greška, koliko god imao krivicu za licencu. Sada nemamo lika njegovog kalibra.
A Džubur je parazit koliko je težak. Nema se tu šta više umotavati u celofan. Nije dorastao i zdravo, koliko sutra. Sakriva se iza Amara i ekipe cijelo vrijeme a ekipa i struka je dala dobro ruke, Sipovića i Krpića standardne. Samo zavuci ruku u ekipu i vidi šta se ima prodat. Kretenu.
I u pravu je @Švrakino, hajde malo ohladite svi do jednog. Riješiće se i ovo. Da ne ispadamo papci, ugasite se malo, da zamolim fino. Istersali smo i sada kočnica. Može?
Sve Željo na riječima.
Tek se sada vidi tjeranje Selimovića koji je imao pare. Tu su lobotomci odigrali na Željinu štetu koliko su teški, pišam im se usta paradna svima koliko ih ima! Znali su dobro šta rade i namjerno su to uradili. Sada klub umjesto dva moćna ima jednog, Badžaka. Plus otjerao si mogućeg trećeg, četvrtog. Ono, nikom te ne damo iz Austrije, Tuzle i kazandžiluka. Cjepači članskih. Čak je i razlaz sa Šiljkom greška, koliko god imao krivicu za licencu. Sada nemamo lika njegovog kalibra.
A Džubur je parazit koliko je težak. Nema se tu šta više umotavati u celofan. Nije dorastao i zdravo, koliko sutra. Sakriva se iza Amara i ekipe cijelo vrijeme a ekipa i struka je dala dobro ruke, Sipovića i Krpića standardne. Samo zavuci ruku u ekipu i vidi šta se ima prodat. Kretenu.
I u pravu je @Švrakino, hajde malo ohladite svi do jednog. Riješiće se i ovo. Da ne ispadamo papci, ugasite se malo, da zamolim fino. Istersali smo i sada kočnica. Može?
Zadnja izmjena: Bbake, dana/u 22 avg 2020, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Ljudi, **** me svak, ako ja nakon jučerašnje utakmice i pojedinih ‘talenata’ nisam dobio nadu da se vratim u fudbal, i pokažem da i od mene ima hljeba hahahah?
Igrao za kone, izbacili me, saznali da sam bio vatreni navijač Željkana i u tim godinama (pioniri, kadeti)

Igrao za kone, izbacili me, saznali da sam bio vatreni navijač Željkana i u tim godinama (pioniri, kadeti)

Pa ljudi mi nemamo generalnog sponzora 5 godina.Kome se inatimo vide da ne mogu dobiti to sto traze.Je li bolje uzeti 100 000 nego cekati 300 000.U ovih pet godina smo izgubili pola miliona
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije niko ludLjoZee je napisao/la: ↑22 avg 2020, 17:13Zaboli me djon ko cita. Nije niko lud da ne vidi razliku u igracima u prva 4. kola i jucer. Znaci dzaba se nervirati oko formacije, je li trebao zadnji vezni ili nije kad problem je negdje drugo. Problem postoji i on se mora rjesiti jer dalje ne mozemo. Jbt zivot, opet kazem 8 komada dali tri dana prije sinoc ne mozemo nijedan pa nije niko lud da ne vidi razliku u ponasanju igraca pa i tokom priprema i sinoc.
