Samo jako!
Momci :Vogošća - Zrinjski 27:29 (11:16)
Cure:Jedinstvo - Zrinjski 25:29.
um vuk je napisao/la:a gdje si to ti gledao utakmicu,pa da možeš tvrdit da je bila krađa..
ja baš mislim da su sudije natezale želji..ali dobro,svak svoje gonja
ma nek smo i ovo "osvojili"
HŠK Zrinjski-HMRK Zrinjski-Svi smo dio iste sreće
samo da te pitam,koliko je prekido naš napad,čiste kontre,navodno vraćajući lopto do golmana,pa koliko ste imali više sedmeraca (naš ih je golman 3-4 skino),nije vam tu nitko kriv,pa vaše prekomjerne grubosti u obrani,sve neki brtalji po 100 kg,svim i svačim,a i u isključenjima bilo je podjednako..a to neko uzimanje lopte iz 6 metara,znam da je nekoliko puta sviro prestup,iako ga po mom mišljenju nije bilo,posebno u prvom pol,jer sam bio odmah do gola na tribini...nukaa je napisao/la:um vuk je napisao/la:a gdje si to ti gledao utakmicu,pa da možeš tvrdit da je bila krađa..
haha, pa covjece, onaj Marino par puta uzima loptu iz 6 metara, onaj krmak nista ne svira...
Branku na liniji masu puta guraju s ledja, on samo jednom sedam svira, al nebitno, da se ne raspravljamo...
cestitam jos jednom...
Ma jeste Zelji su natezali, a vi ste Barcelona... jadna Bosna sljedece sezoneum vuk je napisao/la:a gdje si to ti gledao utakmicu,pa da možeš tvrdit da je bila krađa..
a jesi naporan više..jao čojeka i priče mu..RK Gradacac je napisao/la:Ma jeste Zelji su natezali, a vi ste Barcelona... jadna Bosna sljedece sezoneum vuk je napisao/la:a gdje si to ti gledao utakmicu,pa da možeš tvrdit da je bila krađa..
um vuk je napisao/la:samo da te pitam,koliko je prekido naš napad,čiste kontre,navodno vraćajući lopto do golmana,pa koliko ste imali više sedmeraca (naš ih je golman 3-4 skino),nije vam tu nitko kriv,pa vaše prekomjerne grubosti u obrani,sve neki brtalji po 100 kg,svim i svačim,a i u isključenjima bilo je podjednako..a to neko uzimanje lopte iz 6 metara,znam da je nekoliko puta sviro prestup,iako ga po mom mišljenju nije bilo,posebno u prvom pol,jer sam bio odmah do gola na tribini...nukaa je napisao/la:um vuk je napisao/la:a gdje si to ti gledao utakmicu,pa da možeš tvrdit da je bila krađa..
haha, pa covjece, onaj Marino par puta uzima loptu iz 6 metara, onaj krmak nista ne svira...
Branku na liniji masu puta guraju s ledja, on samo jednom sedam svira, al nebitno, da se ne raspravljamo...
cestitam jos jednom...
ps. fine vam one majice MNOGO SMO JAKI, da ali ne kao partizan.ili čak zrinjski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.