Al brate mi da smo htjeli igrat defanzivan fudbal igrali bi odmah kada je Vinko došao... Ali mi smo sa njim raznijeli TC, raznijeli Borca u sred Banjaluke, pobjedili Mladost, pa i u ovoj sezoni protiv Mladosti nije to bilo defanzivno al smo se okliznuli...fera je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:26jbg pokusavali cuvati snagu za srijedu i nekako se provuci a kad smo primili gol vidjeli da je odnio vrag šalu i razletili seajdohordas je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:06Nešto mi samo nije jasno i to baš baš...period od datog gola pa do završetka ured, kad smo stisnuli gas do kraja, nisu nam centra prešli kako treba (izuzev dvije polukontre)... Tad se moglo vidjeti dosta dobrih stvari, kombinatorika na malom prostoru, trka, borba i bacanje za svakom loptom.
Eh sad meni nije jasno, zašto mi igramo pod ručnom ? Zašto se tako od početka ne može krenuti ?
Ne znam šta je problem ali mi definitivno ne igramo pod punim gasom, sad bih se smjeo životom zaklet da smo pod ručnom, ali zašto, zbog koga i čega to mi nije jasno...
Večeras se vidjelo kad hoćemo da izgledamo baš baš opasno po protivnički gol.
Nisam toliko nezadovoljan koliko mi je krivo i žao jer smo sa pobjedom i zaostalom mogli totalno vrh preuzeti ali nema veze.
Ostavit ovo iza sebe i spremit se za Bjelorusiju.
Vidjecemo nakon europe koliko ovaj tim moze.
Treba ih pokusati iznenaditi s fanimom ako ne pd pocetka bar na poluvremenu da uđe, ima i jukic zadnje dvije utakmice gol i asistenciju.
Nije ni hadžija sve fulio imamo mi dobrih igraca al trebalo je kad se vec u europi ovsko poklopilo bar napraviti situaciju da trener moze odmoriti igrace a ne danas ti nije imao igrati umjesto dušana jedino da se đokanovica sjetio.
Protiv krupe je bilo sa pola gasa, protiv TC smo se provukli sa pola gasa, i večeras pokušali sa pola gasa, pa što ti kažeš kad smo vidjeli da nema zahebancije onda smo baš stisnuli.
Zato mi nije jasno ? Zašto smo pod ručnom ? Ko god šta pričao i bio nezadovoljan mi imamo takve igrače koji svakoj ekipi mogu stvorit probleme.
Zato ja nisam za to tjeranje i pljuvanje i zato sam mišljenja da im treba dati vremena, Vinko je taktičar on nije defanzivac, po mom mišljenju.
Nije čovjek budala da sa igračima kao što su Oremuš, Tatar, Rahman, Sušić, Fanimo, igra totalno defanzivu. A već smo igrali i ofanzivno sa njim i izgledalo je moćno. Jedino logično objašnjenje mi je tempiranje forme zbog preduge pauze...
Mišljenja sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Jer kao što rekoh vidjela se baš velika snaga kod nas kad smo se uozbiljili iako su nam 3-4 igrača totalno van forme.