FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kada i ako se desi smjena trenera moje misljenje je da treba smijeniti i Emira Hadzica, mora i on snositi odgovornost. Igra i sinoc za qrac, u drugom poluvremenu od Jukicevog gola smo ko nesto i igrali, a do tada mrka kapa. Vinku se mora objasniti da Sarajevo ne zna igrati defanzivan fudbal niti ga je kad igralo niti ce igrati.
Sto se igraca tice, Dušan Hodžič daleko od toga da je jedini kiks igrac ili krivac ali je lik beskoristan do bola na poziciji desnog beka, niti sta napravi gore u napadu niti nazad, vrhunac igre mu je vratiti loptu stoperima, a neki su ga ovde nakon Krupe u zvijezde dizali. Onda onaj mali sto mu tata/babo dade ime Zinedin misli valjda da na osnovu tog "zvučnog" imena ima neki kredit sta li, igrač kakvih imas i u nasoj ligi za daleko manje para, bojim se da smo sa njim dobro fulali, a on je bio izricita želja Vinka Marinovica.
I ono sto me najvise brine je fizička sprema naših igrača tj. rad Jeleškoviča, nešto u fizičkoj spremi ne štima, igrači nam mrtvi nakon poluvremena, nema tu vadione ni na koronu ni na pripreme,
Kako god sretno nam u Bjeloruiji, opet se nekako nadam da mozemo napraviti iznenadjenje.
Sto se igraca tice, Dušan Hodžič daleko od toga da je jedini kiks igrac ili krivac ali je lik beskoristan do bola na poziciji desnog beka, niti sta napravi gore u napadu niti nazad, vrhunac igre mu je vratiti loptu stoperima, a neki su ga ovde nakon Krupe u zvijezde dizali. Onda onaj mali sto mu tata/babo dade ime Zinedin misli valjda da na osnovu tog "zvučnog" imena ima neki kredit sta li, igrač kakvih imas i u nasoj ligi za daleko manje para, bojim se da smo sa njim dobro fulali, a on je bio izricita želja Vinka Marinovica.
I ono sto me najvise brine je fizička sprema naših igrača tj. rad Jeleškoviča, nešto u fizičkoj spremi ne štima, igrači nam mrtvi nakon poluvremena, nema tu vadione ni na koronu ni na pripreme,
Kako god sretno nam u Bjeloruiji, opet se nekako nadam da mozemo napraviti iznenadjenje.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Protiv Atalante ni bog nam ne bi pomogao niti jedan trener svijeta ,ja sam bio za odlazak njegov nakon svega samo sto je to ucinjeno na pogresan nacin ,on je legenda kluba i to mu niko ne moze osporiti ,najtrofejniji trener ...feniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:19Normalni navijaci Sarajeva koji imaju razum. Eto ti si bio za Husrefa kad se primila osmica..jesi ku.rac moj jesi..sigurno si trazio i ti da ide ko i svi, al uprava stade iza njega i covjek osvoji duplu kojom se ti sad toliko hvalis.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:12ko trazi ,koji vi ?feniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:08Pa samo trazimo iste kriterije da se ne tjera covjek odmha. Protiv ovog Veleza prosle sezone vise srece nego pameti da pobjedimo obje..sad nismo imali toliko srece al nismo ni izgubili i odmah neka otpustanja ovo ono. I to isti oni koji od pcoetka govore protiv MArinovica hinjski za neke svoje razloge.
otjerace ga Sabra ne brini se poslije evrope ,ako ste vi robertklosar i slicni koji vide Kosevo kao prosjecni navijac Zelje ,onda je sve jasno...
Stat ce i iza Vinka neko vrijeme, nisu ga dovodili da nam bude par utakmica. . a ako ce otjerat poslije evrope nagledat ces ga jos ipak..imamo mi igrat i da ispadnemo ne brini![]()
Ali kad ne ide moraju se promjene raditi ,Marinovic je po meni uvijek bio tog ranga Husrefovog pet deka gore dole ,Custovica sam ocekivao prije njega .
