FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja posle svega nikakav osjecaj za utakmicu nemam.
I borbenost ne pomaze ako nemas kvalitet.Ocekujem utakmicu kao sa Bateom, malo nam je falilo ali ne dovoljno.
Za prolaz i nadu su nam trebli normalni bekovi,zdrav i spreman Susic,Besim ,raspolozen Tatar i Kovacevic, rastrcan Amhmet.
I borbenost ne pomaze ako nemas kvalitet.Ocekujem utakmicu kao sa Bateom, malo nam je falilo ali ne dovoljno.
Za prolaz i nadu su nam trebli normalni bekovi,zdrav i spreman Susic,Besim ,raspolozen Tatar i Kovacevic, rastrcan Amhmet.
Nije ti ta rđava... Treba izmješati sastav i tako, malo drugačije ući u tekmu. Samo ih na pamet i našu nadaleko poznatu improvizaciju mođemo dobiti.ShofaII je napisao/la: ↑25 avg 2020, 10:54Jedino ako su nasi u nasoj ligi folira li da zbune protivnika onda mi sa Brestom imamo realne sanse.
A ko zna mozda su se ostale ekipe u nasoj ligi bolje spremili fizicki i od Bjelorusa pa ih mi nadtrcino.
Ja se samo nadam da cemo znati umrtviiti igru i da ce nas sreca pogledati da prvi zabijemo go i onda lagano bunker sa nadom u kontranapad.
Na fiziku ovu utakmicu ne mozemo dobit samo na pametne kontranapade.
Ja bih Oremus stavio na beka a Rahman u vezi sa Djokanovicem. Fanima bi stavio na desetku, ima brzinu da se vrati, zna da presjec ukrast loptu, mnogo manje pegla loptu od jukica, Tatara pa i Rahman a nama sad to treba na prvi dodir da je gurne Ahmetu ili na krila.
ostalo bi ostavio kako jeste.
Ma moze se proci ovo nikakav problem,ali glupo je sto smo sebe doveli u ovu situaciju da imamo to sto imamo sa ekipom.Sami smo sebi opet najveci protivnik,nismo spremno i dobro reagovali kad smo trebali sad krpi sto se moze zakrpiti.amypitar je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:30Ja posle svega nikakav osjecaj za utakmicu nemam.
Za prolaz i nadu su nam trebli normalni bekovi,zdrav i spreman Susic,Besim ,raspolozen Tatar, rastrcan Amhmet.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
denchi drag si momak nasmijes me cesto ne bih da ispadnem arogantan al ne mogu ja ovo u pravu si za besima

You are someone else I am still right here
Stvarno jako loše odrađen prelazni rok, znalo se haman dva mjeseca da ćemo biti nosioci što nam je povećalo šanse za veće domete koji donose ogroman novac. Naša reakcija na sve to je da smo doveli Fanima u lošoj fizičkoj spremi i turbo folkera kome papiri neće biti gotovi do ko zna kada, vjerovatno nakon opraštanja od LP.
Jedino pohvalno je da smo zadržali kostur ekipe, ako ih je uopšte iko i tražio.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Tvoje misljenje, cuvao je Mulica, grijesio je zbog umora pri kraju tekme, kompletan ucinak vise nego dobar za mene, jedan od rijetkih igraca u formi kod nas....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Turbo folkeraZeko87 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:38Stvarno jako loše odrađen prelazni rok, znalo se haman dva mjeseca da ćemo biti nosioci što nam je povećalo šanse za veće domete koji donose ogroman novac. Naša reakcija na sve to je da smo doveli Fanima u lošoj fizičkoj spremi i turbo folkera kome papiri neće biti gotovi do ko zna kada, vjerovatno nakon opraštanja od LP.

Ako nista bit ce dobar za proslave titule da nam otpjeva koju
Bordo bijeli za život cijeli!!
Prelazni rok traje do 02. OktobraZeko87 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:38Stvarno jako loše odrađen prelazni rok, znalo se haman dva mjeseca da ćemo biti nosioci što nam je povećalo šanse za veće domete koji donose ogroman novac. Naša reakcija na sve to je da smo doveli Fanima u lošoj fizičkoj spremi i turbo folkera kome papiri neće biti gotovi do ko zna kada, vjerovatno nakon opraštanja od LP.
