FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jesul' uzeli briseve

- avalPacidoroP
- Kontakt:
U pola 9 jutros su trebali biti testirani.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Boze, pomozi veceras. Nek se zavrsi napokon ovo cimanje oko testova i svega da mozemo normalno funkcionisati ko svi ostali. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
danas u izraelu opet najveći broj novozaraženih od početka .... baš smo našli koga ćemo izvući. ako i nisu pokušali da nas prevare u najmanju su ruku pobrkali testove

Ovo sam i ja kontao jos kad Ermin rece da je ovdje doslo do mijesanja pa je on ispao opet pozitivan pred put u Izrael, a nije.

sta ovo kazu da je defintivno Dzeko u Juventusu
 sta ovo kazu da je defintivno Dzeko u JuventusuRe: FK Željezničar
Nemam tu vrstu fetisa bratefarrys je napisao/la: ↑01 sep 2020, 03:02Pisaj me ako oba ne prodjubalkanika je napisao/la: ↑01 sep 2020, 02:29Zasto ste toliko sigurni da ce proci Tottenham a pogotovo Standardmislim vjerovatno hoce, ali ja bas nisam toliko duboko ubijedjen u to da bi pisai kao da su vec prosli. Nego moze li se sta uraditi preko UEFA-e da ne je.bemo ovaj sistem citav sa nasom zaostalom utakmicom, nek nas odma prebace u trece pretkolo...

Slovan je jos manje bio odgovoran od nas, pa su ispali.
Suplja.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Super je ovo novo pravilo Uefe sad izraelci moraju igrati jer izvkqcnjem su im sanse 50-50 a ovako su domacini i imaju vece sanse i sami odlucuju

- svrakino1921
- Kontakt:
- 
				elevenblues
- Kontakt:
Mislim da ce na istoku od sad da stoji ovako od m:tela kao na stadionu Borca sinoc.elevenblues je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:27Bilo bi odlicno ovo prodavati, samo mislite li da bi bilo nekog odziva firmi u ovom vaktu ?
Mtel je generalni sponzor Borca, ne vjerujem da imaju pravo da stave preko naših tribina bez posebne naknade svoje banere.LjoZee je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:30Mislim da ce na istoku od sad da stoji ovako od m:tela kao na stadionu Borca sinoc.elevenblues je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:27Bilo bi odlicno ovo prodavati, samo mislite li da bi bilo nekog odziva firmi u ovom vaktu ?
Evo kolko je vec proslo od svega ovoga, ja i dan danas razmisljam zasto nasa uprava nije uradilo nesto ovako.
 Posto su kamere niske, ne treba ni pokrivati cijelu tribinu, vec moze pola. Ovo se mora nekako progurati do kraja, da se sto prije nesto slicno uradi.. Super super ideja.
 Posto su kamere niske, ne treba ni pokrivati cijelu tribinu, vec moze pola. Ovo se mora nekako progurati do kraja, da se sto prije nesto slicno uradi.. Super super ideja.Nemir@
Sta bolan rece.. Pa yebote nisu Gestapo.
 Cuj klub ne smije staviti reklamu. Onda bi morali skinuti i led reklame da se ne vrti jer nisu Mtel
 Cuj klub ne smije staviti reklamu. Onda bi morali skinuti i led reklame da se ne vrti jer nisu Mtel 
					Zadnja izmjena: ReX, dana/u 01 sep 2020, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.