FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Tristan10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tristan10 » 22 avg 2020, 17:57

Zeljeznicar je takav klub, da svako ko moze da pomogne na neki nacin moze da se javi klubu a vrata su mu sigurno siroko otvorena. To je klub sviju nas, i nema smisla goniti nekog samo da se nesto desava. U ovakvim vremenima je svako potreban. Ako neko moze da bude sponzor vjerujem da se moze javiti. Nadam se da ce se nastaviti sa ovim prodajama ulaznica. Trebalo se i ranije poceti, znalo se da se nema prihoda od ulaznica, tako logicno je bilo odma poceti sa ovom prodajom, a moze se prikupiti fina cifra. Nije to nesto sto ce promjeiti sliku drasticno, ali malo po malo, sigurno pomaze. A nam nama je da uplatimo ulaznice isto kao sto bi bili na stadionu i tako pokazemo podrsku klubu. Kad se sabere za citavu sezonu mislim da moze biti ok.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 22 avg 2020, 17:58

E čuj po Amarovom ukusu :lol:
Pa nije Amar debil da ne vidi kakva je situacija, nije dijete da kaže "dovedite mi malog opasno kao plin" ili inače napuštam klupu. Joj kakvih gluposti ovdje nećeš pročitati.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 22 avg 2020, 17:58

Ovo je nova lobotomija. Povraca mi se kad vidim kakvo degenerici ovdje pisu i to po cijeli dan boziji
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 22 avg 2020, 17:59

Amar je doveo ono što je bilo u tom momentu moguće dovesti. Mora rovariti po raznim vukojebinama da nađe igrača po mjeri. Htio je Rustemovica, Crnkića, ovog malog Hadžića, Voju... pa šta je bilo? Zakukaju ovi gore: "ajjj nemamo da ih platimo."

Ubost' će 5 puta. Šesti put će promašiti jer nije Allah. Ne treba njemu ni Lukaku ni Mahrez ni Sancho. Samo da znaju osnove, primiti loptu, tj kojom nogom je primiti i kretnje po linijama. I malo kuveta. Čak je poželjno i da znaju opucati, eto ako zatreba slučajno.

Razumijete li sad?
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 22 avg 2020, 18:00, ukupno mijenjano 3 puta.
Željezničar za život cijeli!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 avg 2020, 17:59

119500 je napisao/la:
22 avg 2020, 17:55
delinjo je napisao/la:
22 avg 2020, 17:47
Ja nisam vidio da je neko bilo sta prigovorio Amaru,uzasavam se od cinjenice da nemamo sposobne ljude da mu na ovu ekipu dovedu 3 kapitalca ,prepisao bi je bez poraza....eto koliko smo daleko od dominacije u ovoj pisljivoj ligi,3,4 **** kapitalca po Amarovom ukusu ,ali jok nema se ...sto bi se dovodio golman kad Amar moze oziviti Fejzica koji je zadnji put bio prvi golman 1997 u cicibanima.
Razumijem da te emocije nose, al vec malo seres druze.
Ko to dovodi 3,4 kapitalca u nasoj ligi?
Kad kazem kapitalac ne mislim da dovedes jos 3 Stilica,mislim na igrace koji su prevaga makar u nasoj ligi .Ne mozes mi reci ovo je Amar zelio,jeste jer nije mogao ni pozeljeti bolje od ovog.Amar zelio igrati bez krila ? kako da ne :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 22 avg 2020, 18:01

Cuj na koje kapitalce mislis :urnebes:

Dva kvalitetna krila koja ce biti prevage u jednoj od najjadnijih liga u evropi i kvalitetan golman.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 22 avg 2020, 18:02

perodeformero je napisao/la:
22 avg 2020, 17:56
delinjo je napisao/la:
22 avg 2020, 17:47
Ja nisam vidio da je neko bilo sta prigovorio Amaru,uzasavam se od cinjenice da nemamo sposobne ljude da mu na ovu ekipu dovedu 3 kapitalca ,prepisao bi je bez poraza....eto koliko smo daleko od dominacije u ovoj pisljivoj ligi,3,4 **** kapitalca po Amarovom ukusu ,ali jok nema se ...sto bi se dovodio golman kad Amar moze oziviti Fejzica koji je zadnji put bio prvi golman 1997 u cicibanima.
Pa sve sto je dovedeno to je po Amarovom ukusu, ne znam na koje kapitalce mislis i sta znaci uopšte to "kapitalac", mozda Rijad Matez ili Lukaku?
Kad nemas ni jedno krilo u ekipi onda su Fanimo i Crnkic kapitalci.Ako u ekipi imas miroslava stevanovica onda su ova dvojica prinove.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 avg 2020, 18:03

Ma jok sve je super.