Ja bih sacekao do kraja bar prije komentarisanja i suda o kvaliteti istog a jos nije gotov....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dobar je dupovac ove sezone posebno kad skontas kako ga se gledalo premasio je ocekivanja sigurno za sad.
You are someone else I am still right here
Jel bila emisaija tv bordo sedmica u nedelju i ako jeste mozel link nisam upratio.
Bekovi nam ne učestvuju dovoljno u fazi napada, rijetko stvaramo višak po stranama. Ovi nisu nikakav bauk, uz dobru pripremu, koncentraciju, ozbiljnost, disciplinu mogu se proći.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Šta nam znači prelazni rok da je i do decembra ako ispadnemo sutra?Denchi je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:41Prelazni rok traje do 02. OktobraZeko87 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:38Stvarno jako loše odrađen prelazni rok, znalo se haman dva mjeseca da ćemo biti nosioci što nam je povećalo šanse za veće domete koji donose ogroman novac. Naša reakcija na sve to je da smo doveli Fanima u lošoj fizičkoj spremi i turbo folkera kome papiri neće biti gotovi do ko zna kada, vjerovatno nakon opraštanja od LP.
Ja bih sacekao do kraja bar prije komentarisanja i suda o kvaliteti istog a jos nije gotov....
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- ElCartel11
- Kontakt:
Za ovako slabu seliktiranu ekipu neko treba odgovarati. A Hadzija je najblizi tome. Usli u sezonu sa 2 beka, dalje ne moram govorit...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Sto se tice evrope kasno je za pojacanja,a znalo se odavno s kim kako i sta,a za prvenstvo ima jos eto desetak dana pa cemo vidjet.Denchi je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:41Prelazni rok traje do 02. OktobraZeko87 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:38Stvarno jako loše odrađen prelazni rok, znalo se haman dva mjeseca da ćemo biti nosioci što nam je povećalo šanse za veće domete koji donose ogroman novac. Naša reakcija na sve to je da smo doveli Fanima u lošoj fizičkoj spremi i turbo folkera kome papiri neće biti gotovi do ko zna kada, vjerovatno nakon opraštanja od LP.
Korektno je odradio svoj dio posla.
Nismo svjesni koliko štoperski par trpi, bez obzira ko ga čini, sa Besimom ili bez njega, zbog indolentnosti ostatka ekipe, odsječenosti veznog dijela od napada i nepovezanosti sa odabranom, stvara se ogromna "rupa" i slobodan prostor za napaljene protivničke igrače i onda najveći teret spada na štopere, još kad nemaju pomoć bekova to djeluje kao rasulo.
Jasno je meni da mi možemo priuštiti igrače samo koji ne uspiju igdje otići, posudbe, igrače bez minuta u klubovima po pola godine etc. Ali tako nikad nećemo napraviti iskorak, ovo više govorim sebi kao navijaču, da tu nema plaho nekih očekivanja. Šanse da dođemo do grupa su nam na manje od 5% sa ovim kadrom, to je realnost.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Pa zasto ga ocjenjivati onda kad nista ne znaci?Zeko87 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:45Šta nam znači prelazni rok da je i do decembra ako ispadnemo sutra?Denchi je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:41Prelazni rok traje do 02. OktobraZeko87 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:38Stvarno jako loše odrađen prelazni rok, znalo se haman dva mjeseca da ćemo biti nosioci što nam je povećalo šanse za veće domete koji donose ogroman novac. Naša reakcija na sve to je da smo doveli Fanima u lošoj fizičkoj spremi i turbo folkera kome papiri neće biti gotovi do ko zna kada, vjerovatno nakon opraštanja od LP.
Strategija/pristup sansi u Ligi Sampiona los, Fizicka sprema losa, uigranost losa....
Tu sam saglasan, treba dramaticno bolje...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, dark44, N3R3D, napoleon72, supervizor i 37 gostiju.