FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako to Hebibovic par utakmica na klupi, 0 minuta, sinoc ga nigdje
Susic nigdje ga ni na klupi, pa sat vremena igre odma?
I da, Susic nije DMF! Susic je za AMF poziciju sto je uvijek u karijeri i igrao. Da primi tu loptu, da zavrsni pas, sutira ako treba sa 20-25m.. nema on kog boga trazit izmedju stopera
Susic nigdje ga ni na klupi, pa sat vremena igre odma?
I da, Susic nije DMF! Susic je za AMF poziciju sto je uvijek u karijeri i igrao. Da primi tu loptu, da zavrsni pas, sutira ako treba sa 20-25m.. nema on kog boga trazit izmedju stopera
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bojim se Radnika više nego Bresta, bez dva najbolja igrača uz veliki umor i istrošenost igrača u svakom smislu nakon lige prvaka. Treći kiks u pet utakmica bi bilo katastrofalno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- feniksptica
- Kontakt:
kad sam ja napiso za Susica juce negdje oko 30e minute da je pao snagom. Tad ga ej trebalo izvadit jer imata igraca manje na terenu u odbrani je smrt i eto uspjeli smo i primit gol..
Neki ko pritisak navijaca, Vinko ga gurnu da se vidi da je i da je sve oke. Vala se moglo jos malo cekat, svakako ovakav nema sta trazit u evropi. A ni Oremus nije poboljso svoju igru ko sto se govorilod a ce uz Susica.
1 desnog beka i 1 i po napadaca ukupno imamo u klubu. Pa i ja bih igro laganica na beku kad bi znao da me nema ko zamjenit
Neki ko pritisak navijaca, Vinko ga gurnu da se vidi da je i da je sve oke. Vala se moglo jos malo cekat, svakako ovakav nema sta trazit u evropi. A ni Oremus nije poboljso svoju igru ko sto se govorilod a ce uz Susica.
1 desnog beka i 1 i po napadaca ukupno imamo u klubu. Pa i ja bih igro laganica na beku kad bi znao da me nema ko zamjenit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Po meni je velika greska u bih protiv ekipa za koje znas da ce igrati zatvorenije na pocetku utakmice primjenjivati formaciju 4231.
Sinoc se vidjelo kad je susic izaso da to puno bolje izgleda sa 4141, kazem po meni ovakva formacija na startu mora bit, das dva gola promjenis formaciju u 2 deff vezna.
Kad smo gubili proljetos od mladosti i veleza isto ovako je bilo, promjenio je formaciju u 4141pa smo nekako jedva dobili, i sinoc bi isto bilo da je dupovac ono zabio.
Al i nije sve do trenera, meni je ocito da su pojedini u losoj formi il ne spremni.
U losoj formi su hodzic, oremus, jukic, ahmo, haris, zinedin, krste itd, previse je to. Fanimo za po sata je pokazo da ce bit ispred jukica za sastav, rahmanovic da bez njega nike to to, dupovac razvalio sinoc
Sinoc se vidjelo kad je susic izaso da to puno bolje izgleda sa 4141, kazem po meni ovakva formacija na startu mora bit, das dva gola promjenis formaciju u 2 deff vezna.
Kad smo gubili proljetos od mladosti i veleza isto ovako je bilo, promjenio je formaciju u 4141pa smo nekako jedva dobili, i sinoc bi isto bilo da je dupovac ono zabio.
Al i nije sve do trenera, meni je ocito da su pojedini u losoj formi il ne spremni.
U losoj formi su hodzic, oremus, jukic, ahmo, haris, zinedin, krste itd, previse je to. Fanimo za po sata je pokazo da ce bit ispred jukica za sastav, rahmanovic da bez njega nike to to, dupovac razvalio sinoc
Reci za nekoga iz Janje da je cetnik, a pri tome ne uzeti u obzir narodnost ljudi iz iste te Janje, kao i cinjenicu kroz sta su prosli u posljednjem ratu, je zaista bezobrazno i nekulturno. Administracijo, molim vas da reagujete na ovakve postove jer vec odavno je kvalitet postova kod pojedinih u slobodnom padu. Svi imamo svoje mane, ali ovakve stvari prevazilaze sport i bilo kakvu vrstu rasprave.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ma ovaj je bolestan vec duzi period, ali kao takav je ocigledno pozeljan na ovom forumu i temi.
