Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

onoffon
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la onoffon » 12 dec 2010, 22:49

juventus 0244 je napisao/la:
onoffon je napisao/la:bravo Juve, uvjek sam imao lijepo misljenje o vama :mrgreen:
hahahahahahahaha koliko je leglo para :mrgreen: :mrgreen:
Ma cekam jos mrtvi Bordeaux za stoju, al nemoze meda s kasike.
Big club, great history, Nottm Forest.

juve10
Kontakt:

Post Postao/la juve10 » 12 dec 2010, 22:50

onoffon je napisao/la:
onoffon je napisao/la:bravo Juve, uvjek sam imao lijepo misljenje o vama :mrgreen:

posto si navijao cijelo vrijeme za juventus, sad ja navijam za bordeaux :mrgreen:
samo da legne stoja :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 dec 2010, 23:06

zasluzena pobijeda, Krasic , pokazao je i da ga dva igraca tesko cuvaju, nako mrsav sav, pa se zacas izmigolji izmedju dvojice :mrgreen: nego ,posebno mi je drago sto Zarate nije bio Zarate pored Sorensena, koliko mu je dijete uzelo lopti, ovaj ga samo blijedo gleda :) lijepa pobijeda, steta da nismo dobili, stvarno protiv Catanie i sada protiv Lazia, nadigrali smo protivnika bas kako treba
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 dec 2010, 23:10

Svaka vam dala. :)

Iako nisam nista igrao, uvjeren sam bio da cete dobiti, ali ne na ovako tezak nacin, ali pobjeda je pobjeda.
Barem ste mi jaranu donijeli keša, a i ja sam tu dobar. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 12 dec 2010, 23:19

onoffon je napisao/la:
Isti sam ti izvadi me krasic i cekam bordoa i debili 0-0 zavrse raspali se dabogda :twisted: :twisted: :twisted:

p.s krasicu svaka ti cast majstore :!:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 12 dec 2010, 23:21

Omerbavarac je napisao/la:Svaka vam dala. :)

Iako nisam nista igrao, uvjeren sam bio da cete dobiti, ali ne na ovako tezak nacin, ali pobjeda je pobjeda.
Barem ste mi jaranu donijeli keša, a i ja sam tu dobar. :D
A meni 100KM?Hvala Krasiću,hvala mu k'o Bogu.

Dominirali ste u 2.poluvremenu,niste imali neke 100% šanse,jeste neke poluprilike,ali sve u svemu,zaslužena pobjeda na kraju...
KRASIĆ JE NAJBOLJI IGRAČ NA SVIJETU (ČITAJ:DOBIO SAM NA KLADIONICI ZAHVALJUJUĆI VAMA) :mrgreen: :mrgreen: .
You'll never walk alone.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 dec 2010, 23:21

Nema sta, Juve se vratio. 1 je Milos Krasic. Najbolje cisto desno krilo na svetu u ovom momentu. Svaku utakmicu ili da gol ili asistira ili se nad njim napravi crveni ili penal.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 12 dec 2010, 23:47

MaGiCa je napisao/la:Nema sta, Juve se vratio. 1 je Milos Krasic. Najbolje cisto desno krilo na svetu u ovom momentu. Svaku utakmicu ili da gol ili asistira ili se nad njim napravi crveni ili penal.
upravo to..

Milos Krasic!!

samo glupa takticki odradjena tekma od Del Nerija.. prvo nije smio vaditi Marchisija koji je bio uz Krasica najbolji igrac naprijed, vec Aquilanija koji nije bio toliko dobar a kasnije se i povrijedio.. tako da smo tu dvije izmjene izgubili.. i nije smio vadili Quagliarellu vec je trebao Iaquintu.. ali, sreca pa smo pobjedili pa se to zaboravlja..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 dec 2010, 23:52

Boze hvala Ti :!: :)

Konacno nas je Fortuna pogledala...mozda igra nije bila na nivou proslih tekmi,al vratilo nam se zasluzeno zbog promasaja u proslim tekmama....ogromna 3 boda :) :)

Inace utakmicu sam gledo u Bet-Liveu :roll: :mrgreen: usput,posto sam bio vani....i kad ga je Juve zabio ja sam vrisno...gledaju me oni ljudi..pitaju kolko si dobio....reko ja navijam za Juventus pa zato :) mada sam i dobio 8 banki..al nevazno to..ne moze se mjerit sa ovom pobjedom.

