Biće ovo gusto, moglo bi ovo otić u produžetke, pa i u penaleMortemHz je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:08Možda izdrže do kraja.. nije baš da ih Zvezda razvaljuje, čak naprotivZundo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:06Ja bi iskreno volio da Tirana dobije ovoMortemHz je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:04
Ako mi vjeruješ ja sam i znao da će biti ovako, odnosno, pretpostavio. Zvezda je jača x100 puta ali kao što sam rekao, ovdje nešto drugo igra za Albance, više od fudbala pa zato će vjerovatno više od pola ekipe odigrati kako u životu nisu. Kažem ti opet, kvota 1.20 na Zvezdu a u gostima igraju.. ja ovo ne bi smio igrati sve i da je kvota bila recimo 1.80 a ne 1.20 koliko god jači bili.. vidjet ćemo kako će drugo poluvrijeme izgledati.ali ipak mislim da će Zvezda na iskustvo ovo uzet
iznenadilo me da imaju 0 šuteva na gol, ostalo očekivano
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nista jbg... Okrenuti se vidjeti ima li u mladosti kakav muci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Ima ovjde par ljudi sto tvrde da je Zvijezda svemirski brod za nas a da je nasa igra sramotna. Ne vidim da oni igraju ista normalnije nego mi..kakvo vam je sad misljenje. Posto znam kakav ste tip ljudi da ''ostanete u pravu'' nije vam belaj sr.ati po svemu i svacemu pa i po Sarajevu ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Problem FKS je toboznji MERHAMET. Nekad neko igrao dobro 2 god. i daj mu jos 4 god. ugovor iako se iz aviona vidi da to nije taj igrac. To je nesto sto ne mogu oprostiti Upravi. Drzi ti Upravo nekog na klupi ili tribinama, ali ga placaj iz svog Dzepa.
Kod navijaca jos veci merhamet i emocija. Nekad se rukovao sa igracem u Ferhadiji i on je Tito, dobar covjek , a sta ima veze sto nema veze na terenu.
Da se razumijemo nisam ja neki dzon obraz, ali ga pretjerujemo.
Ako je neko pretrpio neku povredu igrajuci za FKS daj mu beskamatni kredit za biznis, daj mu jednokratnu pomoc i vozdra.
30.06.2021 g. bit ce trenutak odluke kud plovi ovaj brod FKS. 15 je igraca kojima taj dan istice ugovor. Samo bih Rahmana,Tatara i Akademce produzio(ako zasluzuju) i da naravno Mersudina zamolio da ostane u klubu bar jos godinu dana. Za ostale ima mjesta, ako cemo patnju sebi priredjivati.
Kod navijaca jos veci merhamet i emocija. Nekad se rukovao sa igracem u Ferhadiji i on je Tito, dobar covjek , a sta ima veze sto nema veze na terenu.
Da se razumijemo nisam ja neki dzon obraz, ali ga pretjerujemo.
Ako je neko pretrpio neku povredu igrajuci za FKS daj mu beskamatni kredit za biznis, daj mu jednokratnu pomoc i vozdra.
30.06.2021 g. bit ce trenutak odluke kud plovi ovaj brod FKS. 15 je igraca kojima taj dan istice ugovor. Samo bih Rahmana,Tatara i Akademce produzio(ako zasluzuju) i da naravno Mersudina zamolio da ostane u klubu bar jos godinu dana. Za ostale ima mjesta, ako cemo patnju sebi priredjivati.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ova Tirana bolja od CZV
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ova Tirana bi nas pojela, namašali su se, šteta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Po atmosferi pred utakmicu i izjavama aktera ne mirise na dobro ali ipak se nadam da cemo proci ,puno srece bordo momci i sutra nas obradujte.
A po cemu si to zaključio?
Pa nismo mi prije 20 godina igrali sa njihovim klubovima.
Bas podcjenjivacke stavove imate.... Uzas
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Treba otici ma forum CZ, garant vec traze ostavke Stankovica i SD-a.
Ovo je uzas sta igraju. Yebo rezultat, gledaj lose igre
Ovo je uzas sta igraju. Yebo rezultat, gledaj lose igre
-
- Kontakt:
Ja prizeljkujem da i mi sutra ovako prodjemo. Jedan gol zabijes, malo odugovlacis, malo cuvas loptu pa malo izbijas i sreća da bude na nasoj strani eto treceg pretkola
Ovu naši forsiraju ono nedonošče Cruza(1999), neka ga vodi kući ko god se ugradio na njemu...Momak nema ni brzinu ni visinu ni extra dribling,nula igrač ,ali kao takav zauzima mjesto Akademcu Hajdareviću (2003)koji je sigurno perspektivniji i vjerujem da može ostvariti puno bolju karijeru.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:01Mogao bi Hajdarevic eksplodirati
Bas danas slusam intervju njegov na bordo tv, u 19 tekmi 21 gol
Momka pod hitno bi trebalo prebaciti u prvi tim, ali kako kada je tal sa Cruzom...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Kad udjes 2 puta u LP, kad dobijes Salzburga u play offu, kad dobijes Liverpool, kad dobijas i tamburas sve redom u ligi i osvajas titule onda mogu odigrati za redom 10 tekmi lose.
-
- Kontakt:
Vjerovao ili ne, u pravu si. Ne znam za te forume, ali znam da vlada nezadovoljstvo i zelja za odlaskom. Iako je cinjenica i da u ligi izgledaju nesto bolje i prvi su.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Pogledaj sam kakvo misljenje imaju za pobjedu.Sad si autogol dao sa tim "pitanjem".
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 avg 2020, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Forsiraju?Nema covjek ni 5 minuta igre u premijer ligiRed1946 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:55Ovu naši forsiraju ono nedonošče Cruza(1999), neka ga vodi kući ko god se ugradio na njemu...Momak nema ni brzinu ni visinu ni extra dribling,nula igrač ,ali kao takav zauzima mjesto Akademcu Hajdareviću (2003)koji je sigurno perspektivniji i vjerujem da može ostvariti puno bolju karijeru.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:01Mogao bi Hajdarevic eksplodirati
Bas danas slusam intervju njegov na bordo tv, u 19 tekmi 21 gol
Momka pod hitno bi trebalo prebaciti u prvi tim, ali kako kada je tal sa Cruzom...
Pola tekmi nije ni u protokolu za utakmicu..da ga se treba rijesiti-treba
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ovo ne da je lose, ovo je katastrofa kako smo odigrali. Bukvalno nijedan igrac nije zasluzio prolaznu ocjenu.
Da li su pali pod pritiskom meca ili samo los dan, vidjecemo vec u narednom kolu.
Usudim se reci da nam je ovo najlosija utakmica godinama unazad!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
I ja udjo na fb cz. Bgm ogromno nezadovoljstvo, balkan je to, sve isto 

Trenutno korisnika/ca: HariTz, nedimmmm1337, Pantelija, Posejdon, Proximic i 30 gostiju.