Bila je i na nas protiv Mladosti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Naravno da ce pokazati jos nekog,na ulazu u Izrael moraju uraditi test,ako jedan bude pozitivan nema utakmice,zato treba vidjeti da i mi kao Kosovari dobijemo pravo na te zamjene...moze se probrati kvalitetnih igraca iz lige 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Onda je taj negativan bio "lazni".LjoZee je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:33Okvirno cini mi se oko 9. augusta pozitivno (poslije Radnika), a prosle sedmice negativno i sad pozitivno opet. Moze li to?ExBlueone je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:31Ne znam ko je nadležan za UEFA takmičenja, koja je referentna laboratorija u Sa ili u BiH.
Takvo šaranje rezultata ne bi se smjelo desiti, može npr biti negativan vise puta pa pozitivan ili obratno ali da ide pozitivan pa negativan pa opet pozitivan, tesko, ali ne znam koji je vremenski raspon u pitanju, o kom razmaku između testova se radi
Meni je kolega s posla radio 5 testova u mjesec dana i svih 5 bio pozitivan, al on je na kraju imao i upalu pluća .
Kod nwkog se virus zadrži duže i on bude pozitivan i poslije 20 tak dana ili i više.
-
- Kontakt:
Znaci Eric je pokretac...znao sam da je taj frajer maler
-
- Kontakt:
A i on, vazda na relaciji Srbija - BiH. I ne fasovo. Ljudi ovdje trubili da se igrači moraju paziti, izbjegavati bazene, nagile, kafane... džaba sad. ****. Da se aBd oporave svi do Širokog, to je nama najvažnije.zeljovac21 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:41Znaci Eric je pokretac...znao sam da je taj frajer maler
Željezničar za život cijeli!
Eric jeste prvi pozitivni u ekipi nasoj, ali ne znaci da je svima prenio on. Mislim nije ni vazno to. Samo da prodje bez bilo kakvih komplikacija 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hahahah baš, sad im je opravdano

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Čak 113 gostiju na temi. Nije loše , selam alejk i pozz za za sviju.
Sreca Mujezinovic nije nastavio svoj niz

Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 25 avg 2020, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bujrum izujte se
Nek se komsiji zarazi igrac,bice tako ispravnije
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma nek ljudi čitaju.
Danas mi, sutra neko drugi, samo je pitanje vremena kad će opet biti 5-6 ili i više pozitivnih igrača u nekoj ekipi, onda to već postaje izazov za Savez.
Danas mi, sutra neko drugi, samo je pitanje vremena kad će opet biti 5-6 ili i više pozitivnih igrača u nekoj ekipi, onda to već postaje izazov za Savez.
Joj zamisli te ludnice

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mislim da se svi slazemo oko Cipetica kao desnog beka,da postoji anketa imao bi 100 % garantujem

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Jedva čekam četvrtak.
Da je kako prespavati citav cetvrtak i petak. Vec u subotu ok za probuditi se.
Uzmes regoja na stopera i Bilbiju.Natopli bi dres momacki.
23
Nas vole pravo. Dat će nam iz svakog kluba po jednog igrača.
Zaraženog.