Imamo isto mišljenje i mogao bih još dodatno neke stvari dodati ali to bi već bilo ponavljanje, prežvakana priča. Glavno pitanje je što bi jedan novinar rekao - nevezano za Želju, "zar je moguće da smo ponovo ovdje?". I to je pitanje koje se ne odnosi na jučerašnji rezultat već ono općenito o nekim stvarima koje se dešavaju, a koje si ti nabrojao u prvom dijelu posta. Kao da upadneš u neku kolotečinu u kojoj se iste stvari ciklično ponavljaju, a to je zapravo ono što možda i najviše frustrira.Bbake je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:01braco je napisao/la: ↑22 avg 2020, 18:13Ma buraz i da ode sutra kompletna uprava, koga više novog dovesti u upravu? Ja ne znam ko je dovoljno lud da se uzme u koštac s ovim problemima. Pogotovo u situaciju kakva je sad gdje nemaš skoro nikakve prihode. A moraš vraćati višemilionske dugove, boriti se za trofeje, redovna primanja igračima omogućiti, pa infrastruktura, pojačanja itd. Još da ih svaka šuša sutra proziva. Da se razumijemo, to ne znači da branim ove sadašnje.
To si sto posto u pravu, jako teško je naći sposobne ljude da hoće uletiti u koštac sa takvim obimom posla kakav zahtijeva naš klub. Ni za šta, jer eto kao vole Želju. Drugo su neki koji su se samopromivisali i zastupali interese, ili neki koji su tu da se popuni broj, jer niko nije htio. To je tako, naša realnost.
A naš čovjek je takav, u sve će on nos zabiti da prošnjuha malo. Ja glavu dajem da 50% onih što pišu na forumima i društvenim mrežama ne pogleda pet utakmica godišnje. Ako i toliko. A najglasniji su, sve znaju.
I ovo 8 milja karti je malo. Realno, to je malo, ljudi su kupovali po dvejsto komada. O članstvu da ne pričam. Za 7 feninga dnevno možeš biti član kluba. Ne, kafa piva cigare cvaja, neću biti član, al' zato kad se ja natovarim na kosti. Pola miliona stanovnika samo Sarajevo. Deset posto je 50 milja a nama dobra posjeta kad nas bude 6, 7 hiljada, u lakat se ljubimo. I tako u krug.
Što je najtužnije u cijeloj priči mi smo dokazano najbolji navijači u državi. Ali standard qurac, navike qurac, mentalitet qurac, društvo kao društvo, iskvareno i korumpirano do srži.
Ko će normalan tu doći da se bakće? Samo budala. Ili interes.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Highlightsi večerašnjeg poraza Maccabija
Samo mi ukratko reci kakvi su bili. Ne mogu ja ovo ni gledati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nezaslužen poraz po ovom videu, Beer Sheva samo 2 prilike imala po ovim highlightsima od kojih su jednu u go pretvorili. E sad koliko je mjerodavan ovaj video da se to zaključi...
Gledam ovaj izvještaj od Makabija, dosta igraju na ubačaje, poznavajući Kosorića i njegove poteze glavom, neće na dobro..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
bjezi mamba ne bacaj me u depresiju jos vise
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MocMahale444
Igraju brzo po vrucini
, n3ma usporavanja igre zbog umora.
Pri samom kraju highlights lik leti terenom po onoj sparini.
Nisu zasluzili da izgube slazem s @braco.
Hanifa meka bi.
Jarane nek nam je Bog na pomoci.
Pri samom kraju highlights lik leti terenom po onoj sparini.
Nisu zasluzili da izgube slazem s @braco.
Hanifa meka bi.
Jarane nek nam je Bog na pomoci.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Cega se vi ljudi ovdje bojite meni fakat nije jasno..... Vidite li kako ispadaju ko iz tramvaja u sredini ..tu ih treba izdominirati pas igrom a stilicu ce se otvorit prostora... Samo spustiti loptu drzati sto duze i ovi ce se pogubit...ljudi ovo su limitirani igraci jbt da je izraelska liga tako dobra bar bi neko od njih uspio u ligi petice....ko je od njih u zadnjih 10 godina osim benayuna ista napravio na najviem nivou... Samo hrabro drsko i s mudima i ovi padaju ...kakav crni izrael kakve pm
Igraju tečno i protok lopte im je odličan, u dva poteza je lopta na krilu i u prazan prostor, to je ono što me brine. Nazad ostavljaju mnogo prostora, i da imamo krilo možda bi i mogli nešto uraditi, ali kad pomislim da će Veselinović trčati u kontru, nema potrebe da se vraćaju nazad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑23 avg 2020, 07:57Igraju tečno i protok lopte im je odličan, u dva poteza je lopta na krilu i u prazan prostor, to je ono što me brine. Nazad ostavljaju mnogo prostora, i da imamo krilo možda bi i mogli nešto uraditi, ali kad pomislim da će Veselinović trčati u kontru, nema potrebe da se vraćaju nazad.

Iznio si sav problem.Znaci moglo bi ali nemamo.I sta hocemo onda.Prica duga godinama da smo eh da nije e kad bi.Svake godine imamo problem.Jedne godine nema stopera e da smo ih imali ubili bi pa onda nema sredine e ds smo imali ubili bi e sad nema krila e da smo imali ubili bi.Ove godine nema ni golmana ni beka ni krila ali ima sredine i penzionera.
Prvi na tabeli i dalje, jedino nam je blizu Siroki koji nam je jedini konkurent ove sezone, za sve ostale u ligi smo dimenzija visa
Idemo uzeti tu titulu

Idemo uzeti tu titulu

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dimenzija vise ne gubi od Mladosti kuci. Ne treba ih nikako nesto opravdavati zbog prva 4. kola. Obrukali su sebe i nas i sve.
Izgubi i Bayern od Frankfurta 5:1 pa drmne Barcelonu 8:2 u istoj sezoni, i mene je uhvatila depresija jucer i prekjucer, al danas sam smireniji, jos kad velezovci razbucaju lazne sampione danas

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Nisu oni mogli zaboraviti igrati za 6 dana i upravo sto nisu lezi problem poraza u petak. Ti sad moras nagadjati da li se njima igra kao u prethodna 4. kola ili ce ipak “svezati” noge i zaboraviti kako se igra fudbal.
Trenutno korisnika/ca: Dave, Napaceni87, perodeformero i 17 gostiju.