Nije,ne brini.Al Barceloni bi uskoro mogla bit

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
To je razlika izmedju karakternih momaka kao sto su pujol, xavi i iniesta koji su kad su oslabili bez problema sjedili na klupi, i suareza i mesija koji bi da budu gazde kluba a klub se bruka, osmica, cetvorka, trica u ligi prvaka i opet se to usqrcilo, znaci jos bi oni 5 godina drndali se po terenu i odredjivali ko ce biti trener i saigraci, hodali bi po terenu i gladili jajcaenobarca je napisao/la: ↑26 avg 2020, 00:14Al nek su pseto suareza nabili nogom, koeman da nista drugo ne uradi na ovome mu hvala za sva vremenada je covjek a ne smece sam bi otisao jer je 3 godine **** od igraca, ne bi cekao da ga otjeraju.Treba biti covjek pa kad vidis da si posto **** otici ali nije svako Iniesta i slicni, ovaj bi muzo klub do kraja karijere a igra ko amater, mrs.
Krenuo sam mu odgovorit, i onda shvatim da nema smisla. Nema argumenta za ovu osobu koji će uticati na to da on sagleda činjenice i stvari onakve kakve jesu. Strašno je koliko im nije jasno da Messi u lošijoj sezoni ima preko 20 golova i 20 asistencija. Nema igrača na svijetu koji će takve brojke isporučivat u lošoj sezoni.JoeBleck je napisao/la: ↑26 avg 2020, 08:20Kakva si ti botina i ublehas , nisi svjestan.
Messi takav mrtav i istrosen kakvim ga ti nazivas je i dan danas najkvitetniji i najkorisniji igrac Svijeta.
Pogledas mu average ocjene po nastupims u takmicenjima i vidis da prakticno niko nije blizu njega.
Barca ako izgubi Messija , izgubila je mnogo vise od samog fudbalera.Izgubila je najveci fudbalski brend i izumrlu vrstu umjetnika.Izgubila je prakticno sve.Klub je ocito radio na ovome jasno i ciljano da se otjera ,ne shvatam ljude u Barceloni koji ovo tolerisu.Barcelona je dopustila da izgubi Bozanstvo.Velika **** se kriju iza ovoga , neka ce se saznati ali sam 200% siguran da je ovo tjeranje.I previse je Messiju zivota u Barceloni i svega da bi se seljako po drugoj kulturi jer eto dosadilo mu igrati sa Rakiticem and co.
Ma ja bih razumio da je isfrustriran i potrošen svim ovim dešavanjima oko Uprave i blamiranjem već nekoliko sezona. Ali, trebao je onda nakon tih utakmica izaći i reći da je nezadovoljan, pa na kraju sezone napustiti i gotovo. Ovako šuti (još kapiten) i sad odjednom kad se doveo trener koji neće nikom šutiti, koji zna šta treba Barci jer je legenda i dobro upućen u klupska dešavanja, koji odluči napraviti remont, početi ispočetka i koji mu otpiše najboljeg havera on nešto digne nos.ReX je napisao/la: ↑26 avg 2020, 09:15Dont feed the troll.
Sto se tice Messija svaka prica ima svoj kraj pa tako i ova. Nevjerovatno je da ce otici ali citajuci toliko "informacija" od sinoc kako on hoce i hoce da ide kao u City pa yebemu misa onda idi. Bice ruzno ga gledati u dresu drugog kluba ali dosta sam mirniji nego sinoc i mislim da ce se mnogi od nas pomiriti brzo sa tom sudbinom. Ocigledno nema povratka, zeli da ide. Nema onda mjesta za patetike. Da mi je neko rekao da ce mi biti bolniji odlasci Iniesta i Xavija, pa i Puyola nego Messija. Nebi nikad vjerovao. Ali eto.
Ma naravno. I meni je žao, ali je ovo više postao bezobrazluk. Igrači se pitaju već nekoliko godina za sve, uostalom to pokazuju i rezultati. Obični uhljebljeni idioti, ne mogu kopačke čisti jednoj gospodi tipa Puyola, Mascherana, Inieste i Xavija. Za svaku sitnicu su postali osjetljivi, drekne se onaj jadnik Sarabija da ih trzne, oni frku naprave.ReX je napisao/la: ↑26 avg 2020, 09:46Brze ce se ljudi naviknuti na zivot bez Messija nego sto mnogi misle, u tome sam siguran. Razloga mnogo sto i ti govoris. Naravno bice uvijek oni Messijeavaca kojis u iskljucivo pratilo Barcu zbog njega i uvijek ce biti butthurti, ali navijaci Barce ce shvatiti da je bolje prije ili kasnije da se ovo raskine. Pogotovo citajuci opet kazem toliko izjava kako zeli da ide u Citi po svaku cijenu. Really? Well go then, nadam se da ce ti biti bolje tamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.