HMRK Zrinjski Mostar

Eagles
Moderator
Kontakt:

Re: HRK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Eagles » 30 mar 2009, 00:14

Dva gostovanja i dvije pobijede! slika
Samo jako!

Momci :Vogošća - Zrinjski 27:29 (11:16)

Cure:Jedinstvo - Zrinjski 25:29.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 03 apr 2009, 18:00

HMRK Zrinjski RK Vitez

Večeras je tekma u 20:00 pa ko' moze neka dodje ja mu garantiram da se nece razočarati.
Pripremljena su mala iznenadjenja te ce sigurno biti smijanja i zafrkancije ... Ulaz na tekmu je besplatan pa tko moze neka dodje, ipak igraju nasi domaći momci i to je sigurno za pohvalu.

Mislim da večeras prvi put nastupaju sa lentom u ovoj sezoni

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 14 apr 2009, 02:18

Dobili dvadeset razlike 42:22...

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 21 apr 2009, 01:48

HRK Ljubuški - HMRK Zrinjski 25:40

Rukometaši Zrinjskog, u utakmici 16. kola Prve lige, gostovali su u Ljubuškom kod istoimenog domaćina, gdje su slavili uvjerljivu pobjedu - 25:40.

BIla je to korektna utakmica vrlo mlade i talentirane momčadi iz Ljubuškog protiv naših rukometaša u kojoj su Plemići iskoristili svoje iskustvo i savladali domačina, te time stekli uvjete za nastavak "mrtve utrke" sa Željezničarom za povratak u Premijer ligu.

HRK Ljubuški - HMRK Zrinjski 25:40 (11:23)

HMRK Zrinjski: Knezović, Borovčanin ,I. Perić 2, Pehar 6, Raguž 2, Marić 3, Orlović 3, Delić 8, Bošnjak, Zadro 7, Čuljak, Paradžik, Džeba 5, Buntić 4.

U sljedećem 17. kolu Zrinjski će na svom parketu ugostiti momčad Čapljine.

Zrinjski.info

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 29 apr 2009, 04:21

HMRK Zrinjski - HRK Čapljina 51:21 (31:10)

Rukometaši Zrinjskog ostvarili su još jednu visoku prvenstvenu pobjedu.

U utakmici 17. kola Prve lige skupine Jug, naši rukometaši savladali su momčad Čapljine rezultatom 51:21, a susret je zbog zauzetosti dvorane na Bijelom Brijegu odigrana u sportskoj dvorani u Čapljini.

HMRK Zrinjski: Nikola Knezović, Marino Paradžik, Marino Marić 5, Igor Orlović 6, Vedran Delić 6, Dario Zadro 10, Ivica Buntić 5, Dragan Pehar 2, Mario Raguž 3, Marko Perić 5, Damir Džeba 3, Andrej Bošnjak 2, Marko Čuljak 4, Ivan Perić, Trener: Željko Anić

U sljedećem kolu Zrinjski gostuje kod RK Velež.

U srijedu gradski derbi HRK Katarina - HŽRK Zrinjski

Nakon točno 25 dana stanke naše rukometašice se vraćaju na paket.

U posljednjoj utakmici 18. kola Premier lige, koja se trebala odigrati još subotu, ali je odgođena zbog zauzetosti dvorane, koja je ujedno i gradski derbi Plemkinje će u "goste" Katarini.

Susret HRK Katarina - HŽRK Zrinjski igra se u srijedu 29. travnja u dvorani Bijeli Brijeg sa početkom u 20 sati.

Zrinjski.info

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 04 maj 2009, 11:34

Pobjeda u gradskom derbiju :HR Velež -HMRK Zrinjski 27:40 (13:22)

Gradski derbi, inače susret 18. kola Prve lige skupina jug odigrali su Velež i Zrinjski, a Plemići su slavili uvjerljivu pobijedu na gostovanju u dvorani u Sjevernom logoru.

Suci su bili Marin Primorac iz Ljubuškog i Goran Sušić iz Čapljine, dok je delegat bio Esad Hurić iz Goražda, a susret je promatralo oko 500 gledatelja.

HMRK Zrinjski: Nikola Knezović, Marino Paradžik, Marino Marić 15, Igor Orlović 1, Suad Agić, Dario Zadro 2, Ivica Buntić 5, Dragan Pehar 5, Mario Raguž 4, Marko Perić 1, Damir Džeba 1, Andrej Bošnjak 1, Marko Čuljak, Vedran Delić 5, Trener: Željko Anić

Najbolji pojedinac susreta bio je Marino Marić sa čak 15 postignutih golova, a u sljedećem kolu Zrinjski će na svom parketu ugostiti momčad RK Borac iz Travnika.

Zrinjski.info

Jakov
Kontakt:

Post Postao/la Jakov » 04 maj 2009, 15:26

http://rfbih.com
Rukometni forum posjetite i registrirajete se...dobra ideja treba je podrzati i imati strpljenja..pozzz

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 19 maj 2009, 20:57

Plemići protutnjali Ilidžom

U zaostalom susretu 20. kola Prve lige skupina Jug, rukomataši Zrinjskog ostvarili su još jednu uvjerljivu gostujuću pobjedu.

U sportskoj dvorani na Ilidži pred oko 200 gledatelja savladali su momčad RK Igman rezultatom 18:39.

RK Igman - HMRK Zrinjski 18:39 (6:19)

HMRK Zrinjski: Nikola Knezović, Marino Paradžik, Marino Marić 6, Igor Orlović 3, Suad Agić, Dario Zadro 6, Ivica Buntić 4, Dragan Pehar, Mario Raguž 3, Marko Perić 5, Damir Džeba 4, Andrej Bošnjak 4, Marko Čuljak, Vedran Delić 4, Trener : Željko Anić.

