Haj ba, kad je gazda time zadovoljan budimo i mi navijaci, ko nas pita jesmo li cime zadovoljni, sto reko zip samo podrska pa kako god

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma podrska naravno, sve se to zaboravi kad krene utakmica ali..
Podrska je svakako al se moralo bolje ovo sve odraditi. Salcin nam igra beka momak je tehnicar i pravi vezni igrac,imas Hodzica sa druge strane kojeg nema ko da zamijeni,takodje imamo Handzica na klupi koji moze odigrat odlicno ali i prelose,fali jedan napadac i bek al hajd sad je kasno. Mozda ovi debili sto daju radne dozvole se vrate sa godisnjeg.
A zipe jarane citas li ti?Zip je napisao/la: ↑25 avg 2020, 08:42Napapijri je napisao/la: ↑25 avg 2020, 08:38Meni je Salcin pored Hodzica direktan krivac i za gol. Jeste Hodzic kiksao, ali ako je desni bek Veleza istrcao i zabio gol, morao ga je pratiti i Salcin. Inace, od 75.minute je bio u slow motion modu, ali to vec nije njegova krivica.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 02:07
A sad zamisli brate koliko je takvih Fanima u Evropi i boljih od njega![]()
![]()
Fino ti po Jeleskovicu udaraš, što li?
Bar bi bilo posteno da malo stanes sa tom pricom, dok se ne zavrsi bar ova tekma protiv Bresta... Ide pauza za 10 tak dana, pa opleti... Ne samo ti, nego svi... Poslije bitke sabirati umrle, a ne u toku bitke pa smo onda 10 puta ranjiviji
Edis Mulalic - Sablja likes this.
Netacno. Prelos je bio.
Ko je bolji od nasih defanzivaca kad prozivnik igra po zemlji ?
Al zato igra Dupovac kojeg je protiv Veleža u drugom prolazio ko je htio
Netacno. Dupovac je odigrao vrhunski svaku od pocetka lige.
Onaj koji bolje igra u boljoj formi...
Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao, ali ja protiv Veleža nisam gledao vrhunsku partiju Dupovca. Protiv Tuzle je odigrao jako dobro, protiv Connaha solidno.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, broj6, Burberry46, Cwirek, Hajdeee, SineTalexy, Vanja8, VolimoSarajevo i 114 gostiju.