Ma daj di ce pitari imat pojma o sranju za koje ih se prozove, poznati su po tome da uvijek na njih neko lazne bombe baca, jadna djeca cvijecaPitaristok je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:26Kaze Ahmo da nema pojma o tome, srecu su im pozeljili na kraju utakmice na terenu, kao i pomenuti trener, u svlacionicu niko ne moze doci. Znaci netko iza coska baca bombe
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
jok, rec ce ti jesamPitaristok je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:26Kaze Ahmo da nema pojma o tome, srecu su im pozeljili na kraju utakmice na terenu, kao i pomenuti trener, u svlacionicu niko ne moze doci. Znaci netko iza coska baca bombe

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Sta je ba ovo, odose gurbeti u Izrael sve razlicita oprema, neko u podrezanim trenerkama, nego u komplet heklanom stolnjaku, neko u onim majicama sa prugicom na kragni...
Itekako smo prezentovali ljepse nasu državu u "opranim " trenerkama, nego ovi...
Kad se pojave u Tel Avivu, nece ih moci aerodromsko osiguranje pohvatati, svi u razlicitom...

Itekako smo prezentovali ljepse nasu državu u "opranim " trenerkama, nego ovi...
Kad se pojave u Tel Avivu, nece ih moci aerodromsko osiguranje pohvatati, svi u razlicitom...

Nemojte da mu se smijete. Grehota
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Ja samo znam da ispadate smjesni svi kad se nesto pravite fini tipa ovo sad svi osuđujete Zelju,pa u drzavi koja se zove BiH vara brat brata i smisao postojanja je varanje pogotovo u ovim nekim bitnim zivotnim stvarima vi osuđujete nekog,a svi isto rade .
- SoulEclipsee
- Kontakt:

Šta tebi bi pa si počeo pisati negativne komentare ,a sjećam se kad si govorio da pratiš i gotiviš ŽeljuVanja8 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:36Sta je ba ovo, odose gurbeti u Izrael sve razlicita oprema, neko u podrezanim trenerkama, nego u komplet heklanom stolnjaku, neko u onim majicama sa prugicom na kragni...
Kad se pojave u Tel Avivu, nece ih moci aerodromsko osiguranje pohvatati, svi u razlicitom...![]()
![]()
![]()

Nenad Melher, trener golmana Veleza je prijavljen savezu za krsenje Covid protokola.
Savez ce znati najbolje to istrazit...
Savez ce znati najbolje to istrazit...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da nisu trebali putovati ne bi se ni testirali, problem je sto ocigledno vecina timova ne testitra nit ima za testa. Igrali su sa zarazenim igracima, vjerovatno zarazili neke iz Mladosti. Problem je u zakonu koji dopusta da se igraci ne testiraju.GradKamena2 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:38Ja samo znam da ispadate smjesni svi kad se nesto pravite fini tipa ovo sad svi osuđujete Zelju,pa u drzavi koja se zove BiH vara brat brata i smisao postojanja je varanje pogotovo u ovim nekim bitnim zivotnim stvarima vi osuđujete nekog,a svi isto rade .
-
- Kontakt:
Koliko je to zagorilo i koliko je to željno titule, da je spremno riskirati živote i svojih đuturuma i živote igrača drugih timova. Moj Koldžo, šta ti od gašenja spašavaš, yebali te oni! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zar ja sad tvrdim nesto drugacije...?SoulEclipsee je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:43
Šta tebi bi pa si počeo pisati negativne komentare ,a sjećam se kad si govorio da pratiš i gotiviš ŽeljuVanja8 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:36Sta je ba ovo, odose gurbeti u Izrael sve razlicita oprema, neko u podrezanim trenerkama, nego u komplet heklanom stolnjaku, neko u onim majicama sa prugicom na kragni...
Kad se pojave u Tel Avivu, nece ih moci aerodromsko osiguranje pohvatati, svi u razlicitom...![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar cirkus se vazda prati, a dobri potezi nas i drže fokusirane na to...
I dalje cu i pratiti i gotiviti svaki vas potez koji nas nasmije do suza ovdje i ja to ne krijem...
Kao recimo ove rucne radove na dresovima omiljenog mi kluba ili prodaju pomocnog terene kako bi se izgradio trening kamp...Mada mi se cini da ste vi komisiju za izbor pomocnog poslali jos 2016g, pa se jos nije vratila sa te istraživacke ekspedicije...
Kinezi razocarali sa opremom bgmiVanja8 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:36Sta je ba ovo, odose gurbeti u Izrael sve razlicita oprema, neko u podrezanim trenerkama, nego u komplet heklanom stolnjaku, neko u onim majicama sa prugicom na kragni...
![]()
![]()

Ljepse bi ih Selimovic opremio... A sve nase ne valja, drugi najbolji...
-
- Kontakt:
jesi li ga ti prijavio

kako volim kad kiksate, najvise zbog tebe, jer se onda 2 dana trudis ne bit bahat, nestane bh. Dinamo, sampioni svemira, i lagano diskutujes, pricas s konama uredno, kakva sisica

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Denchi siso
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Je li ono i Ivan Osim počasni predsjednik kao i Begić? Šta je uslov da se postane počasni predsjednik osim da si lopovčina?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Za one upućenije, je li Nenad Melher otac Igora?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.