FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 23 avg 2020, 10:55

LjoZee je napisao/la:
23 avg 2020, 10:53
Nisu oni mogli zaboraviti igrati za 6 dana i upravo sto nisu lezi problem poraza u petak. Ti sad moras nagadjati da li se njima igra kao u prethodna 4. kola ili ce ipak “svezati” noge i zaboraviti kako se igra fudbal.
Kako god, bolje da ovako tezak poraz dodje u 5. kolu nego poslije, a jos bolje sto cemo poslije ovako teskog poraza ostati prvi na tabeli
Neke lekcije se moraju skupo platit
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 23 avg 2020, 10:56

Samo irfo nemoj Bgt te lažne euforije, znam koliko smo jaki i slično, obije se o glavu uvijek.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 23 avg 2020, 10:57

A jeste negativni, vidim, svi imate nekoga ko zna nekoga i koji se žali pa kaže: "Buraz, nemam za hljeba". Ma ko god da je u upravi, apsolutno me ne zanima, i najsretniji sam bio kada to nisam znao - jer si imao kakve - takve rezultate. I ako se opet napravi nešto, isto će biti. Ja ću Želju opet podržavati i bez Amara i bez pete ili desete uprave. Ja VOLIM ŽELJU bez obzira, pobjeda ili poraz, bez obzira ko je u upravi i ko se vucara po terenu i ko voli one koji se vucaraju! SAMO ŽELJO! :kralj: :D ;)
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 avg 2020, 10:58

Omark je napisao/la:
23 avg 2020, 10:56
Samo irfo nemoj Bgt te lažne euforije, znam koliko smo jaki i slično, obije se o glavu uvijek.
Cuj obije se od glavu, pa nisam ja kriv kralju sto smo mi bili u petak **** na terenu
I dalje tvrdim da smo najjaci i to tabela i pokazuje

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2020, 10:59

Prošle sezone smo u 11 utakmica izgubili 10 bodova na Grbavici, a nema nikakve naznake da ih i ove sezone nećemo prosipati. Već nakon pet kola su svi konkurenti bolji od nas na domaćem terenu.

To što ćemo vrlo vjerovatno ponovo biti najbolji gost, nije neka utjeha. Grbavica je bila ključ prošle, a biće i ove i svake naredne sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 23 avg 2020, 11:01

irfo je napisao/la:
23 avg 2020, 10:58
Omark je napisao/la:
Cuj obije se od glavu, pa nisam ja kriv kralju sto smo mi bili u petak **** na terenu
Pa kralju moj, kako ti razmišljaš, razmišljali su i oni koji su igrali, zato se i desilo što se desilo.
Tabela pokazuje kako pokazuje, ali otkud garant da kad se odigraju zaostala kola nećemo biti iza pita?

Tako da, nemoj molim te.

Najjača ekipa ima barem jedno normalno krilo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 avg 2020, 11:04

Omark je napisao/la:
23 avg 2020, 11:01
Upravo. Mi nemamo nijedno jer ublehe iz Uprave ne dovode nista, a izgleda nit imaju namjeru da dovedu nit da odu ako vec ne mogu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 23 avg 2020, 11:05

LjoZee je napisao/la:
23 avg 2020, 11:04
Omark je napisao/la:
Upravo. Mi nemamo nijedno jer ublehe iz Uprave ne dovode nista, a izgleda nit imaju namjeru da dovedu nit da odu ako vec ne mogu.
mi jedino da damo prostor na sjevernoj tribini brojleru da otvori radnju tek tad cemo imati krila sve ostalo je mrka kapa izgleda 😂😂🙄

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2020, 11:09

LjoZee je napisao/la:
23 avg 2020, 11:04
Možda nemamo para?
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 avg 2020, 11:13

Omark je napisao/la:
irfo je napisao/la:
23 avg 2020, 10:58
Omark je napisao/la:
Pa kralju moj, kako ti razmišljaš, razmišljali su i oni koji su igrali, zato se i desilo što se desilo.
Tabela pokazuje kako pokazuje, ali otkud garant da kad se odigraju zaostala kola nećemo biti iza pita?

Tako da, nemoj molim te.

Dobro, drago mi je da ja mogu utjecat na razmisljanje ekipe, ako je tako ne brinite vise, necemo nikoga olako shvatit

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 avg 2020, 11:14

Virtu4l je napisao/la:
23 avg 2020, 11:09
Možda nemamo para?
Valjda su postavljeni tu da nadju neka, bilo kakva rjesenja za to. Hajd nije mogao covjek nista reci kad je bio period mart/april/maj jer nije haman nista ni radilo, ali sad vec ako ne mogu namaci onda neka idu. Ne trebaju nama onakvi porazi kao u petak. Ako cemo gubiti bar da gubimo jer su ljudi bolji, a ne jer ovi nasi nece da kotrljaju loptu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2020, 11:18

LjoZee je napisao/la:
23 avg 2020, 11:14
Valjda su postavljeni tu da nadju neka, bilo kakva rjesenja za to. Hajd nije mogao covjek nista reci kad je bio period mart/april/maj jer nije haman nista ni radilo, ali sad vec ako ne mogu namaci onda neka idu.
Kako bi ti namaknuo? Zaduživanjem?