To sto ti znas
Zna jos ljudi
Al ne treba ovdje da to pises
Gdje svaki uhljup moze procitat
I sad cijela BiH zna za to
Ako smo plava porodica
Onda je to interni problem Zelje
Mogao si u pp glavnim nasim forumasima poslat to
Lakse se rijesi kad samo mi znamo za to
- PravacPlavo
- Kontakt:
Nevjerovatna tranzicija. Čitam i ne vjerujem. Sve što je valjalo, sada ne valja. Za koju utakmicu će opet valjati pretpostavljam. Dešavaju se porazi. Ovaj je težak radi te neke serije i mirnijih voda, ali u suštini izgubili smo 3 boda, ne titulu niti smo se raspali, niti smo zaboravili igrati. Na stručnom štabu je da isprave ovo, nađu uzroke. Iskreno iznenadila me mladost. Vjerujem i Amara i nas sve, jer smo ih gledali neuigrane bez priprema, a mi smo im stigli kada su se dozvali. Nikakvo ovo nije opravdanje, niti poraz od slabijeg moze imati opravdanja, ali zašto pretvaramo u tragediju ono što se dešava i kvalitetnijim od nas. Siguran sam da i igrači i stručni štab idu naprijed i da je ovo usputna prepreka koje se necemo ni sjecati. Moja podrška ne prestaje. Imamo tim po svojim mogućnostima i mislim da je kvalitaten kao i da cemo se dodatno osnažiti. Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš. 1921
bbake je postom na prosloj stranici i objasnio sve nase probleme ...sve moze stati u njegov post..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Stvari koje se vide golim okom tj. da ih svako moze vidjeti, uociti treba isticati. Promjena na igracima od prvog sudijskog zvizduka se vidjela sinoc. Ne pise niko dzaba da je cudno sve bilo od starta utakmice. Ne mogu svi odjednom zaboraviti igrati fudbal, a prije 6 dana odigrali ok, solidnu utakmicu. O problemima koji su jasno vidljivi svima treba pricati bez ikakvog ustrucavanja. Razglabati o taktici, formaciji, kako ovaj neko sad odjednom nema kao pojma dzaba trositi vrijeme kad nije to problem jucer bio ocigledno.
Ti si mnogo gotivan lik,ali je vrijeme da presjecemo i prestanemo gurati pod tepih stvari,znam imas ti pravo za dusmane,imamo ih i previse ali jednom moramo sa problemima na cistac i krenuti u rjesevanje istih.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 17:21Nije niko ludLjoZee je napisao/la: ↑22 avg 2020, 17:13Zaboli me djon ko cita. Nije niko lud da ne vidi razliku u igracima u prva 4. kola i jucer. Znaci dzaba se nervirati oko formacije, je li trebao zadnji vezni ili nije kad problem je negdje drugo. Problem postoji i on se mora rjesiti jer dalje ne mozemo. Jbt zivot, opet kazem 8 komada dali tri dana prije sinoc ne mozemo nijedan pa nije niko lud da ne vidi razliku u ponasanju igraca pa i tokom priprema i sinoc.
To sto ti znas
Zna jos ljudi
Al ne treba ovdje da to pises
Gdje svaki uhljup moze procitat
I sad cijela BiH zna za to
Ako smo plava porodica
Onda je to interni problem Zelje
Mogao si u pp glavnim nasim forumasima poslat to
Lakse se rijesi kad samo mi znamo za to
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja ne kažem da to ne bi bila najbolja moguća opcija, ali da su neke druge okolnosti i da su drugačiji karakteri. Što se mene tiče, neka se sutra desi to, Amare ti si za teren, mi ćemo ti obezbijediti sve i obezbijedit ćemo finansije kakve do sad nisi imao. To bi bio san snova, ali u snovima se ne živi.SudoHusika je napisao/la: ↑22 avg 2020, 17:11
Pa evo, kad smo mogli drvlje i kamenje i po jednim i po drugim, što to ne bi bio prvi korak? Al' ne da ga zove ova šlagirana uprava, već možda Babuka ili navijači? Jer oni (ova uprava) ne mogu, bar po meni, osim Jasmina i jos 3 njih, u istu rečenicu sa čovjekom koji je sam stvorio imperiju? Znači nije sisao državne jasle već nešto "sam" stvorio.
Zar to nije sada rješenje? Babuka šta zine da ovaj obezbijedi. Je li to fer i pošteno prema onom Ziji sa Malte sto je od paštete i 3 kifle odvojio da kupi jednu ulaznicu neki dan? I onom dječaku sa zvanične sto ne smije kupiti kartu od roditelja pa mu je kupi neki naš navijač u njegovo ime? Je li to pošteno prema armiji navijača koja je dala sve što je mogla dati za ovih 100 godina?
Evo, neka me i popljuju i banuju i sve, je li ovo racionalno razmišljanje jednog iskrenog navijača kluba?
A šta ćemo s tim što rade protiv kluba kojeg kao vole otkad se Amar vratio, je li to u redu?
Moraju se traziti sposobni ljudi koji mogu ispratiti Amara covjek pravi pitu od govana zamislite da on ima pare kao Zrinja ili kao ovi gore sa Kobilje pisao bi ligu bez problema ovako mora dovoditi penzionera Jamaka Kosorica i slicne
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.