Meni samo nije jasno kakav je ovdje mentalni sklop ljudi, ko god kaze nesto protiv trenutnog trenera Vinka odmah mu kontru udari neko na Husrefa, sta vam je ljudi i laik vidi da ovo nije dobro ... ne znam sto mora se uopste Husref spominjati,on je zavrsena tema,ali da ovo pod vinkom ne ide kako treba ne ide i tacka
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Imali igru 2 titule i kuprobertkosar je napisao/la: ↑24 avg 2020, 09:41Pa bolan kakvu su igru imali kada je kesoljub bio trener izbi nabi na ahmu u sesnaest i to je sve, usput i spominjanje majki i uze i sire familije sa klupe. Psujete covjeku cetnicku majku a cetnik iz janje vam dugo bio na klupi sto njemu niste psovali nego klub gubi 8:0 A VI ON JE NASA LEGENDAKamuflazn je napisao/la: ↑24 avg 2020, 09:30Pustio sam malo da se slegne, da prenoći.. Dobar trener nije skup. Vinku bi se trebalo zahvalit jer ovo što on igra neće daleko. Niti se znamo braniti, niti napadati, sve na freestyle, ako šta pojedinačno izvuku top. Nazad isto tako svako stoji gdje misli da treba a ne zato što je to neki game plan. Čovjek nema nikakvog plana u igri, po 30-40 metara razmaka igrači stoje, Sušić uzme lopte nema opcije da doda, vrati je štoperima, pa štoperi (Dupovac) vode igru bunare ili se doda do benje, jukića pa oni probaju solirat i nista. Niti jedne akcije uograne za 8 mjeseci.
Dok nije kasno i dok sezona nije odmakla.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- feniksptica
- Kontakt:
Pa samo trazimo iste kriterije da se ne tjera covjek odmha. Protiv ovog Veleza prosle sezone vise srece nego pameti da pobjedimo obje..sad nismo imali toliko srece al nismo ni izgubili i odmah neka otpustanja ovo ono. I to isti oni koji od pcoetka govore protiv MArinovica hinjski za neke svoje razloge.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Evo ovaj Kamuflazn je cisti primjer on ovu zadnju titulu pripisuje Musemicu, a da ge ne otpustismo zijanili bi je samo tako, sreca dodje Vinko i izvadi stvar u ona 3 kola. dnevnica la ga no ce lec
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Šteta...
Otvorila nam se dobra prilika za iskorak sa Albancima, Armencima, Slovencima, imamo dobar ždrijeb u prvom i drugom pretkolu. Ali, prelazni rok nije odrađen kako treba, igra nije kako treba... I dalje mi možemo maštati o nekom iskoraku, ali teško....
Otvorila nam se dobra prilika za iskorak sa Albancima, Armencima, Slovencima, imamo dobar ždrijeb u prvom i drugom pretkolu. Ali, prelazni rok nije odrađen kako treba, igra nije kako treba... I dalje mi možemo maštati o nekom iskoraku, ali teško....
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
ko trazi ,koji vi ?feniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:08Pa samo trazimo iste kriterije da se ne tjera covjek odmha. Protiv ovog Veleza prosle sezone vise srece nego pameti da pobjedimo obje..sad nismo imali toliko srece al nismo ni izgubili i odmah neka otpustanja ovo ono. I to isti oni koji od pcoetka govore protiv MArinovica hinjski za neke svoje razloge.
otjerace ga Sabra ne brini se poslije evrope ,ako ste vi robertklosar i slicni koji vide Kosevo kao prosjecni navijac Zelje ,onda je sve jasno...
- ElCartel11
- Kontakt:
Susic odigrao sasvim korektno juce. Vidi se znanje vec kod prijema lopte, vidi se da je momak tehničar i da bi mogao biti glavni u veznoj liniji. Samo sto je spreman za 30 min i to je problem najveci. Za nesto veci doprinos ce vjerovatno biti spreman za jedno mjesec dana, ali ni to nije lose tad dolaze opet evropske tekme, derbi sa konama tako, da ga treba tempirati do tad.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
100%.Kakav ba Husref bilo proslo,to sto ja kritikujem ovo neznaci da sam za ovog proslog,Sarajevo treba gledati naprijed da idemo ka boljem,ali nemogu biti zadovoljan ako smo mi losiji nego sto smo bili ako vidim da neide dobro.Sta je ovim ljudima pa provlace konstantno jednu te istu temu grob vas j.ebo.I to jedni te isti.90% postova je ovdje regularno bilo i argumentovano se kritikuje i pohvaljuje ono sto svi vidimo i bas su fine analize .Ali 2/3 pacijenta nista drugo neznaju nego se fatati za jedno lice.Halo klub Sarajevo ne jedan trener ne jedna osoba.crnehorde je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:06Meni samo nije jasno kakav je ovdje mentalni sklop ljudi, ko god kaze nesto protiv trenutnog trenera Vinka odmah mu kontru udari neko na Husrefa, sta vam je ljudi i laik vidi da ovo nije dobro ... ne znam sto mora se uopste Husref spominjati,on je zavrsena tema,ali da ovo pod vinkom ne ide kako treba ne ide i tacka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Niko nije pošteđen, tjeran je bio i bivši trener nakon kikseva, nakon GOŠKa, nakon Atalante i još milion utakmica. Nijedan trener nikad neće biti pošteđen tjeranja, psovanja i slično.feniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:08Pa samo trazimo iste kriterije da se ne tjera covjek odmha. Protiv ovog Veleza prosle sezone vise srece nego pameti da pobjedimo obje..sad nismo imali toliko srece al nismo ni izgubili i odmah neka otpustanja ovo ono. I to isti oni koji od pcoetka govore protiv MArinovica hinjski za neke svoje razloge.
