FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bolje da im Sejo janje isfašira nego da nam oni s kapicama nešto podvale pa da se potrujemo.. Dosta nas je covid pokosio
-
- Kontakt:
Dobro receno, isti samvoltron30 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:53Hoce l' ko k'ompiruse?Osim retardiranog Eleganta, koji nema svoje misljenje, nego radi copy paste sto procita anam, ne vidim razloga za neko prepucavanje. Meni licno je ovo simpaticno, nekom nije, idemo dalje. Eleganta samo marsnut.
Kad ce rezultati testova? Iscekujem k'o za sebe.

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Koliko puta su se nasi testirali u zadnjih mjesec dana rijec “test” postat ce im rijec koju mrze najvise u zivotu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pisalo je negdje da su Izraelci tražili. Onda recipročno tome i mi možemo tražiti da se i oni isto testiraju na mjestu gdje i mi.Drogaljoze je napisao/la: ↑26 avg 2020, 13:23Jel uefa prati regularnost naseg testiranja danas ili je to nesto u haifa organizaciji?
Dok je A.O.dole ja se ne brinem u fakinluke.

Tesko ti da mozes nesto traziti u tudjoj drzavi. A i bilo je za ocekivati da ce ljudi traziti kad si u ponedjeljak objavio da imas 6 zarazenih, a bilo je kontakta.
Nema gost nista pravo traziti, pisao sam ti u onoj poruci sinoc. Nama je jedina sreca sto ne znam imamo li 3 igraca koji vec nisu prebolovaliAdmir74 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 14:05Pisalo je negdje da su Izraelci tražili. Onda recipročno tome i mi možemo tražiti da se i oni isto testiraju na mjestu gdje i mi.Drogaljoze je napisao/la: ↑26 avg 2020, 13:23Jel uefa prati regularnost naseg testiranja danas ili je to nesto u haifa organizaciji?
Dok je A.O.dole ja se ne brinem u fakinluke.![]()
![]()

Svaka država ima već određene klinike u kojima se vrše testiranja za timove, a one su prošle striktne provjere i akreditovane su. Ne mogu ti na pijaci raditi test
ZELJEZNICAR 1921!
Ma aludiraju na ovo sto se desilo Slovanu. Tamo pozitivni bili, vratili se kuci i testirali i svaki taj nalaz pokazao da su negativni. I sad kontaju da su ih tamo zaebali da bi prosli dalje jer su Slovan izbacili.
Drugo je to što se bris ne uzme kako treba pa neko bude negativan ili neko preboluje koronu, nije zarazan, ali i dalje ima te virusne čestice u nosu. Nije mi jasan protokol testiranja, ko nadzire taj postupak i tačnost svih testova i podataka.
Ja mislim da su nas zaebali jer su nasim javili prvo da su negativni nalazi da bi tek kasnije javili da su 6 nalaza pozitivni. Skroz konfuzno je ispalo ovo testiranje ovdje. Bog zna da li su svi tih 6 stvarno pozitivni. Eto, dvojica vec radila ponovo i pokazalo negativno.
A vole li ispit?

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ispit neko pice vole, ali ispit sa pitanjima jok

Pa ne znam da li je uredu fudbalerima da jedu janjetinu pred važnu utakmicu ...
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Proteini, zeljezo, cink, vitamin d...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Joj i ja bi mogao sad janjetine
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kakva je situacija sa juniorima zna li neko, trenutno smo 42 po drzavnom koeficijentu i kao takvi tesko da mozemo igrat juniorsku ligu prvaka
Sigurno cemo izgubiti u cetvrtak jer su pojeli malo janjetine u utorak. To ce prevagnut.
Da je bogdo vise ljudi uz klub kao sto je Sejo Brajlovic 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bila je i supa da balansiraju
Salu na stranu, ne vidim uopste problem koji se stvara. Pozitivno je isto radi atmosfere u ekipi. Meni je ok.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.