Nije tačno,prvi smo zato što smo satrali sve redom sa katastrofalnim rasporedom,i puno puno problema i puno puno rada!
Heroji
Nismo sve
Za prva cetiri kola skidam kapu, za ovo zadnje na obraz svakom od njih. Najvise zbog toga sam rekao ovo za tabelu jer realno je da smo ovo kolo prvi zbog ostalih rezultata dok smo prosli vikend bili prvi iskljucivo zbog nas sami i nase igre.
Problem je što smo iduću utakmicu mogli otići opušteno u Široki, ovako ćemo ići sa vjerovatno dva boda minusa u odnosu na njih sa poljuljanim samopouzdanjem. Puno je ovaj poraz poremetio. I ono što me brine je kako ćemo u budućnosti igrati ove utakmice koje se “moraju dobiti”. A ako hoćemo titulu takvih utakmica će biti dosta.
Problem je što smo iduću utakmicu mogli otići opušteno u Široki, ovako ćemo ići sa vjerovatno dva boda minusa u odnosu na njih sa poljuljanim samopouzdanjem. Puno je ovaj poraz poremetio. I ono što me brine je kako ćemo u budućnosti igrati ove utakmice koje se “moraju dobiti”. A ako hoćemo titulu takvih utakmica će biti dosta.
Jedno je sigurno - da vise nista nije sigurno
Daleko je Siroki, ali bit ce teze psihicki zbog ovog u petak, a vjerovatno i onog u cetvrtak. Vidjet cemo kakvo ce stanje tad biti sa izostancima.
Jedno je sigurno - da vise nista nije sigurno
Daleko je Siroki, ali bit ce teze psihicki zbog ovog u petak, a vjerovatno i onog u cetvrtak. Vidjet cemo kakvo ce stanje tad biti sa izostancima.
Ma da...prvo ovu muku u Haifi odraditi pa onda se okrenuti prvenstvu. Lijepo bi bilo i Zeca vidjeti makar na klupi u Širokom kad na to dodje red.
Pitao sam sada Bahu za prenos naše utakmice na Sportklubu i kaže da je imao informaciju da su uzeli prenos ali izgleda da su se nešto razišli i da mu je baš žao.
Pitao sam sada Bahu za prenos naše utakmice na Sportklubu i kaže da je imao informaciju da su uzeli prenos ali izgleda da su se nešto razišli i da mu je baš žao.
Joj baho da kaze da je sutra ponedjeljak, petak bi osvanuo.