FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Treba tebe umjesto Nalica za treneraelvirbaljic je napisao/la: ↑24 avg 2020, 21:06Igracki smo kvalitetniji, atmosfera u ekipi odlicna, nikad bolja situacija za uzeti tri boda. Bez ikakvih kalkulacija u Mostaru treba ici na tri boda i napadacki. Sa druge strane Velez nam ne lezi, ide nam na ruku nema navijaca. Imamo kvalitetnu ekipu, dobro fizicki pripremljenu, koja moze parirati rastrcanim igracima Veleza, uvjeren sam da cemo izvuci pozitivan rezultat u Mostaru. Velezova igra se bazira na Cosicu i Radovicu, koji sa bekovskih pozicija probijaju i ukljucuju se iz drugog plana u napad. Prses i Radovac odlicni i brzi organizatori igre, koji posluzuju gore navedena dva beka. Sredina terena morace odigrati glavnu ulogu, da zaustavi organizaciju igre, tacnije blokiraju Radovca i Prsesa.

Eto nece biti TV prenosa. Dzaba sto su oba kluba u vrhu sramota. Nadajmo se da ce bar UG Mostarski rodeni emitovat uzivo.
Prenos ce biti, neznam odakle ti to da nece biti!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Citao sam tekst ponovo, u vidim da je naknadno ubacen tekst o prenosu utakmice sirokog i slobode u 20h.
Mozda je neka izmjena i mozda ostanemo bez prenosa utakmice nazalost.
Mozda je neka izmjena i mozda ostanemo bez prenosa utakmice nazalost.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Bice prenos.Promjenjen je samo termin,nije subota u 20h nego subota u 18h.
Nema prenosa,bar tako je arena meni odgovorila.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Kao prvo nebih trebao da komentarises na forumu koji nema veze sa tvojim klubom, ako si vec nepozvan usao, napise se izvinite. Zbog svih navedenih stvari uzecemo vam tri bodaDembaBa21 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:11Treba tebe umjesto Nalica za treneraelvirbaljic je napisao/la: ↑24 avg 2020, 21:06Igracki smo kvalitetniji, atmosfera u ekipi odlicna, nikad bolja situacija za uzeti tri boda. Bez ikakvih kalkulacija u Mostaru treba ici na tri boda i napadacki. Sa druge strane Velez nam ne lezi, ide nam na ruku nema navijaca. Imamo kvalitetnu ekipu, dobro fizicki pripremljenu, koja moze parirati rastrcanim igracima Veleza, uvjeren sam da cemo izvuci pozitivan rezultat u Mostaru. Velezova igra se bazira na Cosicu i Radovicu, koji sa bekovskih pozicija probijaju i ukljucuju se iz drugog plana u napad. Prses i Radovac odlicni i brzi organizatori igre, koji posluzuju gore navedena dva beka. Sredina terena morace odigrati glavnu ulogu, da zaustavi organizaciju igre, tacnije blokiraju Radovca i Prsesa.prepoznao si gdje smo najjaci a smunjam da ce Nalic preponat jedino ako i on cita forum
![]()

Tuzla City / Sloga Simin Han
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Velez nam je tradicionalno neugodan protivnik,tako da bi i sa jednim bodom bio zadovoljan.
Al otom potom vidjet cemo sta nam donosi novi okrsaj s Velezom
Usput da pozdravim momke sa teme,nisam u zadnjih nekoliko mjeseci bas aktivan posto imam prilicno mnogo privatnih obaveza al pratim desavanja i nas klub i nadam se sto boljem plasmanu na kraju sezone.
Al otom potom vidjet cemo sta nam donosi novi okrsaj s Velezom