Do kraja natjecateljske sezone preostalo je da se odigraju još dva kola. U sljedećem 21. kolu Plemići će opet na gostovanje i to u Bugojno "na noge" RK Iskra, dok u zadnjem kolu na svom parketu dočekuju momčad RK Željezničar.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 30 maj 2009, 23:24

Atmosfera u dvorani bila fantastična,dvorana prepuna,navijanje odlično!

Vi ste sada prva liga "PLEMIĆI" ale ale!

nukaa
Kontakt:

Post Postao/la nukaa » 31 maj 2009, 02:42

cestitam...
samo ne razumijem toliku mrznju prema cijeloj Bosni il kako se vec pjevalo...

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 31 maj 2009, 10:43

Napisi eagles i to da je kradja bila nevidjena ;)
Vrijedjanje, bespotrebna iskljucenja, udaranje.... i jos mnogo toga :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 31 maj 2009, 11:18

a gdje si to ti gledao utakmicu,pa da možeš tvrdit da je bila krađa..
ja baš mislim da su sudije natezale želji..ali dobro,svak svoje gonja
ma nek smo i ovo "osvojili"
HŠK Zrinjski-HMRK Zrinjski-Svi smo dio iste sreće
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 31 maj 2009, 11:38

Čestitke RK Zrinjskom na ulaku u Premijer ligu BiH.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nukaa
Kontakt:

Post Postao/la nukaa » 31 maj 2009, 13:02

um vuk je napisao/la:a gdje si to ti gledao utakmicu,pa da možeš tvrdit da je bila krađa..

haha, pa covjece, onaj Marino par puta uzima loptu iz 6 metara, onaj krmak nista ne svira...
Branku na liniji masu puta guraju s ledja, on samo jednom sedam svira, al nebitno, da se ne raspravljamo...
cestitam jos jednom...

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 31 maj 2009, 17:38

nukaa je napisao/la:
um vuk je napisao/la:a gdje si to ti gledao utakmicu,pa da možeš tvrdit da je bila krađa..

haha, pa covjece, onaj Marino par puta uzima loptu iz 6 metara, onaj krmak nista ne svira...
Branku na liniji masu puta guraju s ledja, on samo jednom sedam svira, al nebitno, da se ne raspravljamo...
cestitam jos jednom...
samo da te pitam,koliko je prekido naš napad,čiste kontre,navodno vraćajući lopto do golmana,pa koliko ste imali više sedmeraca (naš ih je golman 3-4 skino),nije vam tu nitko kriv,pa vaše prekomjerne grubosti u obrani,sve neki brtalji po 100 kg,svim i svačim,a i u isključenjima bilo je podjednako..a to neko uzimanje lopte iz 6 metara,znam da je nekoliko puta sviro prestup,iako ga po mom mišljenju nije bilo,posebno u prvom pol,jer sam bio odmah do gola na tribini...
ps. fine vam one majice MNOGO SMO JAKI, da ali ne kao partizan.ili čak zrinjski :D
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 31 maj 2009, 18:47

Ma jeste Zelji su natezali, a vi ste Barcelona... jadna Bosna sljedece sezone :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 31 maj 2009, 19:09

RK Gradacac je napisao/la:
Ma jeste Zelji su natezali, a vi ste Barcelona... jadna Bosna sljedece sezone :roll:
a jesi naporan više..jao čojeka i priče mu..
aj nastavi drkat po eu klubovima i dalje

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 31 maj 2009, 19:40

To sta ja radim je moja licna stvar. Ja se ne mijesam u tvoj zivot pa nemoj ni ti u moj.
Ovdje smo da komentarisemo sportske teme u BiH i inostranstvu. Mogu komentarisat na bilo kojoj temi, nije zabranjeno, sve dok ne krsim pravila foruma...
010 ISN'T JUST A CODE

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 31 maj 2009, 19:51

Nisam išao na utakmicu. ali znam da je se pokušalo namjestiti u prethodnim utakmicama tako da ova utakmica ništa ne znači želji. da se zrinski već prije izbaci iz igre.
Momče Hercegovče

nukaa
Kontakt:

Post Postao/la nukaa » 31 maj 2009, 20:10

um vuk je napisao/la:
nukaa je napisao/la:

cestitam jos jednom...
samo da te pitam,koliko je prekido naš napad,čiste kontre,navodno vraćajući lopto do golmana,pa koliko ste imali više sedmeraca (naš ih je golman 3-4 skino),nije vam tu nitko kriv,pa vaše prekomjerne grubosti u obrani,sve neki brtalji po 100 kg,svim i svačim,a i u isključenjima bilo je podjednako..a to neko uzimanje lopte iz 6 metara,znam da je nekoliko puta sviro prestup,iako ga po mom mišljenju nije bilo,posebno u prvom pol,jer sam bio odmah do gola na tribini...
ps. fine vam one majice MNOGO SMO JAKI, da ali ne kao partizan.ili čak zrinjski :D

hvala za majice =)
vidi, to za sedmerce...trebalo ih je bit mnogo vise, al i to je nebitno...
sto se grubosti tice...ne znam koju si to utakmicu gledo...samo je raguz udaro vise od svih nas (ne razumijem zasto mrzi igrace Zelje, pa nisu mu oni nista uradili..nek mrzi upravu il koga hoce, nismo mu mi krivi sto mu je bilo lose u zelji)...al i to je nebitno...znas sto je nebitno? Zato sto ces ti opet govorit suprotno, i ja cu govorit suprotno, tako da ne vrijedi...eto, cestitam po treci, cetvrti put =)

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.