Vinko ce imati vjerujem jos par utakica fore ako ispadnemo od bjelorusa i kiksamo u Bijeljini bivsi je 90 posto ,prvi ja pa vjerujem i vecina nece da gleda Sarajevo da se brani na Kosevu od ekipa koje i kad smo najgori bili i timski i finansijski smo slali kuci sa 3 gola u mrezi ,a danas te **** tuzla sabije u sesnesterac ....
Jesam li spomenuo Rahmanovica negdje? Sta smo to konkretno napravili posljednjih 15 minuta?Denchi je napisao/la: ↑24 avg 2020, 08:23Nista debeli Ahmetovic nije napravio...ni Rahmanovic a ni Krste....malo se igra prebacila na njihovu polovicu i uzeli smo posjed lopte nazad, ali ucinak nista...skoJaa je napisao/la: ↑24 avg 2020, 08:05Ja ne znam sta si ti vidio da je Ahmetovic uradio u onih 17 minuta. Mi smo pali ulaskom njega i Velkoskog i nismo napravili nista konkretno. I najvise mrzim kao ovo cuvanje ekipe, a na kraju ce najvjerovatnije biti da cemo ispasti iz Europe i prosuli bodove u prvenstvu. Nadam se da mmozeo napraviti sta u Bjelorusiji i da to bude neka prekretnica.bordobijeli je napisao/la: ↑23 avg 2020, 23:53Danas smo imali u prvom poluvremenu jako puno nespremni igraca za utakmicu. Zinedin, Handzic, Sušic fizički nespremni, Hodzic psihicki, Tatar se malo cuvao i dobijes 5 igraca koji nisu u utakmici sto je jako puno.vidjelo se u drugom poluvremenu kad su usli Rahmanovic, Djokanovic, Ahmetovic, Fanimo da je druga prica tako da ce biti bolje u Brestu. Danas se najviše potrošili Oremus i Salcin vidjecemo koliko ce uticati na njih u srijedu.
Zato krenes sada traziti i smijenis ga nakon Bijeljine kada dolazi pauza. Sasvim dovoljno da se novi trener upozna s ekipom i sprovede neke svoje zamisli. Nije nase da trazimo trenera, valjda primaju platu za te stvari.feniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:24Opet da napomenem, i dalje prvi krivac je Emir pa onda dalje krivce treba trazit. Vinko je pokazao da zna u one 3 prve utakmice i sinoc drugo poluvrijeme. Nije mu svaka bila na isti fazon. SAd sto igra ovako treba se nac neko strucan i s malo muda da ga to otvoreno pita. Drugo najvaznije otpustis i ko ti je alternativa sad trenutno ?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Kad prodjemo Bresta u srijedu, pa kad pocnu pohvale Vinku i ekipi.
Bice, Vinko sve ti je oprosteno (do prvog kiksa naravno). Generalno smo gov.na i idemo iz krajnosti u krajnost. Ne samo za Vinka nego za bilo kojeg trenera i igraca. Sredine nemamo nikako sto je lose, od euforije i grupa do tjeranja uprave, igraca i trenera za samo poluvrijeme.
Ko da nas je Bahin retardirani k.urac pravio.
Bice, Vinko sve ti je oprosteno (do prvog kiksa naravno). Generalno smo gov.na i idemo iz krajnosti u krajnost. Ne samo za Vinka nego za bilo kojeg trenera i igraca. Sredine nemamo nikako sto je lose, od euforije i grupa do tjeranja uprave, igraca i trenera za samo poluvrijeme.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Srecom nova utakmica je vec u srijedu, pa se nema kad previse zalit za ovom jucerasnjom. Navijacki je ocekivati neko vaskrsnuce igre i svega, medjutim ne znam je li to vise realno. Da Bog da da mi prodjemo u Bjelorusiji. Tesko nama ako odemo s nekom negativom na reprezentativnu pauzu kod nas uvijek drama kad je ova septembarska pauza yebem je. Vecinom pricamo o smjenama, povratku povrijedjenih igraca, vracanju u zivot i sl. Najmrzi dio sezone maltene.
