Grado vec ima u izjavi dao alibi ako ne pobjedimo, a necemo.
- Siroki jedina ekipa uz Sarajevo koja nema poraza, igra najljepsi fudbal itd..

Po meni bod nije pozitivan rezultat.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne bi rekao da je napredak nego je pao kvalitet fudbala i fudbalera u BiH od tada. Puno bolji igrači su bili i bolji fudbal nakon rata odmah i prije 10 godina nego sto je sada.ASD je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:39Gledam roster igrača iz 2010-2011-2012 godine. Pa kakvi su ono mladi talenti bili. Većinom karijere završili u ranim dvadesetim, a skupljali su mečeve za prvi tim. Nisu se mogli nametnuti ni u prvoj federalnoj.
Ovi današnji mladi igrači su La Masija za njih.
Mersed Malkić upisao 55 nastupa u Premijer Ligi i potpisao za Proleter. Alden Aljukić isto 20-ak nastupa za Slobodu pa isto otišao u drugu treću kantonalnu.
Juso Mandžić 10 nastupa za Slobodu, Haris Ribić išao u Čelik pa kasnije u Gradinu ali nije se probio, Davor Jurić, Hasan Suljić, Husein Hasić, Emir Avdić, Eldar Bektić, Sadik Hasanović, Emir Omerović.....
Može se reći da je klub puno napredovao u odnosu na taj period. Tada igrač izađe iz juniora i osim Slobode je mogao igrati samo u 2-3. kantonalnoj.
Danas i ovi prosječni juniori se mogu nametnuti u federalnoj ligi.
Ma izgubicemo makar 2 razlike. Vec su skinuli gaće.
Pa ne znam baš. Onaj Muratović s par nastupa za prvi tim ostvari transfer s odštetom u HNL koji nikad jači koeficijent nije imao.sviunapad1010 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 21:08Ne bi rekao da je napredak nego je pao kvalitet fudbala i fudbalera u BiH od tada. Puno bolji igrači su bili i bolji fudbal nakon rata odmah i prije 10 godina nego sto je sada.ASD je napisao/la: ↑28 avg 2020, 18:39Gledam roster igrača iz 2010-2011-2012 godine. Pa kakvi su ono mladi talenti bili. Većinom karijere završili u ranim dvadesetim, a skupljali su mečeve za prvi tim. Nisu se mogli nametnuti ni u prvoj federalnoj.
Ovi današnji mladi igrači su La Masija za njih.
Mersed Malkić upisao 55 nastupa u Premijer Ligi i potpisao za Proleter. Alden Aljukić isto 20-ak nastupa za Slobodu pa isto otišao u drugu treću kantonalnu.
Juso Mandžić 10 nastupa za Slobodu, Haris Ribić išao u Čelik pa kasnije u Gradinu ali nije se probio, Davor Jurić, Hasan Suljić, Husein Hasić, Emir Avdić, Eldar Bektić, Sadik Hasanović, Emir Omerović.....
Može se reći da je klub puno napredovao u odnosu na taj period. Tada igrač izađe iz juniora i osim Slobode je mogao igrati samo u 2-3. kantonalnoj.
Danas i ovi prosječni juniori se mogu nametnuti u federalnoj ligi.
Treba gledati pozitivno rekao je da znaju šta radeBosnausrcu9 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 21:22Gledam ovaj Gradin intervju... nema šta gaće su skinutepa je li moguće ovo
Mi smo kupa osvajaci, i kup je nas govorio sam i skandirao ukupno 8 puta (sto znam i sto sam prisustvovao).
Husara prica placa clanke, ono na faktoru sto je izaslo, seljacici sto pisu.Beduin je napisao/la: ↑29 avg 2020, 09:44Grado mora otici nakon ove utakmice bez obzira na rezultat, nikakav napredak u igri iz utakmice u utakmicu, nikakve borbe i htijenja, pacerske izjave pred svaku utakmicu, selekcija igra upitna, sve je protiv njega.
I sta je vise s onog malog iz Zvijezde? Neka prica da ce ici na probu vani, ali momak ni probao se nije u ovim utakmicama.
Spaha, Milenko po meni jedini koji su "naši" i mogu napraviti promjenu.Skojevska je napisao/la: ↑29 avg 2020, 10:55Husara prica placa clanke, ono na faktoru sto je izaslo, seljacici sto pisu.Beduin je napisao/la: ↑29 avg 2020, 09:44Grado mora otici nakon ove utakmice bez obzira na rezultat, nikakav napredak u igri iz utakmice u utakmicu, nikakve borbe i htijenja, pacerske izjave pred svaku utakmicu, selekcija igra upitna, sve je protiv njega.
I sta je vise s onog malog iz Zvijezde? Neka prica da ce ici na probu vani, ali momak ni probao se nije u ovim utakmicama.![]()
I koga bi za novog trenera, dajte par imena zanimljivih.
Moje lično mišljenje je da je dobar trener Jusufbegović (on je onaj stručni konsultant na Areni ako se ne varam). Imao je solidne rezultate sa klubovima koje je vodio i uz to ima dovoljno trenerskog iskustva.Skojevska je napisao/la: ↑29 avg 2020, 10:55Husara prica placa clanke, ono na faktoru sto je izaslo, seljacici sto pisu.Beduin je napisao/la: ↑29 avg 2020, 09:44Grado mora otici nakon ove utakmice bez obzira na rezultat, nikakav napredak u igri iz utakmice u utakmicu, nikakve borbe i htijenja, pacerske izjave pred svaku utakmicu, selekcija igra upitna, sve je protiv njega.
I sta je vise s onog malog iz Zvijezde? Neka prica da ce ici na probu vani, ali momak ni probao se nije u ovim utakmicama.![]()
I koga bi za novog trenera, dajte par imena zanimljivih.
Izgleda treneri u BiH samo znaju za 4-2-3-1
Zato i nije nijedan mrdnuo iz ove lige.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, mirza24 i 9 gostiju.