Evo branioci uprave skacu ko skakavci.

Nije ni cudo sto nas je 10 pisalo na temi 2 godine.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 22 avg 2020, 18:03

SudoHusika je napisao/la:
22 avg 2020, 17:59
Amar je doveo ono što je bilo u tom momentu moguće dovesti. Mora rovariti po raznim vukojebinama da nađe igrača po mjeri. Htio je Rustemovica, Crnkića, ovog malog Hadžića, Voju... pa šta je bilo? Zakukaju ovi gore: "ajjj nemamo da ih platimo."

Ubost' će 5 puta. Šesti put će promašiti jer nije Allah. Ne treba njemu ni Lukaku ni Mahrez ni Sancho.

Razumijete li sad?
A, znaci Rustemovic i Crnkic su kap'talci, Mali Hadzic ima do sada jednu dobru utakmicu u svojoj karijeri, ta utakmica je ona od jucer.
Ekipa je dobra, ni po cemu slabija od konkurenata, izvoli majstore ostvari ono sro si obecao.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 22 avg 2020, 18:04

Da se moze ja bi doveo Saida Huseijnovica, stvarno me pozitivno iznenadio u utakmici protiv nas. Dosta je spremniji nego sto je ranije bio slucaj, a njegovo fudbalsko znanje je neupitno.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 22 avg 2020, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 avg 2020, 18:04

Brkooo je napisao/la:
22 avg 2020, 17:53
LjoZee je napisao/la:
22 avg 2020, 17:37
Ma jasno je sve ko dan. Dzaba zivce iskidasmo od sinoc i postova i postova napisasmo. Nadam se uskoro da osvanuti na zvanicnoj da su podnijeli ostavku svi osim Badzaka. Prvi korak je to ka boljitku.
Prvo treba naci sposobne ljude pa tek onda traziti ostavke. I ja sam isto da sadasnja uprava ode, jedino Badzak od njih sviju da ostane..
Pritisak se mora napraviti, ali naglasiti da tu ne spada Badzak. On podrsku svih navijaca ima, jedini. Ovi moraju otici pod hitno!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

iguita

Post Postao/la iguita » 22 avg 2020, 18:05

Stabilna uprava o cemu ti pises ovdje. Nek pokazu tu stabilnost i obezbjede Amaru da normalno funkcionise sportski kolektiv.Najvise mi je zao Amara, nemogu oni njega pratiti ni pomocu filmskih trikova.Kriju se iza njega i do sinoc pobjedama u prva cetiri kola.Ne treba ovdje iznositi prljav ves ali poslati poruku odgovornim ,To da.Zamolio bi da sada zavrsimo sa ovom temom , ja prvi.Poslali smo poruke upravi i to je dovoljno.Nek se resetuju i stave u slubu kluba i sefa strucnog staba.Administraciju bi zamolio da sprijeci ove uletace da seru ovdje.Idemo dalje , puno utakmica jos pred nama.Pauzza ce nam dobro pravo doci.Naprijed Zeljo.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 22 avg 2020, 18:06

perodeformero je napisao/la:
22 avg 2020, 18:03
SudoHusika je napisao/la:
22 avg 2020, 17:59

Ubost' će 5 puta. Šesti put će promašiti jer nije Allah. Ne treba njemu ni Lukaku ni Mahrez ni Sancho.

Razumijete li sad?
A, znaci Rustemovic i Crnkic su kap'talci, Mali Hadzic ima do sada jednu dobru utakmicu u svojoj karijeri, ta utakmica je ona od jucer.
Ekipa je dobra, ni po cemu slabija od konkurenata, izvoli majstore ostvari ono sro si obecao.
Smiješan si.
Bolje gledat' Šreka u ekipi nego Crnkića.

