Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Bolji puno u prvom poluvremenu, ali neće nikako da uđe. Prečka Aquilania iz slobodnog, Dvije prilike Quagliarelle, pa onda promašaj Krasića, pokušao da lobuje Musleru.
Sve u svemu nadam se boljem drugom poluvremenu, a zaboravih za primljeni gol, pa ne znam stvarno više, kakvi se golovi primaju pa ovo je žalosno.Ali biće bolje aBd.
Forza Juve!
Sve u svemu nadam se boljem drugom poluvremenu, a zaboravih za primljeni gol, pa ne znam stvarno više, kakvi se golovi primaju pa ovo je žalosno.Ali biće bolje aBd.
Forza Juve!
Igra li se uopste drugo poluvrijeme ili je livescore zastopo. Jarane, ovi vasi ko da imaju izlaz do 22:30 pa idu kuci lagano, nista se nedesava na utakmici 
Big club, great history, Nottm Forest.
- JuveSissoko
- Kontakt:
dominiramo , al nema fajde 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
eto ga 2:1 krasic
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- JuveSissoko
- Kontakt:
Kraaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiic 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Bravo Sisko bravo Kraske oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Haj muslera sad izvadi

- GrandeJuve
- Kontakt:
bravo Juve, uvjek sam imao lijepo misljenje o vama 
-
lbj06miami
- Kontakt:
Krasic je cudo od igraca onako prodoran je jos samo robben i niko vise na svijetu svaka cast. forza juve!!!!juventus 0244 je napisao/la:Bravo Sisko bravo Kraske oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeHaj muslera sad izvadi
![]()
hahahahahahahaha koliko je leglo paraonoffon je napisao/la:bravo Juve, uvjek sam imao lijepo misljenje o vama
oj gotivnog osjecaja 
Bolje od orgasma
Drago mi je zbog Moma, lijepo vidjeti da mu cestitaju svi fantasticno proigravanje. Krasic je vec sad KULT za rekordno vrijeme. NIkad on iz Juventusa nece
.
FORZA JUVE!!!
Drago mi je zbog Moma, lijepo vidjeti da mu cestitaju svi fantasticno proigravanje. Krasic je vec sad KULT za rekordno vrijeme. NIkad on iz Juventusa nece
FORZA JUVE!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma cekam jos mrtvi Bordeaux za stoju, al nemoze meda s kasike.juventus 0244 je napisao/la:hahahahahahahaha koliko je leglo paraonoffon je napisao/la:bravo Juve, uvjek sam imao lijepo misljenje o vama![]()
onoffon je napisao/la:Ma cekam jos mrtvi Bordeaux za stoju, al nemoze meda s kasike.juventus 0244 je napisao/la:hahahahahahahaha koliko je leglo paraonoffon je napisao/la:bravo Juve, uvjek sam imao lijepo misljenje o vama![]()
posto si navijao cijelo vrijeme za juventus, sad ja navijam za bordeaux
samo da legne stoja
- JuveSissoko
- Kontakt:
zasluzena pobijeda, Krasic , pokazao je i da ga dva igraca tesko cuvaju, nako mrsav sav, pa se zacas izmigolji izmedju dvojice
nego ,posebno mi je drago sto Zarate nije bio Zarate pored Sorensena, koliko mu je dijete uzelo lopti, ovaj ga samo blijedo gleda
lijepa pobijeda, steta da nismo dobili, stvarno protiv Catanie i sada protiv Lazia, nadigrali smo protivnika bas kako treba
- Omerbavarac
- Kontakt:
Svaka vam dala.
Iako nisam nista igrao, uvjeren sam bio da cete dobiti, ali ne na ovako tezak nacin, ali pobjeda je pobjeda.
Barem ste mi jaranu donijeli keša, a i ja sam tu dobar.
Iako nisam nista igrao, uvjeren sam bio da cete dobiti, ali ne na ovako tezak nacin, ali pobjeda je pobjeda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Isti sam ti izvadi me krasic i cekam bordoa i debili 0-0 zavrse raspali se dabogdaonoffon je napisao/la:Ma cekam jos mrtvi Bordeaux za stoju, al nemoze meda s kasike.juventus 0244 je napisao/la:hahahahahahahaha koliko je leglo paraonoffon je napisao/la:bravo Juve, uvjek sam imao lijepo misljenje o vama![]()
p.s krasicu svaka ti cast majstore
- VolimLiverpool
- Kontakt:
A meni 100KM?Hvala Krasiću,hvala mu k'o Bogu.Omerbavarac je napisao/la:Svaka vam dala.![]()
Dominirali ste u 2.poluvremenu,niste imali neke 100% šanse,jeste neke poluprilike,ali sve u svemu,zaslužena pobjeda na kraju...
KRASIĆ JE NAJBOLJI IGRAČ NA SVIJETU (ČITAJ:DOBIO SAM NA KLADIONICI ZAHVALJUJUĆI VAMA)
You'll never walk alone.
Nema sta, Juve se vratio. 1 je Milos Krasic. Najbolje cisto desno krilo na svetu u ovom momentu. Svaku utakmicu ili da gol ili asistira ili se nad njim napravi crveni ili penal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.