Hajd **** retarde u skokovima, moj klub je zavaljen drugu godinu zaredom. Ostavke i nista drugo, uhljebi i glupani!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[media][/media]
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
ma daj ba kakve malverzacije, odmah nesto drugo ... ko kolege na poslu, mladost kladionica nema se para ccc reko daj ba te suplje i vadjenja los dan cao ni prvi ni zadnji poraz ...
Hahhaha u kojem vi svijetu zivite da mi je znati. Takvi igraci bi ti po Jagomiru hodali. Koronu ces fasovati u liftu, u prolazu, u suoermarketu. Sta pricate vi.. Haman sve djeca nema niko vise od 13PointBlank je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:28Naravno, profesionalac si koji prima par hiljada maraka, od toga ti ovisi buducnost. Pazi se, cuvaj se maksimalno. Sto neko napisa, nargile, kafici, bogovi, sve se hodalo i handrilo.. i sad stani pani.
-
- Kontakt:
E cuj 10 igraca zarazeno ko da je bergamo
Ma pusti bolan... nama je peh samo sto smo ci.fute izvukli. Da je neka druga drzava druga bi se prica pricala...
Otjerati ovu **** retardiranu upravu sve im **** da su testirali zadnjih 15 dana redovno sad ne bi ovako bilo najlakse je skloniti igraca iz protoka za mec odlazite iz svetinje uhljebi nesposobni 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Sta hoces da kazes da sve ostale ekipe ovog takmicenja po jagomiru hodaju, to ti prica jeldidnot je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:31Hahhaha u kojem vi svijetu zivite da mi je znati. Takvi igraci bi ti po Jagomiru hodali. Koronu ces fasovati u liftu, u prolazu, u suoermarketu. Sta pricate vi.. Haman sve djeca nema niko vise od 13PointBlank je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:28Naravno, profesionalac si koji prima par hiljada maraka, od toga ti ovisi buducnost. Pazi se, cuvaj se maksimalno. Sto neko napisa, nargile, kafici, bogovi, sve se hodalo i handrilo.. i sad stani pani.
Nek se oglase vec jednom iz kluba. Pa sa njima je i Dzubur i Ipe, moze se nesto napisati da znamo gdje smo i na cemu smo.
Edit: jesu evo, nije jos nista sluzbeno
Edit: jesu evo, nije jos nista sluzbeno
Zadnja izmjena: MrkiMedo, dana/u 26 avg 2020, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nesposobna uprava !
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 26 avg 2020, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
I opet Veseli promašio
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Pq da nije 6 ovdje bilo pozitivno i pomisliti nesta.
Ovaj put ce donijeti jos vise zarazenih, vecina je bez maske na slikama, avionu i sl.
Sejo je cak i rizicna skupina...
Ovaj put ce donijeti jos vise zarazenih, vecina je bez maske na slikama, avionu i sl.
Sejo je cak i rizicna skupina...
ZELJEZNICAR 1921!
Ma bilo je nerealno ocekivati da nema jos pozitivnih nakon onih vijesti u ponedjeljak, realno, al eto u prirodi je da se nadas.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Bas me zanima kakve veze korona i odgodjena utakmica ima veze s stanjem u klubu, evo **** ja sam sebi materbob je napisao/la: ↑26 avg 2020, 19:29i sad skontajte koliko u Sarajevu ima pozitivnih a da nije svjesno hahahha od 20 igraca 10 i to da se ne igra europa ne bi znali hahahhahaha **** ti amaterizam ccc kad smo bili kriza tamo 2006 koje vec 2008 ne mogu da se sjetim reko jbt titule daj da se sredi klub da bude profesionalan , halal i 3,4 godine dodje amar dvije titule nabrzaka pa ode pa opet ko greda period stabilizacije sad opet amara a stanje kluba ko 2000 g.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Cim su napisali da ce opet testirati znalo se sve,zanima me samo ko je odgovoran za ovaj fijasko.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Mozemo se slagati oko uprave ili ne, Misimovica, Amara i svega ostalog. Ali, ti i tebi slicni, trebate shvatiti da se ovdje radi o ljudskim zivotima i ko god ne vjeruje u virus, taj nije prebolio ili nije imao nekog ko mu je nastradao od toga.
Zacepi, imaj obraza makar sad
Jos strucnjaci traze neke ostavke, nesta...Kaze ko su odgovorni. Dado fasuje koronu u liftu vracajuci se sa treninga. Prenese na hajdara sutra hajdar na ovog onaj na onog. Haj ti to pofataj sve.. I kako traziti odgovornost od nekoga ja vas ne kontam, sve djecurlija koja veze o zivotu nemaju. Sta treba u austronautskim odjelima da treniraju jel?
- lijevapolutka
- Kontakt:
A možda ste ih i vi zarazili posjecujuci treninge, čuj sjedite u kuću. Bože sačuvaj šta sve čovjek neće procitati
moSa ljoŽe
@irfo cisti ovo smeca sa foruma molim te
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Amaterizam od uprave do igrača
Ud'ri Sejo po janjetini, boli te qurac

Ud'ri Sejo po janjetini, boli te qurac

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
Bolje nek spreme par juniora jer cemo u nastavak prvenstva uci sa nevjerovatnim igrackim kadrom.
Nasim igracima i svim zarazenim zelim brz oporavak, a nesposobnoj upravi da podnesu ostavke jer su svoje sposobnosti pokazali kroz ove dvije godine.
Igracima i struci svaka cast al uprava je prica za sebe
Nasim igracima i svim zarazenim zelim brz oporavak, a nesposobnoj upravi da podnesu ostavke jer su svoje sposobnosti pokazali kroz ove dvije godine.
Igracima i struci svaka cast al uprava je prica za sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.