Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije ni JablanicaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:44Zundara:
Uvijek srčan, nikad piica -
Horde Zla Jablanica
vodi ga kuci kad ti je toliko dobar. Trut mrtvi, to sto je ponikao kod nas ne znaci da ga treba trpit do u beskonacnost.Iskren je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:00Kakav Ozegovic kao prvo mi love za njega nemamo,trazi puno a imamo mozda za onog slobodnog Bekica koji je isti dosao umjesto Handzica u Zrinjski pa gola nije dao..Bezveze suplje bacate.Drugo Sezona 2014/15 Handza Ufa 7 golova, taj Ozegovic Arsenal Tula jedva 1 pogodak.Trece kakav god da je Handza je nase djete Koseva. Mnogo je dao Fk Sarajevu,kao sto je i ono njemu,nas je i neka ga do isteka ugovora..Kad se sjetim onih reprograma cini mi se 2012. dugovanja,tu je vazno biti covjek a Handza to jeste pa ode Dzabalesku u Velez...Itd,itd...
Neću nikome reći tačnu lokaciju, ne sekiraj se Zundoni moj
Ima i Jakovljevic, samo sto je on igrao kad jos nisam bio ni u planu
Dao je i Obuća gol protiv Rapida pa više ne igraSamozdravlje je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:40Iskren je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:00Kakav Ozegovic kao prvo mi love za njega nemamo,trazi puno a imamo mozda za onog slobodnog Bekica koji je isti dosao umjesto Handzica u Zrinjski pa gola nije dao..Bezveze suplje bacate.Drugo Sezona 2014/15 Handza Ufa 7 golova, taj Ozegovic Arsenal Tula jedva 1 pogodak.Trece kakav god da je Handza je nase djete Koseva. Mnogo je dao Fk Sarajevu,kao sto je i ono njemu,nas je i neka ga do isteka ugovora..Kad se sjetim onih reprograma cini mi se 2012. dugovanja,tu je vazno biti covjek a Handza to jeste pa ode Dzabalesku u Velez...Itd,itd...
Penal za drugi gol protiv Krupe , gol MDK ,asis. za Jukica protiv Veleza. Zaboravlja se gol protiv FK "Valjanje" i dilirijum na Istoku.
Malo li je Pitari. Proslavit ce Hare aBd jos Titul(a)u u FKS.
Ma nas je ko ga yebe. Klanjati se treba Ogiju i Krletu. E moji Pitari.
Inace smo poznati na zalost svjetski prvaci u pljuvanju po svojim ljudima i svemu sto je nase..JVVVST je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:54vodi ga kuci kad ti je toliko dobar. Trut mrtvi, to sto je ponikao kod nas ne znaci da ga treba trpit do u beskonacnost.Iskren je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:00Kakav Ozegovic kao prvo mi love za njega nemamo,trazi puno a imamo mozda za onog slobodnog Bekica koji je isti dosao umjesto Handzica u Zrinjski pa gola nije dao..Bezveze suplje bacate.Drugo Sezona 2014/15 Handza Ufa 7 golova, taj Ozegovic Arsenal Tula jedva 1 pogodak.Trece kakav god da je Handza je nase djete Koseva. Mnogo je dao Fk Sarajevu,kao sto je i ono njemu,nas je i neka ga do isteka ugovora..Kad se sjetim onih reprograma cini mi se 2012. dugovanja,tu je vazno biti covjek a Handza to jeste pa ode Dzabalesku u Velez...Itd,itd...
Ožegović je za Arsenal Tulu odigrao 8 utakmica i dao 1 gol (Spartaku u Moskvi), a Handžić je za Ufu odigrao 48 utakmica i dao 5 golova.Ovo si upravu za famozni reprogram iz 2012, Handžić je tada izašao u susret, a znam da je Kešoljub istrajao dok mu nisu isplatili zadnju marku.Iskren je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:00Kakav Ozegovic kao prvo mi love za njega nemamo,trazi puno a imamo mozda za onog slobodnog Bekica koji je isti dosao umjesto Handzica u Zrinjski pa gola nije dao..Bezveze suplje bacate.Drugo Sezona 2014/15 Handza Ufa 7 golova, taj Ozegovic Arsenal Tula jedva 1 pogodak.Trece kakav god da je Handza je nase djete Koseva. Mnogo je dao Fk Sarajevu,kao sto je i ono njemu,nas je i neka ga do isteka ugovora..Kad se sjetim onih reprograma cini mi se 2012. dugovanja,tu je vazno biti covjek a Handza to jeste pa ode Dzabalesku u Velez...Itd,itd...
Na temu bordo-chat ako ne možete normalno diskutovati. Editovane i obrisane gluposti.Iskren je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:59Inace smo poznati na zalost svjetski prvaci u pljuvanju po svojim ljudima i svemu sto je nase..JVVVST je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:54vodi ga kuci kad ti je toliko dobar. Trut mrtvi, to sto je ponikao kod nas ne znaci da ga treba trpit do u beskonacnost.Iskren je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:00Kakav Ozegovic kao prvo mi love za njega nemamo,trazi puno a imamo mozda za onog slobodnog Bekica koji je isti dosao umjesto Handzica u Zrinjski pa gola nije dao..Bezveze suplje bacate.Drugo Sezona 2014/15 Handza Ufa 7 golova, taj Ozegovic Arsenal Tula jedva 1 pogodak.Trece kakav god da je Handza je nase djete Koseva. Mnogo je dao Fk Sarajevu,kao sto je i ono njemu,nas je i neka ga do isteka ugovora..Kad se sjetim onih reprograma cini mi se 2012. dugovanja,tu je vazno biti covjek a Handza to jeste pa ode Dzabalesku u Velez...Itd,itd...
Dragan Jakovljevic, odlican igrac. Osvojio titulu 1985