FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ljudi, mozda ce biti bolje sto ce manji broj ljudi moci da gleda. Znate sta zelim reci. Ne sikcite sto nije SK. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Upravo si postao omiljeni Husikin forumaš!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-------------Fejza--------------
Sinisa-Aco-Ikic-Seha
---------Dado---Mesa-------
Hajdar----Stila----Zec
--------Juricic----------
Kad bi se ovo potrefilo za makabi bilo bi fino
Sinisa-Aco-Ikic-Seha
---------Dado---Mesa-------
Hajdar----Stila----Zec
--------Juricic----------
Kad bi se ovo potrefilo za makabi bilo bi fino
- manijakKladusa
- Kontakt:
tacno od petka nisam imao snage pisati. ubilo mi ono volju za svim. Nego ovo u vezi mojaWebTV, moze li se to gledati ako nisi u BiH i da se plati stranom karticom, ima li ko kakva iskustva s tim?
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Vikend su mi sjebali. Što se tiče moje webtv ja mislim da bi moglo kartično preko pay pal-a, al nemoj me držat' za riječ.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Možeš gledati. Registruješ se, platiš karticom i to je to.manijakKladusa je napisao/la: ↑24 avg 2020, 08:25tacno od petka nisam imao snage pisati. ubilo mi ono volju za svim. Nego ovo u vezi mojaWebTV, moze li se to gledati ako nisi u BiH i da se plati stranom karticom, ima li ko kakva iskustva s tim?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
On mene, svakako, najvise gotivi ovdje na forumu

- manijakKladusa
- Kontakt:
Super, moze li obicna maestro kartica, jer nemam mastercard a ni paypal, da ne znas slucajnoVirtu4l je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:21Možeš gledati. Registruješ se, platiš karticom i to je to.manijakKladusa je napisao/la: ↑24 avg 2020, 08:25tacno od petka nisam imao snage pisati. ubilo mi ono volju za svim. Nego ovo u vezi mojaWebTV, moze li se to gledati ako nisi u BiH i da se plati stranom karticom, ima li ko kakva iskustva s tim?
-
- Kontakt:
Jel zena nabila na nos kad je vidjela da ssmo zijanili?manijakKladusa je napisao/la: ↑24 avg 2020, 08:25tacno od petka nisam imao snage pisati. ubilo mi ono volju za svim. Nego ovo u vezi mojaWebTV, moze li se to gledati ako nisi u BiH i da se plati stranom karticom, ima li ko kakva iskustva s tim?

Željo je religija i život.
-
- Kontakt:
Gledali ste sinoc svi finale.
Glupo je povlaciti paralele, ali za neki nas nivo se opet mogu izvuci pouke, pa cak je i utakmica s Mladosti potvrdia to iz vise razloga.
Sinoc smo vidjeli nestvaran nivo trke, okomite i efektivne igre, neki kazu pozitivan takticki pristup.
Moramo teziti da imamo sto vise trkaca, brzih igraca, koji se brzo rijese lopte.
-Sehic nije neki tehnicar, niti ima neki fudbalski IQ, ali ima visinu, muskukaturu, atletiku, brzo se rjesava lopte, bice jos bolji iz godine u godinu dok poradi na centarsutu, sa njim smo sigurno uboli na beku.
-Hajdarevic je nama otrkovljenje ove sezone, ali kada realno sagledamo, on je nama kao Goretzka/Verrati, uvijek je blizu lopte ma gdje ona bila na terenu tu je negdje i Hajdar, trci kao navijen 90min, uzima im lopte, ne pegla loptu, pokusava sto orije naci stanicu za odigravanje lopte prema naprijed.
-Dado nije igrao protiv Mladosti, po meni nas najbolji igrac, mozda je bolji izraz najvazniji igrac, vazniji i od Stilica po meni, jer sa Stilom i Mesom smo mi star, spor, impotentan vezni red, sa Dadom koji dosta trci, pomaze nazad, igra stalno s vizijom prema naprijed, vizijom otvaranja prostora, to izgleda skroz drugacije kod nas.
- Veseli je pravo zaostalo krilo, peglanje lopte u mjestu, on dok i nadje prostor i izbaca svoje lazanjake i finte protivnicka ekipa je vec napunila 16, totalno neefektivan iako za oko zna igrati lijepo, ali sta nam to donosi, uostalon i njegova statistika nesto govori. Zato je npr za moj okus Mule daleko ispred Veselog.
-Jos jedan primjer sta su brzina i okomitost u danasnjem fudbalu je mali Hadzic, satrao nam je stopere brzinom.
Glupo je povlaciti paralele, ali za neki nas nivo se opet mogu izvuci pouke, pa cak je i utakmica s Mladosti potvrdia to iz vise razloga.
Sinoc smo vidjeli nestvaran nivo trke, okomite i efektivne igre, neki kazu pozitivan takticki pristup.
Moramo teziti da imamo sto vise trkaca, brzih igraca, koji se brzo rijese lopte.
-Sehic nije neki tehnicar, niti ima neki fudbalski IQ, ali ima visinu, muskukaturu, atletiku, brzo se rjesava lopte, bice jos bolji iz godine u godinu dok poradi na centarsutu, sa njim smo sigurno uboli na beku.
-Hajdarevic je nama otrkovljenje ove sezone, ali kada realno sagledamo, on je nama kao Goretzka/Verrati, uvijek je blizu lopte ma gdje ona bila na terenu tu je negdje i Hajdar, trci kao navijen 90min, uzima im lopte, ne pegla loptu, pokusava sto orije naci stanicu za odigravanje lopte prema naprijed.
-Dado nije igrao protiv Mladosti, po meni nas najbolji igrac, mozda je bolji izraz najvazniji igrac, vazniji i od Stilica po meni, jer sa Stilom i Mesom smo mi star, spor, impotentan vezni red, sa Dadom koji dosta trci, pomaze nazad, igra stalno s vizijom prema naprijed, vizijom otvaranja prostora, to izgleda skroz drugacije kod nas.
- Veseli je pravo zaostalo krilo, peglanje lopte u mjestu, on dok i nadje prostor i izbaca svoje lazanjake i finte protivnicka ekipa je vec napunila 16, totalno neefektivan iako za oko zna igrati lijepo, ali sta nam to donosi, uostalon i njegova statistika nesto govori. Zato je npr za moj okus Mule daleko ispred Veselog.
-Jos jedan primjer sta su brzina i okomitost u danasnjem fudbalu je mali Hadzic, satrao nam je stopere brzinom.
Kad si spomenuo staistiku, par zanimljvih stvari u vezi nas.