Zadnja izmjena: Vaha1946, dana/u 24 avg 2020, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.
Svi iz kluba mogu otići sem emira hadžića. Svi znamo ko je doveo ovog novog trenera nema potrebe da se pravimo budale.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Nemas sad sta mjenjat kao i prije tako i sad da kazem i za ove sto im je Husref ispred Sarajeva a i za ove sto slijepo brane drugu stranu nama treba trener koji nije iz nase lige,koji nije ogranicen na jednu formaciju nesto tipa Lalatovic koji iskopa 4 igraca iz druge lige i bude sa Cackom drugi na tabeli. Vinku svakako dat jos sansu jer je rano da se mjenja bilo staHordanjezla1987 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:29Protiv Atalante ni bog nam ne bi pomogao niti jedan trener svijeta ,ja sam bio za odlazak njegov nakon svega samo sto je to ucinjeno na pogresan nacin ,on je legenda kluba i to mu niko ne moze osporiti ,najtrofejniji trener ...feniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:19Normalni navijaci Sarajeva koji imaju razum. Eto ti si bio za Husrefa kad se primila osmica..jesi ku.rac moj jesi..sigurno si trazio i ti da ide ko i svi, al uprava stade iza njega i covjek osvoji duplu kojom se ti sad toliko hvalis.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:12
ko trazi ,koji vi ?
otjerace ga Sabra ne brini se poslije evrope ,ako ste vi robertklosar i slicni koji vide Kosevo kao prosjecni navijac Zelje ,onda je sve jasno...
Stat ce i iza Vinka neko vrijeme, nisu ga dovodili da nam bude par utakmica. . a ako ce otjerat poslije evrope nagledat ces ga jos ipak..imamo mi igrat i da ispadnemo ne brini![]()
Ali kad ne ide moraju se promjene raditi ,Marinovic je po meni uvijek bio tog ranga Husrefovog pet deka gore dole ,Custovica sam ocekivao prije njega .
Vinko ce imati vjerujem jos par utakica fore ako ispadnemo od bjelorusa i kiksamo u Bijeljini bivsi je 90 posto ,prvi ja pa vjerujem i vecina nece da gleda Sarajevo da se brani na Kosevu od ekipa koje i kad smo najgori bili i timski i finansijski smo slali kuci sa 3 gola u mrezi ,a danas te **** tuzla sabije u sesnesterac ....
-
- Kontakt:
Cuj sta je Ahmet napravio za 15 min ok nije nista. Ako si gledao i jednu utakmicu FKS znas sta znaci Ahmet za nas, koliko trke, presinga, osvojeni lopti, udvajaju ga i kad ne zabije uvijek je medju boljim. S Handzicem to nemamo, hare je za 20 min igre i to kad napadamo.
- feniksptica
- Kontakt:
Ako smo vecina oznacili Emira ko nekog 1. krivca, kako ces tom covjeku povjerit opet da on trazi i dovodi nekog trenera ?? Valjda se trebaju takvi prvo udaljit pa onda dalje ici
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sta je bilo to drugo poluvrijeme sinoc da kazes da zna.Ubacio sve ofanzivce(to bi i ti i ja ko laici uradili).Bunarili cijelo poluvrijeme nista smisljeno sem gola nije odigrano ,stoperi nam slali duge lopte,ubio ekipu izmjenama sa Ahmetovicem i Velkoskim oni kad su usli mi stali i ono malo sto smo opasni bili na duge lopte prije toga.I generalno na cijeloj utakmici imali 2 suta u okvir gola sa tim "dobrim" poluvemenom.Reci mi koji je to drugi fazon koji spominjes.feniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:24Opet da napomenem, i dalje prvi krivac je Emir pa onda dalje krivce treba trazit. Vinko je pokazao da zna u one 3 prve utakmice i sinoc drugo poluvrijeme. Nije mu svaka bila na isti fazon. SAd sto igra ovako treba se nac neko strucan i s malo muda da ga to otvoreno pita. Drugo najvaznije otpustis i ko ti je alternativa sad trenutno ?