Pravimo stadion, ovi pethodni sve spiskali, ostali bez Evrope. Da nisu otišli Rodin i Krpić ko zna kako bi se pokrpili.

Imamo strašnu ekipu obzirom na trenutne finansijske mogućnosti. Da je Amar imao pare koje je Misimovićeva uprava protraćila, napravili bi dream team lige.
Voli te tvoje Sarajevo.

Opt1
Kontakt:

Post Postao/la Opt1 » 23 avg 2020, 11:19

irfo je napisao/la:
23 avg 2020, 10:40
Prvi na tabeli i dalje, jedino nam je blizu Siroki koji nam je jedini konkurent ove sezone, za sve ostale u ligi smo dimenzija visa :bih:
Idemo uzeti tu titulu :bih:
Najbolje je ovo kad pocnes lagati sam sebe.
Prvo Siroki nam nije konkuret, niti ce to biti. A drugo, mi trenutno nismo dimenzija vise ni za koga u ligi. Mozda budemo kad nam nosioci igre udju u formu, do tada tesko... Nadajmo se samo da ce se Stila brzo dozvati jer trenutno pruza 20% onoga sto on moze i to se itekako osjeti na igri.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 23 avg 2020, 11:20

Machak je napisao/la:
22 avg 2020, 20:51
**** ti nas ako su nam falili Dado i Hajdarevic da pobjedimo zadnje plasirani tim, moze li jadnije opravadanje ? Hajde inekako da smo igrali protiv Sarajeva, Zrinjskog, Sirokog pa kazes falio nam kljucan igrac, ali protiv sela Doboj kod Kaknja .... :(

Nista ovaj poraz ne moze opravadati, nakon cetri u nizu, atmosfere, akcije navijaca, ovo je sramota samo takva. Za to odgovaraju Amar i igraci, oni moraju sami sebe da izanaliziraju.

Da ne pricamo qurceva uprava koja je sama sebi svrha, ne daj Boze da nesto ucine za klub.
Ja se nesto ne sjecam da si unazad 4 ili 5 godina tako govorio za prethodne strukture.. :plac:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 avg 2020, 11:28

Virtu4l je napisao/la:
23 avg 2020, 07:57
Igraju tečno i protok lopte im je odličan, u dva poteza je lopta na krilu i u prazan prostor, to je ono što me brine. Nazad ostavljaju mnogo prostora, i da imamo krilo možda bi i mogli nešto uraditi, ali kad pomislim da će Veselinović trčati u kontru, nema potrebe da se vraćaju nazad.
E što se ismijah :urnebes: :urnebes:

PS: Ja i ne očekujem tamo Veselog, nekako sve mislim da će lijevo Mule, a da bi Amar desno mogao iznenaditi sa Gasalom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 avg 2020, 11:32

Virtu4l je napisao/la:
23 avg 2020, 11:18
Kako bi ti namaknuo? Zaduživanjem?

Pravimo stadion, ovi pethodni sve spiskali, ostali bez Evrope. Da nisu otišli Rodin i Krpić ko zna kako bi se pokrpili.

Imamo strašnu ekipu obzirom na trenutne finansijske mogućnosti. Da je Amar imao pare koje je Misimovićeva uprava protraćila, napravili bi dream team lige.
Nisam ja ni rekao da imamo losu ekipu vec da nedostaju krila da bi bila jos ozbiljnija i bliza konkurenciji na duze staze. Ali, vidjeli smo da to sva trenutna ozbiljnost pada niz vodu kad ti ekipa onako izadje u petak. Ozbiljni pristup i vecu zelju za pobjedom mi smo imali protiv Igmana iz Konjica na Grbavici u prijateljskoj utakmici. Bojim se da razlog tome, ipak, nije nit onaj pritisak nit promasena formacija/taktika kako god. Dzaba ti u toj situaciji tri Amara, a ne jedan.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 23 avg 2020, 11:33

Potpisati ga na desetodnevni ugovor da riješi Ćife!

slika

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 23 avg 2020, 11:51

Znate onu poslovicu "drži vodu dok majstori ne odu" - to se kod nas desava ali samo na terenu. Amar od ove ekipe izvaci maksimum ali pitanje je koliko ce to trajati, ostali segmenti kluba ne postoje - uprava svrha samoj sebi ne rade aposlutno nista. Javna tajna je da kasne plate, sta ce biti kada se to produbi, a da ne pricamo o nekim nazovi pojacanjima na zimu o kojima mastamo i koja su nam potrebna.
Mjau !

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 23 avg 2020, 11:53

Vraćaj Stanića Amare
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 23 avg 2020, 11:57

Machak je napisao/la:
23 avg 2020, 11:51
Znate onu poslovicu "drži vodu dok majstori ne odu" - to se kod nas desava ali samo na terenu. Amar od ove ekipe izvaci maksimum ali pitanje je koliko ce to trajati, ostali segmenti kluba ne postoje - uprava svrha samoj sebi ne rade aposlutno nista. Javna tajna je da kasne plate, sta ce biti kada se to produbi, a da ne pricamo o nekim nazovi pojacanjima na zimu o kojima mastamo i koja su nam potrebna.
koliko ti mozes srat to je cudo jedno :puke:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, Levin, PeppermintSA i 44 gosta.