5 od 54 delegata u Skupštini. Nikad se nije dobro pokazalo za neki klub kada navijaci odlucuju o bitnim stvarima.DobojskiManijak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:38Zato što Manijaci imaju 5 delegata u Skupštini a osim toga oni su najvažniji faktor kluba jer Mi smo Željini a Željo je naš...Mamba1921 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:25Zbog čega bi misljenje navijacke skupine trebalo biti relevantno u donosenju odluka koje su od velikog znacaja za klub?DobojskiManijak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:17Jedna molba za sve, priča oko prodaje imovine i ostale delikatne teme oko kluba da se ne pišu na forumu jer je ovo javni forum. Niša se ne dešava niti će se desiti bez nadležnih tijela kluba (UO,NO ,Skupštine i naravno mišljenja Manijaka)
Hvala
Nismo Hajduk.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Mamba1921 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:415 od 54 delegata u Skupštini. Nikad se nije dobro pokazalo za neki klub kada navijaci odlucuju o bitnim stvarima.DobojskiManijak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:38Zato što Manijaci imaju 5 delegata u Skupštini a osim toga oni su najvažniji faktor kluba jer Mi smo Željini a Željo je naš...
Slažem se u potpunosti. Najbolji primjer ti je Hajduk.
Sve kao "nikom' te ne damo" a hoćemo titule i grupne faze. A 30km godisnje potrošimo na klub. E ne može jarane.
Željezničar za život cijeli!
- Mahalac1987
- Kontakt:
Takodjer nisam pristalica toga da "ulica" vodi Klub. Zna se sta treba da rade navijaci, a sta klupski uposlenici.Mamba1921 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:415 od 54 delegata u Skupštini. Nikad se nije dobro pokazalo za neki klub kada navijaci odlucuju o bitnim stvarima.DobojskiManijak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:38Zato što Manijaci imaju 5 delegata u Skupštini a osim toga oni su najvažniji faktor kluba jer Mi smo Željini a Željo je naš...
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Manijaci nisu ulica, ponavljam imaju svoje predstavnike u Skupštini i zajedno s ostalim donose odluke. Ti momci život bi dali za klub i ne vidim u čemu je problem da se pitaju. Uostalom statut je predvidio da u radu Skupštine učestvuju i predstavnici navijača.Mahalac1987 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:44Takodjer nisam pristalica toga da "ulica" vodi Klub. Zna se sta treba da rade navijaci, a sta klupski uposlenici.Mamba1921 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:415 od 54 delegata u Skupštini. Nikad se nije dobro pokazalo za neki klub kada navijaci odlucuju o bitnim stvarima.DobojskiManijak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:38
Zato što Manijaci imaju 5 delegata u Skupštini a osim toga oni su najvažniji faktor kluba jer Mi smo Željini a Željo je naš...
E hajd mi pojasni kako ja mogu uticati na stav tih naših delegata. Gdje i kada mi Manijaci imamu tu neku našu skupštinu i sjednice gdje biramo naše delegate i artikulišemo naše stavove. Jer šta se dešava ako me ti predstavljaš, ja ne znam ni kako si izabran a još se ne slažem sa tobom. Gdje da iznesem svoje mišljenje. Mor bit ovdje.DobojskiManijak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:50Manijaci nisu ulica, ponavljam imaju svoje predstavnike u Skupštini i zajedno s ostalim donose odluke. Ti momci život bi dali za klub i ne vidim u čemu je problem da se pitaju. Uostalom statut je predvidio da u radu Skupštine učestvuju i predstavnici navijača.Mahalac1987 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:44Takodjer nisam pristalica toga da "ulica" vodi Klub. Zna se sta treba da rade navijaci, a sta klupski uposlenici.
Zar stav Manijaka nije nikom te ne damo?DobojskiManijak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:50Manijaci nisu ulica, ponavljam imaju svoje predstavnike u Skupštini i zajedno s ostalim donose odluke. Ti momci život bi dali za klub i ne vidim u čemu je problem da se pitaju. Uostalom statut je predvidio da u radu Skupštine učestvuju i predstavnici navijača.Mahalac1987 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:44Takodjer nisam pristalica toga da "ulica" vodi Klub. Zna se sta treba da rade navijaci, a sta klupski uposlenici.
Kako omoguciti investitoru da dode u klub uz takav stav?
Odlicno pitanje.Valter je napisao/la: ↑24 avg 2020, 20:00E hajd mi pojasni kako ja mogu uticati na stav tih naših delegata. Gdje i kada mi Manijaci imamu tu neku našu skupštinu i sjednice gdje biramo naše delegate i artikulišemo naše stavove. Jer šta se dešava ako me ti predstavljaš, ja ne znam ni kako si izabran a još se ne slažem sa tobom. Gdje da iznesem svoje mišljenje. Mor bit ovdje.
