FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
kad to napise da bi vratio trofeje pa nabio bi mu ga čovjek sa merakom u paksu da bar progleda malo
-
- Kontakt:
Jesam li ja sanjao ili su se @Osim i @Rokoko vratili?
Željezničar za život cijeli!
Ne trebaju vam kokice, sa lobotomcima nema razgovora, kao sa teroristima. Nisam ni pročitao do kraja.
I da,
I da,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Nastrojeni
- Kontakt:
JEDAN JE ŠEF SA 10 TROFEJA!!!
Egzircir je napisao/la: ↑24 okt 2017, 12:06
Fino zovneš Dadu da igra termin s tobom i diviš mu se kako ima mu.da k'o košpice od višnje. Taj dečko ne može igrati ozbiljan fudbal, to što se plaćalo trenerima da ga guraju, to je sjajno.
Što se tiče Elsnera, mogao si se barem potruditi da vidiš da mu je lopta prije pasa skočila skoro do koljena, ali eto ti si inače igrao fudbal profesionalno, pa znaš kako je igrati na njivi. Ustvari da li si to ti ili neko drugi ponovo piše pod tvojim nadimkom?
Uh, pa ovaj je bas znalac, okupite se svi da slusamo sta ce reci covjek, svaka mu je pametna
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sta veli, lupio Amar rukom od sto. A sto se ne upita, 'ebem vas lobotomirane, sta je dovelo do toga da Amar lupi sakom od sto i kaze - necu s vama? Srali ste po covjeku nicim izazvani. Preko svojih pusikuraca bacali ljagu na najtrofejnijeg trenera, plus uvazeni veliki vodja indirektno proziva Amara i aludira nekakve nepostene radnje.
I nakon toga mu opet dolazi da podudla jer su unistili sve sto su mogli. E jbg, za razliku od vas, Amar ima kicmu i karakter. Ne mozes pljuvati, pa lizat'. Posl'o vas u p.m. gdje vam je i mjesto.
I nakon toga mu opet dolazi da podudla jer su unistili sve sto su mogli. E jbg, za razliku od vas, Amar ima kicmu i karakter. Ne mozes pljuvati, pa lizat'. Posl'o vas u p.m. gdje vam je i mjesto.
strasno sta sve citam,strasno fkt
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nastrojeni
- Kontakt:
Zato je ljepse pobjedjivati svaku, cim izgubis izgmizu ovakvi.
Ovdje 90% standardnih forumasa kritikuje sto i treba i onda se jave ovakvi i odmah pokusaju vodu na svoj mlin okrenut i onda se u tom njihovom egoizmu gubi svaka dobronamjerna kritika objektivnih forumasa
Ovdje 90% standardnih forumasa kritikuje sto i treba i onda se jave ovakvi i odmah pokusaju vodu na svoj mlin okrenut i onda se u tom njihovom egoizmu gubi svaka dobronamjerna kritika objektivnih forumasa
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ma ovakve samop banuj i to je to....necemo ovdje praviti toksicno mjesto,zna se koga trebamo i moramo kritkovati i nadam se smjeniti uskoro !!!
Sto se tice babuke ziv i zdrav nam bio 100 godina i vodio naseg Zelju
Sto se tice babuke ziv i zdrav nam bio 100 godina i vodio naseg Zelju
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
[quote=irfo post_id=7804189 time=1598269822 user_id=1701]
[/quote]
Pa otjeraj ih u p izdu m aterinu vise.
[/quote]
Pa otjeraj ih u p izdu m aterinu vise.
-
- Kontakt:
Irfo samo može obrisati postove.iguita je napisao/la: ↑24 avg 2020, 13:55Pa otjeraj ih u p izdu m aterinu vise.irfo je napisao/la: ↑24 avg 2020, 13:50Zato je ljepse pobjedjivati svaku, cim izgubis izgmizu ovakvi.
Željezničar za život cijeli!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma na IGNORE ih samo...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Ko je kamatario, lupao, prodavao, ulagao, mazao, kako vam se vise da u pm.
Klub puni 100 godina, trenutni UO ima cistu namjeru ali nikakav kapacitet, ne znam sta cekaju drugi veliki Zeljovci, kada misle pogurati klub ako ne sad, ni 10 Gold karata nije prodano, pa sta rade ti ljudi u skupstini kad ne mogu Gold karte za zapad kupiti
Amar je najuspjesniji trener u historiji kluba, a bivsa uprava najsposobnija poslijeratna uprava kluba, nema tu ko sta polemisat, ko za Amara misli drugacije neka pogleda vitrine i jos jednom prebroji pehare, a ko za Misimovica i ekipu drugacije misli neka se proseta stadionom, sjedne na jug i nadje sliku Grbavice od prije 10 godina.
Dok klub ulazi u krizu, ne placa redovno uposlenike, treneri u op cekaju plate, igracima se kasnilo s platama, na racunu nema para, krediti cekaju, pokusavamo prodat pomocni, dakle situacija je krajnje ozbiljna, alarmantna, a mi ovdje i dalje polemisemo Amar vs Miske, Boze sacuvaj ili jos gore neki tjeraju Dzubura, covjek željovac 1/1, ne brani on nikom da ga zamijeni, drugih nema, sakrili se, a plakace po televizijama i pametivat kad zagusti, ocekivao sam puno vise od mocnih zeljovaca za 100.ti al ocito da smo prepusteni sami sebi, nadati se da ce Amar nastaviti sa izvlacenjem maksimuma, ja vjerujem u njega da ce i bez krila uzeti prvo mjesto aBd i da cemo kroz prodaju i pare od Evrope prezivljavati iz godine u godinu do nekih boljih vremena.
Klub puni 100 godina, trenutni UO ima cistu namjeru ali nikakav kapacitet, ne znam sta cekaju drugi veliki Zeljovci, kada misle pogurati klub ako ne sad, ni 10 Gold karata nije prodano, pa sta rade ti ljudi u skupstini kad ne mogu Gold karte za zapad kupiti

Amar je najuspjesniji trener u historiji kluba, a bivsa uprava najsposobnija poslijeratna uprava kluba, nema tu ko sta polemisat, ko za Amara misli drugacije neka pogleda vitrine i jos jednom prebroji pehare, a ko za Misimovica i ekipu drugacije misli neka se proseta stadionom, sjedne na jug i nadje sliku Grbavice od prije 10 godina.
Dok klub ulazi u krizu, ne placa redovno uposlenike, treneri u op cekaju plate, igracima se kasnilo s platama, na racunu nema para, krediti cekaju, pokusavamo prodat pomocni, dakle situacija je krajnje ozbiljna, alarmantna, a mi ovdje i dalje polemisemo Amar vs Miske, Boze sacuvaj ili jos gore neki tjeraju Dzubura, covjek željovac 1/1, ne brani on nikom da ga zamijeni, drugih nema, sakrili se, a plakace po televizijama i pametivat kad zagusti, ocekivao sam puno vise od mocnih zeljovaca za 100.ti al ocito da smo prepusteni sami sebi, nadati se da ce Amar nastaviti sa izvlacenjem maksimuma, ja vjerujem u njega da ce i bez krila uzeti prvo mjesto aBd i da cemo kroz prodaju i pare od Evrope prezivljavati iz godine u godinu do nekih boljih vremena.
Evo još jednog. Znači dogovorili su se da se infiltriraju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Cuj plate u OP neredovne 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 32 gosta.