Izvoli i ti, vrati 5 miliona syebanih Željinih para ako ćemo tako? I 2 prosute titule. Kako će ispuniti obećano ako uprava izlevati igrače za premije? :rol: :rol:

Mali Suarez je i pitice razvalio. A i zabio je 4 gola za prvi tim sa 17 godina. Nešto o čemu pojedini naši mogu sanjati.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 22 avg 2020, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 22 avg 2020, 18:06

LjoZee je napisao/la:
22 avg 2020, 18:04
Brkooo je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
22 avg 2020, 17:37
Ma jasno je sve ko dan. Dzaba zivce iskidasmo od sinoc i postova i postova napisasmo. Nadam se uskoro da osvanuti na zvanicnoj da su podnijeli ostavku svi osim Badzaka. Prvi korak je to ka boljitku.
Prvo treba naci sposobne ljude pa tek onda traziti ostavke. I ja sam isto da sadasnja uprava ode, jedino Badzak od njih sviju da ostane..
Pritisak se mora napraviti, ali naglasiti da tu ne spada Badzak. On podrsku svih navijaca ima, jedini. Ovi moraju otici pod hitno!

Njih jedno 4-5 što su tu da se slikaju, sa Džuburom na čelu. On prvi, koliko sutra.

Niste se snašli, doviđenja i prijatno.

caki1921
Kontakt:

Post Postao/la caki1921 » 22 avg 2020, 18:08

Renato Gojkovic, Haris Dilaver, Nemanja Andjusic, Mario Kvesic, Tomislav Barisic, Vedran Vrhovec, Bahrudin Atajic, Goran Karacic, Luka Bilobrk, Marin Ljubicic, Kresimir Kovacevic .. trenutno, prema informacijama transfermarka, slobodni ..

Može li se šta izvuci do kraja, da li bi i jedan legao? Mislim znam da se nema ali opet, zajebat ih, bar tri mjeseca pa nek idu :opaopa:

Mislim da ce Blazevic, i slicni, do zime, i ponovno doviđenja?

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 22 avg 2020, 18:12

Tristan10 je napisao/la:
Da se moze ja bi doveo Saida Huseijnovica, stvarno me pozitivno iznenadio u utakmici protiv nas. Dosta je spremniji nego sto je ranije bio slucaj, a njegovo fudbalsko znanje je neupitno.
Said i povrijeden je raketa za subasica

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 avg 2020, 18:13

Bbake je napisao/la:
22 avg 2020, 18:06
LjoZee je napisao/la:
Brkooo je napisao/la:

Njih jedno 4-5 što su tu da se slikaju, sa Džuburom na čelu. On prvi, koliko sutra.

Niste se snašli, doviđenja i prijatno.
Ma buraz i da ode sutra kompletna uprava, koga više novog dovesti u upravu? Ja ne znam ko je dovoljno lud da se uzme u koštac s ovim problemima. Pogotovo u situaciju kakva je sad gdje nemaš skoro nikakve prihode. A moraš vraćati višemilionske dugove, boriti se za trofeje, redovna primanja igračima omogućiti, pa infrastruktura, pojačanja itd. Još da ih svaka šuša sutra proziva. Da se razumijemo, to ne znači da branim ove sadašnje.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 22 avg 2020, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 22 avg 2020, 18:13

Jel otpao Vrhovac iz Celika? Znam da je se pisalo po forumu da su nasi u kontaktu s njim? Kosoric ne smije biti u prvoj postavi.. Mene je stid bilo gledat sta mu Nedim radi sinoc. Miletic je takodjer 3-4 opcija. Neznam jel u ovom trenutku bolji od naseg Drine naprimjer.

Ikic i Vrhovac bi vec bili ozbiljan bar.
@igrajlopte 🐦

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 avg 2020, 18:14

Zali Boze imas ovakvu trenercinu i onda mu das da trebira **** Blazevica i Subasica...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 22 avg 2020, 18:16

Memija – Vrhovac – Ikic – Sehic

I imamo se cemu nadati... :D
@igrajlopte 🐦

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.