Mjau !
avalPacidoroP je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:42U četvrtak na moru šest puta u hali bio. Stolica tvrda i crna. Petak pauzirao sa jednom crnom stolicom. Povraćanje je nakon tekme došlo u Jablanici.LjoZee je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:39Ovo ti se zove nervoza pred Maccabi. Kako se priblizava cetvrtak sve je gore i gore.avalPacidoroP je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:30Sve je top dok pobjeđujemo.
Čim jednu ofulamo vraćamo se na stare priče.
Za mir i rahatluk u kući preporučujem igračima da redom pobjeđuju. Počevši od makabija.![]()
Subota mirna bez pretjeranih tegoba. Jedna tvrda ogromna stolica.
Jučer četiri puta proljev sama voda niz mene.
Danas napet ko puška samo čekam da odjekne.
Dobar tek želim.
Sportski pozdrav.![]()

- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Zbog toga što su ga bezbroj puta spasili od pada u provaliju od takvih kao što si ti i tebi slicnih.I spasit ce ga uvijek kad bude zatrebalo,ne zanosi se da nece.Mamba1921 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:25Zbog čega bi misljenje navijacke skupine trebalo biti relevantno u donosenju odluka koje su od velikog znacaja za klub?DobojskiManijak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:17Jedna molba za sve, priča oko prodaje imovine i ostale delikatne teme oko kluba da se ne pišu na forumu jer je ovo javni forum. Niša se ne dešava niti će se desiti bez nadležnih tijela kluba (UO,NO ,Skupštine i naravno mišljenja Manijaka)
Hvala
Nismo Hajduk.
Zdravo raja, odavno citam vas forum i danas sam odlucio da se registrujem. Jedna insajderska, svi cemo se jos vise nasikirati u cetvrtak
- DrzavaZeljo
- Kontakt:
Mrki nastavi citiati forum.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Machak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 20:02Odlicno pitanje.Valter je napisao/la: ↑24 avg 2020, 20:00E hajd mi pojasni kako ja mogu uticati na stav tih naših delegata. Gdje i kada mi Manijaci imamu tu neku našu skupštinu i sjednice gdje biramo naše delegate i artikulišemo naše stavove. Jer šta se dešava ako me ti predstavljaš, ja ne znam ni kako si izabran a još se ne slažem sa tobom. Gdje da iznesem svoje mišljenje. Mor bit ovdje.
Jedno je sigurno, Manijaci neće pitati i slušati mišljenje portala,foruma, FB i Instagram komentara... postoji jedini forum koji je relevant i koji je uostalom izabrao svoje predstavnike u Skupštini, to je themaniacs.org. Ovo sve što pišete i ja lično na ovo sličnim je neobavezno i većinom netačno. Prvi koji brane i obranili su klub pa čak i prije tzv. legendi kluba su Manijaci i zato se oni se i prvi pitaju.
- Mahalac1987
- Kontakt:
Rijec "ulica" sam namjerno stavio pod navodnike, jer sam znao da cete se vezati za istu. I sam sam dugo godina proveo na jugu i vrlo dobro znam kako to funkcionise. U zadnje vrijeme se skupina jako stabilizovala, postoji neka prica koju prate i imaju neke ciljeve i viziju. Za taj navijacki dio kapa do poda, ali neko ko nema nikakvo iskustvo u poslovnim segmentima jednostavno nije u stanju da se pita i za sto sto se tice Kluba. Ogroman respekt i svaka cast za sve odradjene utakmice i gostovanja i drustveno-odgovorni rad van tribine, te ostale aktivnosti, no to nije ono sto ce naseg Zelju dovesti na zelenu granu, u kontekstu o kojem trenutno pricamo, naravno.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
- DobojskiManijak
- Kontakt:
HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑24 avg 2020, 20:10Zbog toga što su ga bezbroj puta spasili od pada u provaliju od takvih kao što si ti i tebi slicnih.I spasit ce ga uvijek kad bude zatrebalo,ne zanosi se da nece.Mamba1921 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:25Zbog čega bi misljenje navijacke skupine trebalo biti relevantno u donosenju odluka koje su od velikog znacaja za klub?DobojskiManijak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:17Jedna molba za sve, priča oko prodaje imovine i ostale delikatne teme oko kluba da se ne pišu na forumu jer je ovo javni forum. Niša se ne dešava niti će se desiti bez nadležnih tijela kluba (UO,NO ,Skupštine i naravno mišljenja Manijaka)
Hvala
Nismo Hajduk.