Btw slazem se da je Emir kriv,on ga je doveo na kraju krajeva(bar bi trebao).Uvijek od glave riba smrdi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Takodje treba nekog dovest umjesto Emira pa da se guraju mahalci tipa Runde i njihovi igraci
I mi duge lopte bacamo u drugom poluvremenu ko mahniti, ona smlata Zvonic skoro sve i jednu pokupi. Ne vjerujem. Dobar potez Dudica da ga uvede. Jos s gol linije skide loptu.
On i Isakovic Aladin, nema treceg.
On i Isakovic Aladin, nema treceg.
Ja ga nisam oznacio za krivca, ne znam za vas. Za Evropu jeste kriv, ali svakako necemo daleko dogurati. Za ligaski dio takmicenja je samo Vinko kriv jer imamo dobru ekipu. Slicno kao u Zrinjskom, kriv je Zizovic, a ne onaj koji ugovara pojacanja.feniksptica je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:35Ako smo vecina oznacili Emira ko nekog 1. krivca, kako ces tom covjeku povjerit opet da on trazi i dovodi nekog trenera ?? Valjda se trebaju takvi prvo udaljit pa onda dalje ici
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- ElCartel11
- Kontakt:
Po ovome vidimo, da su ovi kilometri bezvezna statistika. Za Hodzica bi rekao da je bio medju top igracima pretrcao vise od 10km a cijelu utakmicu kari.na bio i napravio kardinalnu gresku.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Ne ,treba dovesti narko lalatovica sa svoja 4 menadzera koji traze igrace i ugradjuju se gdje god su bili u svaki transfer ,taj bi nas ojadio 3x kao jesic ,samo se gluposti valjaju ovde i spominju osobe koje nikada nece prici klubu da bi se nekom kontriralo ovde ..
Ako se vec busamo u prsa sa parama,vlasnikom ,Bjelici stavi na sto pola miliona eura i imacemo pravog trenera evropskog ...
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 24 avg 2020, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Hodžić samo trčao naprijed nazad, a ništa konkretno nije uradioElCartel11 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:42Po ovome vidimo, da su ovi kilometri bezvezna statistika. Za Hodzica bi rekao da je bio medju top igracima pretrcao vise od 10km a cijelu utakmicu kari.na bio i napravio kardinalnu gresku.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nadam se.. i slažem se da se ide iz krajnosti u krajnost ovdje često, ali svi ćemo se složiti da od početka sezone pa i na pripremama gledamo jednu bezidejnu ekipu. Sinoć smo mogli vidjeti kako Miličević tri puta čini mi se u jednom napadu šalje istu dugu prema Haretu od kojih dva puta štoper pojede Hareta jer je leđima okrenut i ne može ništa, a treću ga pročita veznjak Veleža.. to je toliko očito silovanje jednog pasa bilo da je evidentna bezidejnost. S druge strane, ako vratiš snimak vidjet ćeš da veliki dio napada nema igrača u našem dresu na sredini bukvalno prazan prostor, isto tako je bilo i protiv Nomada - jednostavno nema sredine a igru organiziraju dva štopera. Nešto slično bilo je i kod Husrefa, mislim da se svi sjećamo Šerbečićevih izlazaka na tuđu polovinu i slanja dugih lopti.. Pitanje je u čemu je problem i šta dovodi do takvog bezidejnog pristupa. Nadamo se pobjedi u srijedu ali i brzim promjena u pristupu i organizaciji igreLik je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:31Kad prodjemo Bresta u srijedu, pa kad pocnu pohvale Vinku i ekipi.

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, guadalupe, Haksss, Kyle88, muhamedhulk, N3R3D, PapakIzSa, USB i 109 gostiju.