FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar danas će napustiti Izrael i vratiti se u Bosnu i Hercegovinu. Plavi će hotel napustiti u 13 sati, a let za Sarajevo iz Tel Aviva zakazan je za 17 sati po vremenu u BiH.
Odluka UEFA-e u vezi s utakmicom Maccabi – Željezničar neće biti donijeta danas.
https://fkzeljeznicar.ba/povratak-fk-ze ... ima/43100/
Odluka UEFA-e u vezi s utakmicom Maccabi – Željezničar neće biti donijeta danas.
https://fkzeljeznicar.ba/povratak-fk-ze ... ima/43100/
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ne treba da se cudimo sto su neki opet pozitivni na testu, moj drug je prebolio koronu, prije 20 je dana dobio negativan nalaz, da bi prekjucer po testu bio ponovo pozitivan
S hairom kuci. Da sve dobro prodje u putu.
avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:07Joj mogu mislit face onim u CAS-u kad mi dođe plava koverta i piše FK Željezničar![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ide 0 3..
ima li neko listu protivnika u 2 pretkolu ''??
ima li neko listu protivnika u 2 pretkolu ''??
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Sretan put našem timu nazad i da se stručni štab pazi.
Ja više fakat ne znam šta da mislim. U jedno sam siguran, kompletnu ekipu treba izolovati makar 10 dana da se ovo iskorijeni.
Ja više fakat ne znam šta da mislim. U jedno sam siguran, kompletnu ekipu treba izolovati makar 10 dana da se ovo iskorijeni.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 27 avg 2020, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Znači nek ih čeka na aerodromu svaka zdravstvena ustanova koja testira. I redom sve igrače testirati i uporediti rezultate kcusa veterine i koga god već..
Jozo i to na GrbaviciTeaM87 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 11:46https://kassiesa.net/uefa/seedel2020.html![]()
daj nam totenham da se igramo![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hairli prvo put da prodje. Kad dodju aBd obavezno zakazati testiranje i nek se ne okupljaju nekoliko dana. Mora se vidjeti i situacija sa prvih 6 pozitivnih jer, eto, valjda vec Zec i Sadikovic imaju negativne nalaze. Mora se i to dobro vidjeti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Da sumiramo, ekipa se danas aBd vraća u 19:00.
Mislim da bi kompletnu ekipu trebalo izolovati negdje van grada, ne bi to trebalo biti skupo.
Sve opcije su u igri: Prolaz makabija, 0:3 za nas i utakmica na neutralnom terenu. Iluzorno je, po meni, očekivati da će UEFA presuditi u našu korist, tako da mi je ova opcija igranja na neutralnom terenu nekako najizvjesnija. S tim da bi klub trebao ponovo testirati sve igrače, a nispošto na taj eventualni neutralni teren poslati 16 negativnih igrača iz izraela. Takodjer, u slučaju da nas izbace, ponovo izolovati sve igrače i u potpunosti spremiti ekipu za Pecaru.
Jesam li nešto pogriješio?
Mislim da bi kompletnu ekipu trebalo izolovati negdje van grada, ne bi to trebalo biti skupo.
Sve opcije su u igri: Prolaz makabija, 0:3 za nas i utakmica na neutralnom terenu. Iluzorno je, po meni, očekivati da će UEFA presuditi u našu korist, tako da mi je ova opcija igranja na neutralnom terenu nekako najizvjesnija. S tim da bi klub trebao ponovo testirati sve igrače, a nispošto na taj eventualni neutralni teren poslati 16 negativnih igrača iz izraela. Takodjer, u slučaju da nas izbace, ponovo izolovati sve igrače i u potpunosti spremiti ekipu za Pecaru.
Jesam li nešto pogriješio?
Po proceduri svi pozitivni igraci moraju 14dana u izolaciju a iosobe koje su bile u kontaktu sa njima 7dana. Znaci u narednih minimalno 7dana igraci ne smiju trenirati.
jedva cekam da ih izbacimo mater im ****
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sreća pa je Zrinjski odgođen. Imamo 17 dana da se dozovemo, u svakom mogućem smislu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Izvinite na upadu al ako je željo ispunio kriterij za utakmicu , da ima dovoljno igrača onda nema brige , prije će biti 0:3 nego 3:0
normalno !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne treba se opterećivati sa tim, 99% nas je u glavama već ispalo, i sve što bude preko toga - ok.HeraklitMracni je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:05Izvinite na upadu al ako je željo ispunio kriterij za utakmicu , da ima dovoljno igrača onda nema brige , prije će biti 0:3 nego 3:0
Imamo mi većih problema trenutno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Slažem se, iluzorno bi bilo očekivati da njih, koji vladaju svijetom, naguze a nas da poguraju.Virtu4l je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:10Ne treba se opterećivati sa tim, 99% nas je u glavama već ispalo, i sve što bude preko toga - ok.HeraklitMracni je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:05Izvinite na upadu al ako je željo ispunio kriterij za utakmicu , da ima dovoljno igrača onda nema brige , prije će biti 0:3 nego 3:0
Imamo mi većih problema trenutno.
Ekipu treba izolovati odmah večeras da se psihički i fizički stabilizuju i spreme za Pecaru.