- DobojskiManijak
- Kontakt:
Jug nije samo više navijačka skupina, nisu to samo golobradi srednjoškolaci već u međuvremenu su to momci/ljudi koji su postali uspješni u biznisu,imaju svoje porodice... iako nisu više na Jugu ali i dalje su tu i zajedno sa novom generacijom će donijeti najbolje odluke za kub..Mahalac1987 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 20:20Rijec "ulica" sam namjerno stavio pod navodnike, jer sam znao da cete se vezati za istu. I sam sam dugo godina proveo na jugu i vrlo dobro znam kako to funkcionise. U zadnje vrijeme se skupina jako stabilizovala, postoji neka prica koju prate i imaju neke ciljeve i viziju. Za taj navijacki dio kapa do poda, ali neko ko nema nikakvo iskustvo u poslovnim segmentima jednostavno nije u stanju da se pita i za sto sto se tice Kluba. Ogroman respekt i svaka cast za sve odradjene utakmice i gostovanja i drustveno-odgovorni rad van tribine, te ostale aktivnosti, no to nije ono sto ce naseg Zelju dovesti na zelenu granu, u kontekstu o kojem trenutno pricamo, naravno.
Opušteno drug, samo sam iznio svoje misljenje.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑24 avg 2020, 20:10Zbog toga što su ga bezbroj puta spasili od pada u provaliju od takvih kao što si ti i tebi slicnih.I spasit ce ga uvijek kad bude zatrebalo,ne zanosi se da nece.Mamba1921 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:25Zbog čega bi misljenje navijacke skupine trebalo biti relevantno u donosenju odluka koje su od velikog znacaja za klub?DobojskiManijak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:17Jedna molba za sve, priča oko prodaje imovine i ostale delikatne teme oko kluba da se ne pišu na forumu jer je ovo javni forum. Niša se ne dešava niti će se desiti bez nadležnih tijela kluba (UO,NO ,Skupštine i naravno mišljenja Manijaka)
Hvala
Nismo Hajduk.
- Mahalac1987
- Kontakt:
I to stoji. Djelimicno se i slazem. Ono sto zelim reci ovim pisanjem je da Zeljeznicar ima mnogo siru navijacku sliku. Nepravedno je svoditi navijace samo na jug. Misljenja sam da dosta ljudi koji nikad nisu ni krocili na jug, a ne propustaju niti jednu utakmicu, niti ono sto se desava u i oko Kluba, takodjer mogu pomoci u velikoj mjeri...DobojskiManijak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 20:31Jug nije samo više navijačka skupina, nisu to samo golobradi srednjoškolaci već u međuvremenu su to momci/ljudi koji su postali uspješni u biznisu,imaju svoje porodice... iako nisu više na Jugu ali i dalje su tu i zajedno sa novom generacijom će donijeti najbolje odluke za kub..Mahalac1987 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 20:20Rijec "ulica" sam namjerno stavio pod navodnike, jer sam znao da cete se vezati za istu. I sam sam dugo godina proveo na jugu i vrlo dobro znam kako to funkcionise. U zadnje vrijeme se skupina jako stabilizovala, postoji neka prica koju prate i imaju neke ciljeve i viziju. Za taj navijacki dio kapa do poda, ali neko ko nema nikakvo iskustvo u poslovnim segmentima jednostavno nije u stanju da se pita i za sto sto se tice Kluba. Ogroman respekt i svaka cast za sve odradjene utakmice i gostovanja i drustveno-odgovorni rad van tribine, te ostale aktivnosti, no to nije ono sto ce naseg Zelju dovesti na zelenu granu, u kontekstu o kojem trenutno pricamo, naravno.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Ovako. Mnogo sam stariji od tebe, dakle i mnogo duže sam Željin navijač (Manijak) nego ti. Prva moja tribina bila je Jug. U rat devedesetih otišao sam sa te tribine. Nadam se da sam dao skroman doprinos u odbrani države, grada, a samim tim i voljenog kluba. Naša nezvanična himna "Grbavica" nastala je u tom ratu. I kako sad pa to da moje mišljenje neće niko slušati. Zbog godina preselio sam se na drugu tribinu. Da li to predlažeš da se tih 5 delegatskih mjesta raspredi na tribine, recimo jugu dva, a po jedno istoku, sjeveru i zapadu. Ili ovi i nisu neki navijači (tzv.pljuvači).DobojskiManijak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 20:20Machak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 20:02Odlicno pitanje.Valter je napisao/la: ↑24 avg 2020, 20:00E hajd mi pojasni kako ja mogu uticati na stav tih naših delegata. Gdje i kada mi Manijaci imamu tu neku našu skupštinu i sjednice gdje biramo naše delegate i artikulišemo naše stavove. Jer šta se dešava ako me ti predstavljaš, ja ne znam ni kako si izabran a još se ne slažem sa tobom. Gdje da iznesem svoje mišljenje. Mor bit ovdje.
Jedno je sigurno, Manijaci neće pitati i slušati mišljenje portala,foruma, FB i Instagram komentara... postoji jedini forum koji je relevant i koji je uostalom izabrao svoje predstavnike u Skupštini, to je themaniacs.org. Ovo sve što pišete i ja lično na ovo sličnim je neobavezno i većinom netačno. Prvi koji brane i obranili su klub pa čak i prije tzv. legendi kluba su Manijaci i zato se oni se i prvi pitaju.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lokomotifa i 31 gost.