Usput da pozdravim momke sa teme,nisam u zadnjih nekoliko mjeseci bas aktivan posto imam prilicno mnogo privatnih obaveza al pratim desavanja i nas klub i nadam se sto boljem plasmanu na kraju sezone.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Velez, Vrapcici...
Nisam optimista.
Velez je jak, u formi, borben, rastrcan...
Za razliku od nas oni su uzeli bod i na Kosevu i u Sirokom.
A kod kuce su jos jaci i tezi za igrati.
Dodatno sam pesimistican kad se sjetim zadnje utakmice dole, zavrsilo je 2:1 ali je realno trebalo bit 6:0 za njih. Promasili su brdo sansi.
Najvece probleme nam je pravio Brandao.
Dali smo gol nekim Ubiparipovim sutem iz daljine, i nakon toga se vise nismo sastavili s loptom, bilo je perioda da 10 minuta nsimo mogli izac ne sa nase polovine, nego izac iz naseg esnaesterca... Dakle igrali smo ko mudo dole zadnji put..
Ne mislim da su oni igracki kvaliteniji, ali su borbeniji, rastrcaniji, brzi...
Bez apsolutne totalne borbenosti svakog igraca od prve do zadnje minute utakmice plasim se da nemamo dole sta trazit.
Nadam se da vi koji imate facebook accounte koristite mogucnost da psujete sve zivo ovim gofnima sa arene...
Nisam optimista.
Dodatno sam pesimistican kad se sjetim zadnje utakmice dole, zavrsilo je 2:1 ali je realno trebalo bit 6:0 za njih. Promasili su brdo sansi.
Dali smo gol nekim Ubiparipovim sutem iz daljine, i nakon toga se vise nismo sastavili s loptom, bilo je perioda da 10 minuta nsimo mogli izac ne sa nase polovine, nego izac iz naseg esnaesterca... Dakle igrali smo ko mudo dole zadnji put..
Bez apsolutne totalne borbenosti svakog igraca od prve do zadnje minute utakmice plasim se da nemamo dole sta trazit.
Nadam se da vi koji imate facebook accounte koristite mogucnost da psujete sve zivo ovim gofnima sa arene...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ništa....onda najboljeg ni ne ići dole...."Sloboda" sindrom...ispast će velez Mancester jbtemir012 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:03Velez, Vrapcici...
Nisam optimista.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa ako ce otic dole ko zadnji put, dakle ko picke - onda jeste bolje da ne idu.
Ne vidim razlog za precjenjivanje Veleža.Imaju solidan tim ali ništa specijalno.Prošle sezone sam ih gledao dva puta : u kupu smo pobijedili 1:0 a proljetos je bilo 0:0 u meču u kojem je Arežina promašio 11m.Sada su to nešto drugačiji sastavi ali ne vidim da bi trebali biti impresionirani Veležom kad imamo dobar tim vođen Nalićem koji može trenutno uspješno parirati svakome.
Pogađajmo, kad odlazi Nalić.
1. KOLO
NK ŠIROKI - FK TUZLA CITY 1:0
2. KOLO
FK TUZLA CITY - FK KRUPA 1:0
3. KOLO
FK SARAJEVO - FK TUZLA CITY 1:0
4. KOLO
FK MLADOST - FK TUZLA CITY 2:5
5. KOLO
FK TUZLA CITY - FK OLIMPIK 3:2
6. KOLO
FK VELEŽ - FK TUZLA CITY 1:1
-----------------------------------------------------------------------------Pauza
7. KOLO
TUŠANJ, FK TUZLA CITY- FK RADNIK
1. KOLO
NK ŠIROKI - FK TUZLA CITY 1:0
2. KOLO
FK TUZLA CITY - FK KRUPA 1:0
3. KOLO
FK SARAJEVO - FK TUZLA CITY 1:0
4. KOLO
FK MLADOST - FK TUZLA CITY 2:5
5. KOLO
FK TUZLA CITY - FK OLIMPIK 3:2
6. KOLO
FK VELEŽ - FK TUZLA CITY 1:1
-----------------------------------------------------------------------------Pauza
7. KOLO
TUŠANJ, FK TUZLA CITY- FK RADNIK
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 30 avg 2020, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Svi zdravi,pa po bodove..
Kad je tekma
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno sutra igracima i da se vrate neporaženi....ako može ikako 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Tri slabije ekipe smo dobili sto je dobro. Dvije jake izgubili ali nismo nadigrani. Velez je u nasem rangu cak mi imamo skuplje igrace. Nema navijaca znaci nema pritiska igrat kao da smo domacini i na pobjedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.