Ma majstore uprava kriva, dobro ti kazes. Sto nisu vakcini skontali? Sto nisu igracima uskratili pravo kretanja? Pi.cka im materina nesposobnaSemper je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:19Ljudi su se zarazili van sezone, u sezoni niko sw nije zarazio jer su imali klupske restrikcije.timpramosavePla je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:17Pricamo o karantinima, koliko je profesionalaca zarazenih..
Eto Dibala,Pjanic hodali po nargila barovima.. daj te ba.
Ovo cemo svi kad tad dobiti, ako nas pola nije vec i prelezalo..
U Izrael smo svakako isli sa 10% sansi za neko cudo,sad imamo 3%. Tako da je isto,izbacili nas ili ovi razvali li 7-0.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Brat mojKANA je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:21jel ovo brat moj ? sta je bruda jesi to odustaotimpramosavePla je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:17Pricamo o karantinima, koliko je profesionalaca zarazenih..
U Izrael smo svakako isli sa 10% sansi za neko cudo,sad imamo 3%. Tako da je isto,izbacili nas ili ovi razvali li 7-0.![]()

Banovan jer sam trazio da se banuje moderator koji slavi gol Mladosti hahah, mislim nista novo ali hajde..
Prekidi su nasa sansa za gol ,psiha je cudo valja cuvati igraca a znas da ima pizitivnih u timu
ma poslije onog nasladjivanja kad smo derbi izgubili na Grbavici i kacenje semaforatimpramosavePla je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:26Brat mojKANA je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:21jel ovo brat moj ? sta je bruda jesi to odustaotimpramosavePla je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:17Pricamo o karantinima, koliko je profesionalaca zarazenih..
U Izrael smo svakako isli sa 10% sansi za neko cudo,sad imamo 3%. Tako da je isto,izbacili nas ili ovi razvali li 7-0.![]()
![]()
Banovan jer sam trazio da se banuje moderator koji slavi gol Mladosti hahah, mislim nista novo ali hajde..

samo da znas Barba je ovdje glavni

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 25 avg 2020, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bas izgledaju evropski

Željo je religija i život.
Kako nas je Macron opremio, haman svaki trening nova oprema 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Eh spremite se na screenove storija pulena 
#samodanajavim

#samodanajavim
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
I to carter letom putujemo ni manje ni vise 

Kad se desilo Slovanu koji je miljama ispred nasih klubova sto se tice infrastrukture, moze se onda i svakome desiti. Moze se nesto sam uraditi da se minimira izlaganje, ali to u konacnici ima mal znacaj.
- dubioza144
- Kontakt:
Eric Stevanovic Kosoric Miletic Sehic Hajdarevic Mesa Veselinovic Stilic Lendric Juricic
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ma glupo je raspravljati o tome, nista se nije ni moglo niti se ista moze uradit, pojedinci traze sve samo da bi srali po klubu
ma samo da nebude novihdubioza144 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:44Eric Stevanovic Kosoric Miletic Sehic Hajdarevic Mesa Veselinovic Stilic Lendric Juricic

Ne mislim da če Amar tako ofanzivno krenuti. Staviče nekoga umjesto Juričića. Možda Gasala ili nekog još defanzivnijeg. Možda i Jamaka.dubioza144 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:44Eric Stevanovic Kosoric Miletic Sehic Hajdarevic Mesa Veselinovic Stilic Lendric Juricic
- imekorisnicko
- Kontakt:
Jedino je odbrana 100% sigurna. Amar će se sigurno prilagođavat Makabiju. Moguće su razne varijante,da recimo Lendrić odigra krilo jer je borben i def. odgovoran. Alispahić-Jamak će vjerovatno podijeliti minutažu. Nije nemoguće da Blažević igra na krilu.bojamora je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:50Ne mislim da če Amar tako ofanzivno krenuti. Staviče nekoga umjesto Juričića. Možda Gasala ili nekog još defanzivnijeg. Možda i Jamaka.dubioza144 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:44Eric Stevanovic Kosoric Miletic Sehic Hajdarevic Mesa Veselinovic Stilic Lendric Juricic
Mozes igrace drzati u karantinu godinu ali moras igrati utakmicu.Da su bili 15 dana u karantinu mogli su se protiv mladosti zaraziti.
I da se najebem mame stoki koja je glasala da begic bude pocasni predsjednik
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lekqqq1921, Levin i 26 gostiju.