FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jest brate, napiši ! 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
to nije moje da govorim imena , a mislim da znas i ti o kome se radi posto vidim da si sto se tice zelje strasno dobro upucenpile87 je napisao/la:ma nije problem pare svi igraci su fino placeni cak su im povecavane plate onim igracima koji su bili potplaceni i treba da imaju para jer nema ekipe bez toga napisi o koja tri igraca se radi slobodno...ZELJO MOJA je napisao/la: i ja to kazem drug ,a sto se tice jamaka nemam veze sa njim ,a za cifru koju je dobio siguran sam a kako znam to ti ne mogu reci
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
a recite mi ima li se igdje uzeti novi zeljin dres heheee
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Evo da obradujem pojedine koje ovo zanima uskoro ce u zeljinom stationu pocet sa radom fan shop
Djilas.
Je li zvanicno interesovanje ili neko nagadjanje,ali ako ga Zeljo dovede bez sumnje ce biti jedan od najjacih napadaca lige.Mada ja bas i nisam siguran da ce ga Amar uspeti dovesti jer je jedan od vaznih igraca Jagodine.

Je li zvanicno interesovanje ili neko nagadjanje,ali ako ga Zeljo dovede bez sumnje ce biti jedan od najjacih napadaca lige.Mada ja bas i nisam siguran da ce ga Amar uspeti dovesti jer je jedan od vaznih igraca Jagodine.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
hoce li iko napisat ko nam je prvi pik
moze i na PP,ko nam je na listi zelja

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Je li ko gledo Žuju na TVSA?
Nazalost promasio sam emisiju, mozeli ko postavit na youtube ??? 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma ništa posebno, sve se već znalo iz novina i tako to. Govorio o prvom mandatu, pa o zasjedanju skupštine, stadionu, godišnjici i tako to
Djilas je jedan od najboljih napadaca preko drine a tip je igraca kakv brko voli nije da neko ima pretnzije prema njemu nego ja onako pratim sta ima tamo slobodno i tako toDevil je napisao/la:Djilas.![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Svi imaju ugovor i nemoze niko otici tek tako, Amar im je rekao svima da razmisle do pocetka priprema sta zele oni koji ne budu produzili ugovor nece ih ni voditi na pripreme e pa puno toga zavisi od recimo menadzera kakvim ce ludostima nafilovati glavu pojedinim igracima i sta ce im sve obecati uglavnom ja sam misljenja da mi nemamo nekog igraca koji je klasa bez koje se ne moze nikako, najbolji izraz bi bio svi su podjednako losi ili dobri kako okrenes, pa po meni nece biti steta ako nekog i prodamo...LFC_LAVOV je napisao/la:Bas me interesuje, ajde @pile
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
bravo Pile, treci je igrac i po, samo da dobije pravu priliku, neznam odkud ti on...pile87 je napisao/la:Ja bih se u jednom slozio sa brkom da bi nam beciraj ili biscan bili pojacanja i da ih nismo u stanju dovesti jer igraju u klubu za koji mi nemamo pare slazem se i u tome da nam ne treba gomilanje igraca i da ne trebamo dovoditi reda radi, pa stoji i to da u nasoj ligi nema neki izbor i da mozes uprijeti prstom u igraca i reci ovaj bi bio pojacanje ali ima igraca koji bi bili u najmanju ruku korisni recimo Jese ili to da ne mozemo uzeti igraca iz srbije od pfc ili zvijezde ali postoje igraci koji su igrali u tim klubovima i posjeduju kvalitet za nasu ligu recimo ovaj:
http://www.transfermarkt.de/de/nikola-v ... 34205.html ili ovaj : http://www.transfermarkt.de/de/miroslav ... 26475.html ili igraci koji se nisu naigrali u nekom klubu a glasili su kao perpektive recimo kao ovaj: http://www.transfermarkt.de/de/sasko-pa ... 37932.html ...
Nama ne treba puno treba nam jedan eventualno dva igraca koji su u stanju preuzeti odgovornost u trenutcima kada se lomi rezultat radi takvih stvari smo i izgubili nekoliko utakmice u ovoj polovini prevenstva, mislim da je nama najpotrebni napadac ako ima prostora i para tebalo bi dovesti i jednog centralnog veznog mada ima prostora i za jednog stopera ali treba racunati i na povratak bogicevica koliko ce on biti u stanju nakon povrjede je manje vise upitno al eto ima tu i nekih mladjih igraca koji kucaju na vrata prvog tima Nikolic bi trebao biti zdrav, pa Baljic i Pehilj ali takvi igraci ne mogu biti gurnuti u vatru ako se borimo za titulu i evropu oni mogu dobijati sanse i postepeno se kaliti ali nemogu biti nosioci ekipe kao sto neki ovdje misle...

BRAVE HEART 1979-2005
- nikad_izvini
- Kontakt:
U suštini samo je Višća "nezamjenjiv". U smislu da možemo od njega napraviti još boljeg igrača pa ga složiti za veće pare. Sad je još uvijek neafirmisan igrač. Igrom prilika sam upoznao skauta Ajaxa koji je gledao naše mlade kada su igrali u Zenici protiv Mađara. Znaš šta mi je rekao, da je Višća malo mlađi Ajax bi bio izrazito zainteresovan za njegapile87 je napisao/la:Svi imaju ugovor i nemoze niko otici tek tako, Amar im je rekao svima da razmisle do pocetka priprema sta zele oni koji ne budu produzili ugovor nece ih ni voditi na pripreme e pa puno toga zavisi od recimo menadzera kakvim ce ludostima nafilovati glavu pojedinim igracima i sta ce im sve obecati uglavnom ja sam misljenja da mi nemamo nekog igraca koji je klasa bez koje se ne moze nikako, najbolji izraz bi bio svi su podjednako losi ili dobri kako okrenes, pa po meni nece biti steta ako nekog i prodamo...LFC_LAVOV je napisao/la:Bas me interesuje, ajde @pile

Ovo ostalo nije nezamjenjivo blago rečeno mada bih volio da Svraka ostane u ekipi. Samo nam takvi igrači mogu pomoći u Europi da se ne brukamo. To je neki moj sud.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
- Kontakt:
ima li neko veci info za Mirnesa, pozicija i to.
Big club, great history, Nottm Forest.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
16.03.1978.
Mlad i perspektivan igrac. Potpisati sa njim ugovor na 3 godine najmanje pa da se sta i zaradi kad se opet proda vani. Haman 33. godine nisu puno u danasnjem fudbalu ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
sellam,može li mi neko od vas reći ime-imena ljudi koji su amara otjerali u prvom mandatu
-
- Kontakt:
tako recite mi konkretna imenaAvanes je napisao/la:Imena kolega imena hehehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.