Kad bi se atmosfera racunala rezultatski nase meraklije bi svaku tekmu pocinjale s 2 gola prednosti ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 sep 2020, 19:38Kakva će večeras atmosfera biti?
Šigicanje i zahebancija:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kad bi se atmosfera racunala rezultatski nase meraklije bi svaku tekmu pocinjale s 2 gola prednosti ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 sep 2020, 19:38Kakva će večeras atmosfera biti?
Šigicanje i zahebancija:
Millenials tek oko 40te potpuno sazrijevaju k'o insani ... skoro naucno dokazano ... pa ti racunaj koliko je insan zreo sa 18 ...JavierBosnia je napisao/la: ↑01 sep 2020, 21:4818 godina je period kad je valjda zreo momak i zna sta prica
Mozda zato sto nas istina plaho boli a laž nam se fascinatno šareni ...
Repka je toliko loša, da mi ovo više liči na teferić nego na okupljanje.
Treba organizovati pripremnu protiv hrasnice, cisto da vidimo na cemu smoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 sep 2020, 23:29Repka je toliko loša, da mi ovo više liči na teferić nego na okupljanje.
Do četvrtka smo pesimistični, kad svane petak tad se sve okreće.
Sta ti nije jasno? Od pocetka sezone izuzev prve 3 utakmice gdje je imao laksu povredu u svakoj ostaloj je dobivao neke minute. Istina znalo je to biti 5, 10 15 min ili 50 70 90 min. Nebitno, bio je u planovima u najjacoj ligi na svijetu i upisivao je nastupe, igrao i trenirao bez povreda
Slazem se. Meni je on uvjek imao ono nesto, sto drugi igraci nemaju. Za u21 nije igrao puno, jer je tad imao one ozlijede koje su mu usporile razvoj. Jedini igraci iz nase lige koji su otisli iz domace lige u neku recimo bolju ligu, zadnjih 5-6 godina a da su odma upali u prvi tim i igrali su; Gojko Cimirot (PAOK), Riad Bajic (Konyaspor), i Amir Hadziahmetovic (Konyaspor). Sto u sustini pokazuje zasto nasa A reprezetnacija trenutno nema dovoljno kvaliteta.Drape je napisao/la: ↑02 sep 2020, 01:14Hadžiahmetović jedini ima potencijal da bude otkriće u ligi nacija. On je malo i zaboravljen u BiH, u prošloj U21 generaciji je trebao biti jedan od glavnih igrača ali je u kvalifikacijama bio starter u samo 2 od 10 utakmica, ili ga nije bilo nikako u timu ili je bio spreman dovoljno samo za ulazak sa klupe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.