Izbjegavam uopšte išta komentarisati u vezi trenutnog i u vezi bivših trenera, jer ne želim nepotrebnu diskusiju sa ljudima sa kojim to nije moguće.
Ako smijem pitat, koliko imaš godina?
FK Sarajevo
- feniksptica
- Kontakt:
Normalni navijaci Sarajeva koji imaju razum. Eto ti si bio za Husrefa kad se primila osmica..jesi ku.rac moj jesi..sigurno si trazio i ti da ide ko i svi, al uprava stade iza njega i covjek osvoji duplu kojom se ti sad toliko hvalis.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:12ko trazi ,koji vi ?feniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:08Pa samo trazimo iste kriterije da se ne tjera covjek odmha. Protiv ovog Veleza prosle sezone vise srece nego pameti da pobjedimo obje..sad nismo imali toliko srece al nismo ni izgubili i odmah neka otpustanja ovo ono. I to isti oni koji od pcoetka govore protiv MArinovica hinjski za neke svoje razloge.
otjerace ga Sabra ne brini se poslije evrope ,ako ste vi robertklosar i slicni koji vide Kosevo kao prosjecni navijac Zelje ,onda je sve jasno...
Stat ce i iza Vinka neko vrijeme, nisu ga dovodili da nam bude par utakmica. . a ako ce otjerat poslije evrope nagledat ces ga jos ipak..imamo mi igrat i da ispadnemo ne brini

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Brate, ne ide jednostavno. Mourinho je vodio Real i dobijao 1-0, ljudi mu zvizdali. Capello je i osvojio, pa dobio otkaz. Necemo da igramo defanzivno i da strahujemo od raznih Krupa, Tuzli i sl., pa i po cijenu pobjede, a budi siguran da i pobjede nece dolaziti kada igras kukavicki fudbal. Nemam nista protiv Marinovica zaista, bio sam za njegov dolazak kad se svelo na Custovica i njega, ali sa izuzetkom Borca u Banja Luci se jednostavno vidi da ne ide. Sve utakmice su patnja, pogresne pozicije glavnih igraca i konstantna dezorijentiranost. Sinoc si imao priliku da zamijenis pozicije Fanimu i Tataru, a on nista (iako je Fanima dobro odigrao). Nama treba moderan, napadacki trener. Hocu konacno da vidim kako neko ima svoju viziju. Evo pogledaj unazad godinama, hajde da kazem od Jovica. Svaki trener je igrao 4-2-3-1. Zar je moguce da niko nije ni pokusao nesto novo? Jbt, pa onaj Sablic kad je Siroki vodio u formaciji 3-5-2, ja se ibretio kako su dobro izgledali. Dosta nam je vise ovih "komunistickih" trenera, hocemo Sarajevo koje napada i pobjedjuje. Hocemo Sarajevo koje kad kiksa ne bude zbog toga sto ga je protivnik satrao, nego zato sto smo pogodili pet stativa i precki.feniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:08Pa samo trazimo iste kriterije da se ne tjera covjek odmha. Protiv ovog Veleza prosle sezone vise srece nego pameti da pobjedimo obje..sad nismo imali toliko srece al nismo ni izgubili i odmah neka otpustanja ovo ono. I to isti oni koji od pcoetka govore protiv MArinovica hinjski za neke svoje razloge.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Jesul ljudi normalni vise daj popustite sa Husrefom i podijelite banove ovim sto pisu cetnik i slicne nebuloze okrenite se vise Sarajevu. Vinko,Husref svi su prolazni dosli smo do faze da nam treba neki strucnjak a ne treneri koji su ograniceni ko balkon
- feniksptica
- Kontakt:
Opet da napomenem, i dalje prvi krivac je Emir pa onda dalje krivce treba trazit. Vinko je pokazao da zna u one 3 prve utakmice i sinoc drugo poluvrijeme. Nije mu svaka bila na isti fazon. SAd sto igra ovako treba se nac neko strucan i s malo muda da ga to otvoreno pita. Drugo najvaznije otpustis i ko ti je alternativa sad trenutno ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Emir je itekako krivac zbog pojacanja. Imali smo priliku zivota sad u LP i kako smo se mi pojacali? Dosao Fanimo, pustio bekove na 2 igracaod kojih (Hodzic) nije za ozbiljnog fudbala. Napad prepustil Ahmetu, da nas nosi sa 35 god na ledjima.
Sto se tiče trenera meni su Husref i Vinko isti ocam, ziherasi teski sa jednom formacijom i to ti je to. Da bi se sta novo uvelo i uigralo je pojam za njih ocito.
Sto se tiče trenera meni su Husref i Vinko isti ocam, ziherasi teski sa jednom formacijom i to ti je to. Da bi se sta novo uvelo i uigralo je pojam za njih ocito.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, benko21, NazorUso, OsmanhodzicBuco, Pitaristok, SamoDaKazeem i 91 gost.