FarukT dao ostavku nakon Litexa (na što me ZB kod komšija podsjetio sa svojom ostavkom). Nakon njega, mislim da je došao Narcis Džumhur iz Željeznica, ali se zadržao samo do skupštine, ali sad mi je to već maglovito. Znam da je drugi dio sezone trener bio Ivo Ištuk.nikad_izvini je napisao/la:Glavu bih stavio na panj da su tada bili Landžo i samir a ; Očito bih pogriješio. Jel samir pijačar bio u klubu tada ? Znam da je ta sezona, al eto, khm, previše svega, malo rupa u glavi![]()
Derbi sa njanjama, gubili sa 0:1, Odović poslao Harisa A u napad. Pun pogodak to bijaše![]()
Što se tiče Raščića i Hadžića, bježi baHadžić sa spuštenom glavom, ko čačkalica i Raščić kloc. To je grozno bilo
Dobro si za Dželu. Zadnja sezona mu je tada bila.
Khm, nemoj tako, dobili smo Orašje
U ta doba nekad je i Nijaz otišao iz kluba, a SamirA je poslije došao. U tom periodu znam da je vladao egzodus igrača, bježali su što dalje od Grbavice.
Mislim da su Raščić i Hadžić imali finog potencijala i da bi se sigurno dobro razvili da je Osim ostao (ili makar Odović). Ne kao Džeko, ali vjerujem da bi ih Amar naučio da budu sigurno među najboljim napadačima lige. Amar je i doveo njih dvojicu tada, Džeku gurnuo u prvi tim (mislim da je tada Amar još u prvi tim gurnuo Cocalića, Štilića, Zebu i još neke mlade igrače koji su kasnije nosili Želju a neki i reprezentaciju). Al jbga, nekima se nije dalo čekati, nisu imali strpljenja. Neuspjeh je bilo ispasti iz UEFA kupa...
Orašje