U posljednjih 5-6 godina gostovanje Širokom uopšte nije babaroga kako je nekad bilo. U tih 5-6 godina imamo samo 2 ligaška poraza na Pecari. Poraz iz 17/18 je svakako bio nebitan jer tad smo već popušili titulu s Adžemom i utakmica je bila revijalnog karaktera. Uz to igrači psihički uništeni. Također treba napomenuti da poraz u kupu prije 2 godine je također očekivan budući da smo izveli drugu postavu s juniorima na Pecaru jer smo htjeli "da se fokusiramo na ligu". Well that didn't go as planned.
Također po meni čudan podatak je taj da otkad se Amar vratio, u 4 domaća ligaška meča protiv Mladosti, Mladost je svaki put povela na Grbavici i 3 put smo uspjeli preokrenuti, ovaj put nismo.
Mora da može, a i ako ne može, ja ću ti uplatiti.manijakKladusa je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:45Super, moze li obicna maestro kartica, jer nemam mastercard a ni paypal, da ne znas slucajnoVirtu4l je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:21Možeš gledati. Registruješ se, platiš karticom i to je to.manijakKladusa je napisao/la: ↑24 avg 2020, 08:25tacno od petka nisam imao snage pisati. ubilo mi ono volju za svim. Nego ovo u vezi mojaWebTV, moze li se to gledati ako nisi u BiH i da se plati stranom karticom, ima li ko kakva iskustva s tim?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To je ono što sam juče govorio, tamo se igra fudbal, Široki igra napadački i ko je bolji pobjeđuje.braco je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:58
U posljednjih 5-6 godina gostovanje Širokom uopšte nije babaroga kako je nekad bilo. U tih 5-6 godina imamo samo 2 ligaška poraza na Pecari. Poraz iz 17/18 je svakako bio nebitan jer tad smo već popušili titulu s Adžemom i utakmica je bila revijalnog karaktera. Uz to igrači psihički uništeni. Također treba napomenuti da poraz u kupu prije 2 godine je također očekivan budući da smo izveli drugu postavu s juniorima na Pecaru jer smo htjeli "da se fokusiramo na ligu". Well that didn't go as planned.
Ipak nam je prošle sezone tamo svirao penal a faul je bio metar van kaznenog prostora, i opet smo stigli na 3:3.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- manijakKladusa
- Kontakt:
Brate hvala ti puno. Ako ne mogne u cetvrtak, javim ti se, al nadam se da hoce moci i sa mojom, sad sam malo citao na netu, trebalo bi moci.Virtu4l je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:59Mora da može, a i ako ne može, ja ću ti uplatiti.manijakKladusa je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:45Super, moze li obicna maestro kartica, jer nemam mastercard a ni paypal, da ne znas slucajno
Ovo se izgleda ne zna ko u gorem raspolozenju docekuje mecNavijači Maccabija nervozni pred meč sa Željezničarom: Izgubili smo strpljenje i ovo više ne možemo tolerisati

Glupo je nadati se, ali ja se uzdam u to da ce proraditi neki inat ko poslije veleza prosle sezone
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Moze im proraditi sta hoce, ali za prolaz nama igra samo sreca.
- manijakKladusa
- Kontakt:
U ovom ludom vremenu desavala su se iskreno i veca iznenadjena od naseg eventualnog prolaza Maccabija. Nase je da se nadamo, ja vjerujem da ima kuveta u nama
Ne mogu da se sjetim da li je i pred Fenercvaros isto bilo neko sranje neka mini kriza rezultata ?
Neka se ponovi.

Neka se ponovi.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.