UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Ako Civica nisi nikad vidio ne znam Sto ces na temi repke
BHF
Sve i jedan je losiji pa cak i Dzeko. Mozda Kolasinac ima taj manji napredak zbog igranja u jacoj ligi, ovo ostalo mrtvo stangiranje..
Nego zanima me jeli ti lijecis komplekse na ovoj temi ili bas pratis/navijas za BiH?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kako se bliži petak, očekujem bod 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne znam zasto bih imao bilo kakav komplex od fudbalske reprezentacije BiH?!harixs je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:31Sve i jedan je losiji pa cak i Dzeko. Mozda Kolasinac ima taj manji napredak zbog igranja u jacoj ligi, ovo ostalo mrtvo stangiranje..
Nego zanima me jeli ti lijecis komplekse na ovoj temi ili bas pratis/navijas za BiH?

Ako nisi provalio, pratim generalno fudbal sa ovih prostora, najvise upisa naravno na temi FKCZ, fudbal u regionu generqlno, pa onda se pojavim i na temama PL BiH, ovog tipa - reprezentacije, u sustini sve sto je aktuelno...

Zadnja izmjena: marconato, dana/u 03 sep 2020, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa onako, kontam da bi vecina drzava ex yu dali guze da imaju velemajstore poput Pjanica, Dzeke, nekad Misketa..marconato je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:42Ne znam zasto bih imao bilo kakav komplex od fudbalske reprezentacije BiH?!![]()
Ako nisi provalio, pratim generalno fudbal sa ovih prostora, najvise upisa naravno na temi FKCZ, fudbal u regionu generqlno, pa onda se pojavim i na temama PL BiH, ovog tipa - reprezentacije, u sustini sve sto je aktuelno...![]()
Izgleda malo retardirano da samo pratis fudbal a non stop si tu na temama rep. BiH.
Pratim i ja region ali mislim da bi bilo pravo glupo da recimo upadam na forum rep Srbije i ostavljam neke nepotrebne komentare i pravim komparaciju izmdze dvije reprezentacije.
Mozda ipak prikriveni navijac rep BiH?

Jbt toliko su syebali repku da sam tek prekjucer skontao da igramo u petak sa Italijom...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jedna od dražih utakmica, koji je merak bio gledati sramotnog i nesposobnog Seferovića. Ovo je taj neki period kad smo počeli da tonemo velikom brzinom.
Nadam se da ćemo ove šugave Švicarce nekad opet dočekati.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 03 sep 2020, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
Da hocemo Svedjane nekad docekat pa da ih ugostimo kako dolikuje zbog Anela i DenisaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:01
Jedna od dražih utakmica, koji je merak bio gledati sramotnog i nesposobnog Seferovića.
Nadam se da ćemo ove šugave Švicarce nekad opet dočekati.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dzeko i 10 polovnjaka realno

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne znam na osnovu cega si to zakljucio, kad sam recimo u prethodnih mjesec dana imao 3 upisa (ukljucujuci i ovaj na koji si mi replicirao) na podtopicima koji se ticu reprezentacije BiH?harixs je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:52Pa onako, kontam da bi vecina drzava ex yu dali guze da imaju velemajstore poput Pjanica, Dzeke, nekad Misketa..marconato je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:42Ne znam zasto bih imao bilo kakav komplex od fudbalske reprezentacije BiH?!![]()
Ako nisi provalio, pratim generalno fudbal sa ovih prostora, najvise upisa naravno na temi FKCZ, fudbal u regionu generqlno, pa onda se pojavim i na temama PL BiH, ovog tipa - reprezentacije, u sustini sve sto je aktuelno...![]()
Izgleda malo retardirano da samo pratis fudbal a non stop si tu na temama rep. BiH.
Pratim i ja region ali mislim da bi bilo pravo glupo da recimo upadam na forum rep Srbije i ostavljam neke nepotrebne komentare i pravim komparaciju izmdze dvije reprezentacije.
Mozda ipak prikriveni navijac rep BiH?![]()
Da, posle Srbije, navijam za BiH, ponajvise od svih ex yu repki

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
A ne znam zasto hejtate lika nista lose nije napisao niti uvrijedio bilo koga,nek pise nemoj da budemo zadrte bosnje jebote
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ako ne uzmemo 2 boda minimum u ova dva meča treba ih sve rastjerati redom.
Pogotovo ako se budemo obrukali, rastjerat sve igrače poput Višće, Duljevića, Bešića, Šunjić, Bičakčić itd.
edit: Džeku također.
Pogotovo ako se budemo obrukali, rastjerat sve igrače poput Višće, Duljevića, Bešića, Šunjić, Bičakčić itd.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 03 sep 2020, 18:29, ukupno mijenjano 2 puta.
⚜️~⚜️~⚜️
Od 10 pojavljivanja na ovom podforumu, u 9 zvezdaš piše negativno o reprezentaciji i našim igračima.
Provokacije, bacanje kosati, perfidno nipodaštavanje u stilu - odoh malo podyebavat glupane.
Onda ide šuplja o korektnosti, objektivnosti...
Sad se trebamo radi njega svađat između sebe, vjerujte uživaće.
Provokacije, bacanje kosati, perfidno nipodaštavanje u stilu - odoh malo podyebavat glupane.
Sad se trebamo radi njega svađat između sebe, vjerujte uživaće.

Realno bi trebali biti zadovoljni sa jedan bod.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:24Ako ne uzmemo 2 boda minimum u ova dva meča treba ih sve rastjerati redom.
Kako bolan? Jel se zajebavaš?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:24Ako ne uzmemo 2 boda minimum u ova dva meča treba ih sve rastjerati redom.
Pa Poljaci su bolji za klasu, Talijani za dvije klase.
Ako izvučemo dostojanstvene poraze, uz pristojnu igru i zalaganje, dobro je.
Ja nasta repka spade 

Daj primjer!DrFilgud je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:27Od 10 pojavljivanja na ovom podforumu, u 9 zvezdaš piše negativno o reprezentaciji i našim igračima.
Sad se trebamo radi njega svađat između sebe, vjerujte uživaće.![]()
Recimo, X puta sam branio Pjanića od vas velikih Bošnji kad ga redovno pljujete..
Problem je sto ti kao provokaciju vidis moje neslaganje sa misljenjem da je recimo Džeko bolji od Lewandowskog...Sutra da mi rodjeni otac kaze da je karikiram Tadić bolji od Di Marie, ja cu mu prvi reci da lupa gluposti, sta god on mislio o tome.
Tako da, shvati kako hoces, na kraju krajeva zaboli me...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.