I samo sto sam izaso iz kladionice...u Ferhadiji,setaju neki talijani...cujem da pricaju na talijanskom....i ja njima dobacim FORZA JUVE,onako u prolazu....i govori onaj GRANDE...GRANDE...drago mu pravo....jos se 2-3 puta okreno za mnom i pokazauje mi palac odusevljeno.....srce mi ko dzamija :) :)

eto..nevjerovatno...ma odusevljen sam pobjedom..borbom na terenu...svime...

Sutra cu detaljnije analizirat..sad sam umoran i uzbudjen slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 dec 2010, 23:55

pa gdje su ti italijani po ulici kad ih ja trazim :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 12 dec 2010, 23:56

Zaslužena pobjeda, nakon Rome još jedna ekipakoja se je došla braniti u Torinu i zamalo su se uspjeli odbraniti. Dok Sissoko nije poludio i gurnu Krasića u strašnu šansu, volim što je Sissoko učestvovao u ovoj akciji nego bilo šta. :D Forza Sissoko!

Muslera bi prebio ruku ali neda gola :D

Samo me zanima vaše misljenje kod primljenog gola da li je bilo faula nad Storariem, po meni škakljivo :mrgreen: , ali je i Storrari kriv?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 dec 2010, 23:58

Storari kriv, definitivno, loptu je promasio, mislim da sjajno brani, al ovakve greske ce ga zacas poslat na klupu, Buffon se aBd vraca ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 dec 2010, 00:03

JuveSissoko je napisao/la:pa gdje su ti italijani po ulici kad ih ja trazim :mrgreen:
e nezz jbg..ima ih po sarajevu.... :lol: :lol: ja imam srece da ih vidim...cak sam jednom, jednu trebu zezo...talijanka..za inter navija :lol: :lol: :evil:

A jednom mi nekakav talijan priso i pita jel ovo centar grada i gdje je....jbg nisam mu znao objasnit na talijanskom da ga uputim..ne govori engleski :lol: 8-) ....krivo mi sto mu nisam mogo objasnit i uputit ga :| slika

Al veceras mi je najdrazi susret sa Talijanima u Sarajevu :lol: :mrgreen:

Uglavnom FORZA JUVE 8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 dec 2010, 00:04

isto sto mi je bilo "cudno" :mrgreen: u 14 godina koliko pratim Juve a time naravno i DP-a, veceras sam ga drugi put u zivotu vidio zivcanog pravo, ono pravo se naljutio na DIasa,sto ga je vukao onako , pa nesto kontam ;) , toliko utakmica a slabo se nervira, zivice 100 godina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 dec 2010, 00:06

Ma Reji je jbo majku..on ih nesto rastavlja..a Diasu je odmah pruzio ruku.... ;)

Inace Alex je u karijeri dobio dva crvena..sta mislite protiv kojeg tima??? Znaci oba crvena protiv istog tima...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 dec 2010, 00:08

to ti ne bih znao reci, mozda inter ili tako nesto, znam sigurno da im je slobodnjake davao redovno hahaha :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 dec 2010, 00:09

Protiv istog tima gdje je dozivio najtezi trenutak u svojoj karijeri :( :( :?:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 dec 2010, 00:10

Udinese??

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 dec 2010, 00:10

Storari se pokazao kao veoma dobra zamjena za Gigija, ali u vise navrata je pokazao slabost kod ubacaja iz kornera. Najbolje je kad ostane na liniji, inace uvjek sav pretnim kad izlijece :mrgreen:

Radujem se dolasku Gigija, ipak kad je on na golu, onda to izgleda mnogo sigurnije.

Kao sto rekoh, Storari vrlo dobra zamjena za Gigija, i to je to !!

@sarajlija...protiv udina :?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 dec 2010, 00:12

da..protiv Udinesea je dobio dva crvena :roll: slika

Pokusacu sad naci i sezone...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.